471

юлиян

преди 1 година

До КОМЕНТАРИТЕ550;Е,де да се справяха наистина.Те,ако се справяха, ние поддръжниците и симпатизантите на Русия, щяхме ли да имаме куража да пишем.Да,ама ние си пишем,значи отнякъде знаем,че украинците никак не се справят.Ако се справяха,щяха ли да реват постоянно пред Запада за оръжие и техника.На вас ''евроатлантиците'' ви стана навик предварително да приемате ''желаното и лелеяното''за истина и да го представяте за такава с надеждата дано да се сбъдне.

470

Handel

преди 1 година

"Но не напускаш ФСБ просто ей така. Това е много уважавана работа, до която много трудно се стига." ФСБ отдавна вече не е нищо повече освен машина за изнудване. На парите, които е "спестил" един полковник от ФСБ може да завидят цял куп американски милиардери.

469

Анонимен

преди 1 година

Ако се окаже, че пишещите с различни имена идват от един или два-три АйПи адреса, е логично да бъдат изтривани, тъй като това са флъдъри, целящи да разстроят вестника, пишат срещу авторите на статии, оплюват ги, набеждат ги в лъжа и прочее. Следователно, е напълно естествено, въпросните друзя да бъдат бастисани своевременно. Нищо ново под слънцето.

468

Боец

преди 1 година

До АНАЛИЗ на коментарит - Колега, изпаднал си във фатална грешка. Надявам се, че можеш да броиш до 8 (месеца). Нещо се закучи битката на раснаците по "неизвестни" нам причини. Уж щеше да е за три-четири дни, станаха три-четири месеца, вече тече осмият месец и до никъде не сме я докарали. Как ли спи путин в бункерчето си. Сигурно все пабеди сънува в кошмарните си видения. А и нещо бучките по лицето му се увеличават. Явно щатския ботокс вече е дефицит, като пътуванията му до чужбина.

467

юлиян

преди 1 година

До АНАЛИЗ на коментарите;Да потвърждавам,че има изтрити коментари.Един от коментарите ми беше под номер 600 или малко повече.След време като влязох в сайта беше около 530 и нещо.Аз сам се обърках,а и преди малко ми изтриха пак последния коментар,който беше,както винаги коректен,но до болка точен и за съжаление на ''***''неполиткоректен.Затова го и изтриха.показват ни,че ние,поддръжниците на Русия не трябва да прекаляваме с поддръжката

466

КОМЕНТАРИТЕ

преди 1 година

са чесане на .... и ..... Украинците се справят. Девети месец от началото на 3 дневното Мартенско Парти до Киев

465

АНАЛИЗ на коментарит

преди 1 година

От 547 коментара 398 подкрепят Русия. 53 коментара не изявяват позиция и 98 подкрепят Укрия . НО общия брой на коментарите е 738 а в сайта са 547 . Тоест има едни 191 коментара изтрити. Баз държа ,че от тях 100% подкрепят Русия .Сами разбирате с каква скорост Англосаксонската пропаганда губи привърженици !!!

464

МАРИЯ

преди 1 година

Четейки коментарите забелязвам ,че около 20% от коментирящите не разпознават пропагандните лъжовни материали. Докато преди няколко месеца процента заблудени беше доста по голям. Имаме напредък :)

463

Еди

преди 1 година

Запада не дава модерни оръжия, защото после трябва да си ги откупува от Сирия и Ирак. Няма толкова крадлива шайка на власт в Европа, като тая на Зеления клоун.Та знаеш вече и ЗАЩО няма да победят.

462

Анонимен

преди 1 година

С огризките които пращаме, Украйна им начупиха манерките на ва.те...нките.Просия да е благодарна, че НАТО не дават "сериозни" оръжия, че иначе с смешната безаналогова армия ще бъде съвсем свършено.

461

Еди

преди 1 година

Ха-ха, дефинирай загуба за Русия. Не че нещо, но руснаците вече не си играят на война, а наистина воюват. Украинците може и да съберат армия равностойна на тяхната, но нямат тил който да я поддържа. И както биха казали немците, накрая всичко е въпрос на ресурси. Запада няма да устиска срещу Русия и Китай, ха на бас !

460

F..k propaganda

преди 1 година

Публикува се измисленото мнение на двама руски граждани и край, изводите са взети ???Аве, що не се гръмнете ?Публикувайте официални данни, жълта неолиберална страничке !!!

459

Еди

преди 1 година

Те украинците по неофициални данни са дали до сега между 400 и 500 хиляди души убити и безследно изчезнали и то само от военните. Затова имат вече 6 мобилизации. Защо на тях не им предричате загуба във войната?

458

Американофил

преди 1 година

До Пак по опорката? То така се говореше и за СеСеСеРето, че е непобедимо, непоклатимо и неунищожимо, но времето се изсмя на това твърдение. Какво ли пък остава за някаква разорана целита, като Русия.

457

Анонимен

преди 1 година

Войната е загубена ... за Зеля и подобните му ***

456

юлиян

преди 1 година

До 900 за ден;Какви 900 цирея са те налегнали и теб.Тия ''евроатлантици''не можаха ли да намерят някой по-нормален,ами пускат такива фърфалаци.Само за смях стават с тях.

455

900 за ден

преди 1 година

рашките дадоха 900 жертви за един ден. Вече са изгубили войната.

454

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен509;Комунизмът може и да е свършил,макар че,и това не е сигурно,не е факт.Кой знае може да се появи пак под малко по-друга форма.Една малка прослойка станаха свръх богати,а цялата останала маса обеднява все повече.Или ще дойде време богатите,щат не щат да отпускат средства за по-добър живот на масите или те тогава искат,не искат ще трябва от своя страна да им скочат.А КАКВО ЩЕ Е ВСИЧКО ТОВА,АКО НЕ ФОРМА НА КОМУНИЗЪМ.И факт е нещо вече реално завършено,неоспоримо,а не само пожелания.

453

Анонимен

преди 1 година

Пощенските ли

452

зфг

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТОще по чудно е че след като така упорито напредва от Киев към Москва :) и трябват нови генерали че старите изчезват мобилизират още около милион а Кадиров и песков обяснават как руската армия се усира и трябва да се бесят генерали !Ама ти щом казваш друго ................