55

Анонимен

преди 1 година

До 59:А роби на укрите ли да сме?Преди си бяхме свободни...сега усещам как нещо не е както трябва!

54

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбирам кое се е увеличило последния месец, че скача цената на храната нагоре?

53

ХОРА!

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин. Трябва да направим всичко възможно да помагнем на Украйна с оръжие с пари, каквото и да ни струва това.

52

Анонимен

преди 1 година

Ако някой си мисли, че ЕС не може да изкара без енергия и ресурси, много се лъже. Ами не, съвсем не. ЕС е икономически гигант, както беше СССР. Просто ще стане както 90те в Русия след СССР - обедняване, престъпност, висока смъртност(12 мил. загуби Русия), но пак ще се живее, Русия да не би да рухна след разпада на СССР. Разликата е, че Русия вече се възстанови, а ЕС никога няма да се възстанови защото няма да намери енергии за икономиката си, ще си остане като латиноамериканска страна, но и така се живее, бедно, скромно, горди и независими от Русия.

51

От Вселената

преди 1 година

Къде останаха Земите на нашите - Българските Ковбои, отнети от КУМАНИТЕ. По времето на Османското Робство не успяха 500 години да унищожат Българските Ковбои понеже Българските Ковбои имаха свои Земи. След втората инвазия на КУМАНИТЕ под името СССР да правят КОМУНИЗЪМ на българска земя не остана ни един Български Ковбой със собствена земя и сега Българският Ковбой кара кола и живей по Апартаменти на не своя земя!

50

Анонимен

преди 1 година

В Прибалтийските които бяха витрината на ЕС инфлацията вече стигна 25%.

49

Българин

преди 1 година

По-добре да изнемогвам от високи цени и да обеднявам и да гладувам и да студувам, отколкото да бъда роб на Путин и на русия. Храната може да е скъпа, но свободата е безценна.

48

Анонимен

преди 1 година

В ЕС инфлацията е максимум 18%. В България двойно по-голяма.

47

Анонимен

преди 1 година

Когато се създаде Евразийския икономически съюз 2014 Путин излезе с предложение към запада - момчета, ние тук създадохме икономически съюз общ пазар от 170 милиона потребители, предлагаме ви равноправно партньорство! Западът беше потресен! Някакъв абоpигeн им предлага "равноправен" съюз и пазари които те отдавна смятат за техни. И почнаха санкциите, изнудването с олимпиадите, майдана в Украйна. А сега ще ядат насекоми, ще студуват и ще обедняват.

46

Анонимен

преди 1 година

Има такава традиция при Путин - второто предложение е по-лошо от първото, но по-добро от третото.

45

Д-р Исня

преди 1 година

Няма лошо, че поскъпват стоките. Това е световна тенденция. Има лошо, когато една държава се управлява 30 години от мафията, която краде ОЧЕИЗВАДНО и ОЧЕИЗБОДНО от народа, а народът дреме. Какво като са скъпи стоките, ако са ни високи доходите? Мафията не харесва това. Луканко, Костанко, Туквунко и Станишко, та чак до Харвардко. Това са кукли на конци, които отчитат плячката на хора като Гоцев. Вече съм далече, за да се интересувам, кой замества Гоцев. Страшното ш, че няма народ!

44

Анонимен

преди 1 година

Кажи баба тенкю на Киро и Асен!

43

Анонимен

преди 1 година

Това с брашното е доста интересно, понеже си е 1.60 а си беше 1.30 преди 20%-то намаление и сега пробутват някакво нискокачествено тип 650 и подобни ментаци страшни мошеници и мафия са зърнарите.

42

noFreeman

преди 1 година

хахаха домати от открити площи... ама те отдавна ги няма... откъде сте я изровили тая статия... а домата е 3.30 на едро...

41

Анонимен

преди 1 година

Всички западни цивилизовани свободни демократични медии вече 8 месеца многкратно и постоянно навскякъде постоянно обявяват, че руският диктатор и военнопрестъпник Владимир Путин и Русия загубиха в Украйна и че Русия е фалирала, а само пpocтите русофили не могат да го разберат това нещо.

40

От Вселената

преди 1 година

Какъв е ИЗХОДА за Българина за да просъществува? Единственият изход и ВХОДА е там където са живели нашите ДЕДИ - на Българска Земя. Земята трябва Цялостно да се върне на българското население отнетата земя от ТКЗСетата и след това приватизирана от КPAДЦИТЕ. Българина да остави апартаментите и да започне да работи и живее така както нашите деди преди 1944г, преди втората инвазия на КУМАНИТЕ от Азия на СССР. Първата инвазия на КУМАНИТЕ бе по време на Османската Империя!

39

АЙ ЧИСТИТО!

преди 1 година

СЛЕД СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА БСП И ЛИЧНО НА НИНОВА - 32% ГУБИМ НА ВСЕКИ ЛЕВ! ПРИ ГЕРБ 1 ЛВ. СИ Е 1 ЛВ. А ПРИ НИНОВА И КИРО - 1 ЛВ. Е РАВЕН НА 68 СТОТИНКИ?

38

32% ПРОМЯНА?

преди 1 година

ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ СЪМ КРЪВОДАРИТЕЛ НАСИЛА? ИЗТОЧВАТ НИ КРЪВЧИЦАТА БЕ, ПО ХАРВАРДСКИ!

37

От Вселената

преди 1 година

До 36 До Сандьо виж ко си написал "Поскъпването е главно заради енергията. А цялата ни енергия е зависима от Русия! Най-вече петрола! Сега помисли кой е причината?" Отговор - Причината е, че ние Българите вече нямаме своя собствена земя! СССР дойде! Направиха Колхози - ТКЗСета! Отнеха земята на БЪЛГАРИНА. Българина е БЕЗДОМЕН. ТКЗСетата ги иакупиха. Селата опустошаха!. Кокошките, свинете ги инжектираха! Хората ги избиха и скопиха чрез инжекции и лекарства. Магазините и курортите не са български!

36

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ВЛИЗАШ В МАГАЗИНА И ХАРВАРДЦИ ВЕЧЕ СА ТИ ОТКРАДНАЛИ 32% ОТ ПОКУПКИТЕ? ОТ 100 ЛВ., 68 ЛВ СА ЗА ТЕБ 32ЛВ. ЗА КИРО, ЛЕНА И АСЕН! НЕ ЗНАМ ТОВА КОЛКО ПРАВИ В ПАЧКИ, КЮЛЧЕТА И ЧЕКМЕДЖЕТА?