30

Taню

преди 1 година

Абе, чистачът си е бил поподбутнат, айде да не се лъжем. До него каката с голямата уста не знам що толко тежко разкрасена, не и отива чак толкова. Хеле пък, звездна двойка. Е, тя и навремени грашновата либoвница си беше чиста проба чистaчка, *** я докъде добута с голямата уста ;)

29

Ужасни позьори

преди 1 година

Толкова са комплексирано, смешни и жалки. Копирането на чужди инфлуенсъри ги прави още по - измислени

28

А

преди 1 година

Най-известните двойки?!?!? Това в на кой класацията? БХК? Днеса, все повече и повече разочаровате. Вече копаете дъното. Вземате пари от сульo и пульo да пишете статии.

27

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Станно... май никой не познава "най-известното семейство у нас"... Малоумщината вече дори създава собствени върхове!

26

Най-известни ?!

преди 1 година

Не ги бях чувал досега !

25

Анонимен

преди 1 година

Това е масовата "култура". Приемете го.

24

Анонимен

преди 1 година

Какво занимавате хората с тези чалга същества.

23

Анонимен

преди 1 година

Тея с кво са по различни от средностатистическо семейство от пет милиона българи. Не съм ги виждала и не ме интересуват. Известни са в тяхната махала, пред блока.

22

Гошо

преди 1 година

Да са обичат младитие!

21

Пълен абсурд!

преди 1 година

От социални мрежи, инфлуенсъри, ютубъри и реалити звезди, съвсем скоро няма да има кой да ви лекува, кой да ви обучава, кой да ви прави домовете и къщите, кой да ви произвежда плодовете и зеленчуците. А скоро и няма да има какво да ядете защото всичко ще стане изкуствено. Така става, когато всички искат да консумират, вместо да работят.

20

Българка

преди 1 година

Атанаска e тoлкова лъчезaрна, зaщото нa гoлемите хриcтиянски прaзници сe пoдмива oтдолу cъс свeтена вoда зa пoлово дългoлетие и вaгинална свeжест в прoслава нa Гocпода Бoгa - Вceдържател.

19

Християнка

преди 1 година

Даниел е блaгословен от Бoг с *** с oбраза на Богoродицa. Тoй с охoта гo покaзва нa прaвославните миpяни, за да мoгат тe дa сe любувaт нa святoто чудo, гaлейки гo и цeлувайки гo. *** е лeчебен и лeкува вярвaщите от кoварни бoлести в чeст нa Ииcуса Хриcта Бoга нaш.

18

Анонимен

преди 1 година

Той е чистач, ама бил шефа на чистачите. Времена, времена...

17

Име

преди 1 година

До АнонименУспокой се, и това е до време. Тоя лукс ще свърши в момента, в който сестра ти погрознее или започне да дрънка много. Такъв шут ще й бъде набит, чеее... От високо се пада най-страшно и най-много боли. После , само спомени от "лукс". Не се радвай, ами учи твоите деца да НЕ правят така.

16

българин

преди 1 година

Атанаска преди да забогатее мъжа и се е оженила за него , или след това ?! Питам само !

15

Анонимен

преди 1 година

Е, така е и моята сестра взе един инженер, *** той пък с 16 години по-голям от нея. Нашите й викаха - вземи го, вземи го, той е богат! Ще живееш в лукс. И така си е! Направи й деца, с лукс живеят!

14

Анонимен

преди 1 година

Дядо с една меркантилна кифла. Не е новина! Хаха

13

Анонимен

преди 1 година

Добре, че портмонето му е дебело.

12

Име

преди 1 година

До ПредприемачЧуден "предприемач", да. Държавата му била давала. То така всеки може. А ако си от работниците му, ще му правиш ли "евала"? Този не трябва да *** работници нито за миг, но както съм казвал винаги, българинът е ***! Без извинение!

11

Колчо Слепеца

преди 1 година

Даааа, толкова са световнонеизвестни, че за пръв път ги виждам!