82

Мнение

преди 1 година

ГЕРБ събориха правителството с ДПС и Възраждане, сега ГЕРБ да си правят правителство с ДПС и Възраждане! А щях да забравя ИТН, ама тях народа ги изрита най-безцеремонно от полиническата сцена на България. ИТН бяха най-големите интриганти. ГЕРБ са най -големите лъжци и манипулатори. ДПС са тайно задкулисие.

81

Реалността

преди 1 година

Вината е на Бойко Борисов, че счупи държавата, като събори безмислено и безотговорно предното правителство!

80

999

преди 1 година

ДНЕС В " ЗАЩО, Г- Н МИНИТТЪР?" НАСТОЯЩИЯТ МИН. НА ЕНЕРГЕТИКАТА ОБЯВИ В ЕФИР, ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е ОЩЕТЕНА С МИЛИОНИ ЕВРО ВЪВ ВРЪЗКА С ГАЗА И ИМА ДОКУМЕНТИ ЗА ТОВА!!! ПАК ЛИ ББ ВИ ПРЕЧИ? ТЕЧЕ РАЗСЛЕДВАНЕ. ДАНО ТОЗИ ПЪТ ИМА ОСЪДЕНИ ОТ ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!!!

79

Ралица

преди 1 година

Да благодарим на Бойка Ердоганската кадъна, че при неговото 12 годишно управление България стигна висотата на развитието си, а именно: да се налага министър председателката да ходи в харема на Ердоган да бие тиква на килима и да моли султана да благоволи да пази границите на България от имигранти. Друга недостигната преди това висота е развитието на армията, толкова голям прогрес, че сега молим Нидерландия да ни пази небето, а Македония да праща армия да ни пази. Прогрес, та дрънка на куха тиква

78

МЪДЪР НАРОД.

преди 1 година

БЪЛГАРИНА Е МНОГО УМЕН! ТРЯБВАТ МУ ПОНЕ 2 ГОДИНИ ЗА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ЮМРУКА НА РАДЕВ МУ Е ВЛЯЗЪЛ ОТЗАД? И БОЙКО ИМ БИЛ ВЗЕЛ КЮЛЧЕТАТА? ЧЕ КОГА СТЕ ИМАЛИ КЮЛЧЕТА БЕ? БИЛ КРАЛ? СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕТА КАКВО Е КРАЖБА. ВЛИЗАШ В МАГАЗИНА И 32% СА ТИ ГИ ОТКРАДНАЛИ ПП, ЩОМ СТИГНЕШ ДО КАСАТА.

77

Ганди

преди 1 година

*** при следващи избори няма да минете и 2% и Бойко ще е виновен нали,дърт а комун исти ческа по д лога си ти

76

МН. СЪМ ДОВОЛЕН!

преди 1 година

ПРЕДИ 2 ГОД. НИ ЛЪГАХА, ЧЕ КАТО СЕ МАХНАТ ГЕРБ И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ? Е, ОПРАВИ СЕ!

75

пасарела

преди 1 година

Тоя ненаситен нагаждач да си е;е отзад !!Да си обира крушите с Бойкикиев и да се маха от хоризонта !! Абе , пък малко няма ли у тоя индивид достойнство и чест , или е като кон с капаци ! Чудя се на хората , които гласуват за такива недоносени !!!

74

Анонимен

преди 1 година

Докога ще търпим таши шушумига от комунистическо време? Ще се пенсионирам и този измислен генерал - гном ще каканиже небивалици.

73

Анонимен

преди 1 година

Добре че се отказаха от Дай България.Демонична България е по-подходяща.Цял ден така ги чета като отворя браузъра на новините хаха.

72

Анонимен

преди 1 година

Обаче само как са го измислили...с машинките са се направили така да са ГЕРБ първи да не е подозрително,после да откажат първия мандат като им натрият носа и на втория мандат да натиснат...Да се махат с все машинките и машинациите си!

71

Анонимен

преди 1 година

От Демонична България ще са виновни

70

ЧАПАЕВ

преди 1 година

БСП НАЙ-ОТГОВОРНО ЩЕ ПОДКРЕПИ ГЕРБ И ДПС. НЯМА КАК, ЩЕ СПАСЯВАТ БГ. НИНОВА Е ДЯЛАН КАМЪК, ПАК ВИЦЕПРЕМИЕР -ПЛАЩА СИ ЖЕНАТА ЗА ПОСТА ! ИНАЧЕ - НА СЕЛО.

69

Ралица

преди 1 година

Герберокадънииии, къде ви е свещената тиквокадъна? Къде и под чия пола скрихте безстрашната си бабка отново? Къде ви е вождокадъната? В чий харем завря се отново тя? Нали искаше да управлява? Нали харема ви е с най много проценти от малкото които си направиха труда да гласуват? Къде пак скрихте кадъната със скъсаният минискус? Къде ви е тиквата бе кадъни?

68

ПОИГРАА НА 4 КОАЛИЦЯ

преди 1 година

НА КРИВИТЕ КОСТОВИ И РАДЕВИ РАКЕТИ ВСЕ БОЙКО ИМ ПРЕЧИ?

67

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Ясно е на...всички,че Боко Кюлче Пехливанов,няма да го бъде,но Президента тупа...топката,неясно защо.

66

Анонимен

преди 1 година

Жужето Хаяско сичко знай!

65

Ралица

преди 1 година

Бойка калдъръм кадъна пак излъга и се скри в харема на господаря си султан Ердоган. Тикви, нали цените щяха да паднат в деня в който спечелиш, е вече 3 седмици минаха и цените са все същите, че и нагоре. ТИКВО, нали отговорност на победителя е да събира кворум, да прави правителство бе? Къде пак се скри ти дърта комунистическа кадърно? Тичай при Радев с папката с готовото правителство, а не се чуди как пак да се скриеш като некадърната страхлива кадъна която цял живот си била. Къде си бе ТИКВО?

64

Анонимен

преди 1 година

Хелуинската тиква винаги се е крила от народната любов.

63

Анонимен

преди 1 година

Гномът към Борисов: защо си без шапка, защо си със шапка? Депутатите от антигерб коалицията са неспособни да работят за това, за което са в парламента. Само хулят Борисов и си прибират големите заплати, и добавки.