40

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама лека поправка: Хамеркнанците не са си "тръгнали" и армията им не е изтеглила бойните части през 1973 от Виетнам. Те са били ИЗХВЪРЛЕНИ оттам. Като последните дни бойците на Северен Виетнам са отстрелвали и масово изтребвали на кило "безстрашните рейнджъри", бягащи с все сила, за да се докопат някакси до излитащите въртолети или отплаващи кораби. Това е. Има документални видеа от това време.

39

Анонимен

преди 1 година

говори се че фрегатата адмирал григориевич е отишла при крайцера москоу.

38

пуйката

преди 1 година

Още един всезнайко.След Коледата защо са се клали 4 години?Мислели са,че с Коледа ще дойде и края на войната.Примерът с Ирак е обратен.Какво бе в Ирак - "шок и ужас" бе операцията на американците при която те бомбеха,а иракчаните не можеха да им отвърнат.В Украйна кой бомби?В Афганистан КОЙ постави правителството?Народът или САЩ?Голяма логика,но кой ще помни написаното когато очакванията рухнат.Украинците защо бягат като вярват в победата си или народът си дава ясна сметка,че мечката ще изреве.

37

Чичо Чочко

преди 1 година

До анонимния 5.сега като няма казарма младежите на80%стават джендърчета.

36

Ха-ха

преди 1 година

Рашистанците кви4ат, че британците подучили укрите как да им ударят корабите и са им дали дроновете, а когато пускаха пакистанските пърдялници по граждански цели , нямаше проблем и им беше весело, нали?

35

Анонимен

преди 1 година

Днес уволниха ген. Лапин, същият дето преди 4 месеца го наградиха с "Герой на Русия" за завладяването на Луганската област. Колко бързо славата томина?!

34

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ТРИ РАШКИ КОРАБЛЕЙ ПОБЕДОНОСНО ПОТЪНАЛИ?

33

Кръстьо Мустака

преди 1 година

Три рашистански кораба са аргасани, а в паниката в опит да ударят морските дронове са хакнали свой катер. Предлагам на родните ватняци да вдигнат тост за поредния успех на самая магучея.

32

Анонимен

преди 1 година

а най-голямата гавра.е когато офицер съобщи за смъртта на войника на семейството му и им даде платен от държавата купон за 5 кг замразена риба

31

Човек с чувства

преди 1 година

Важно е аз да имам бъдеще!Съживете ме!Трябва ми ХУБАВ живот!

30

Анонимен

преди 1 година

Сащ знаят най добре всички пряки конфликти са ги загубили там където е имало щатски войник никога не са печелили за това тактиката им е бомби и опозиция

29

Анонимен

преди 1 година

Фронтовата линия се прехвърля постепенно от Харковска в Луганска област.Вече има поне 5 населени места там,освободени от руските окупатори,които отстъпват грабейки и минират след себе си.

28

Ами

преди 1 година

Конкретно за тази война /колкото и Путин да я нарича специална операция си е война/, каузата за руснаците е много различна от тази за ВСВ, а от там и мотивацията. Трябва да се имат предвид и приятелства и роднинства между руснаци и украинци. През ВСВ Русия е нападната,а сега се явява агресор! Руските управници работят на принципа от 41г.,да човъркат патриотизма на населението и да го праща на бойното поле, а който не е съгласен с политиката им е заклеймяван, като какъв ли не.Но времената други!

27

Анонимен

преди 1 година

py.солдатите умират докато олигарcитe.плюскат.черен.хайвер.и.шампанско.на.яхите

26

Анонимен

преди 1 година

Според някакъв пъпчив пубер украинците вече освобождава ли И Луганск област. Само че не казва кои точно други области са,, освободили ' досега. Украинците ще изпукат от глад защото Русия контролира областите които досега правеха 95% от БВП на Украйна.

25

Анонимен

преди 1 година

пълното право на Русия да прекрати износа на зърно// по-*** от путинист няма... газта взе да пада и всички путлеристки теории за тежка зима взеха да се размиват...

24

Анонимен

преди 1 година

Чечня е част от Руската Федерация,защото Размазан Къдринов пречука баща си Ахмат и стана руски роб за пари.Русия не победи Чечня и в двете войни.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 От кой остров бягат руснаците бе мишок?

22

Анонимен

преди 1 година

Укрите освобождават вече и Луганска област.Боят от 4 месеца е на гърбината окупаторска и отчаяните писъци на плешивия фюрер не спират да кънтят в подземието.

21

Анонимен

преди 1 година

Хи, хи, хи, смелите украинци отново удариха Крим. Руснаците бягат от острова като мухи без глави!