25

ZZ Top

преди 1 година

До Прозтаг..Добре е преди изстрелването да свалиш гащите,иначе си е просто нaсиране.

24

До 32

преди 1 година

Прав си! Но именно те наскоро обявиха, че украинци са убили Дугина и Украйна започва да се изплъзва от техния контрол

23

Говедо

преди 1 година

Не разбрах защо ми изтриха коментара,но наистина е абсурдно да твърдиш,че някой нямало да ползва "мръснa" бомба,освен ако не го контролираш изкъсо!

22

Анонимен

преди 1 година

Ето кой ги е посъветвал. Искат НАТО да се включи пряко във войната. Как се издадоха само

21

Хикс

преди 1 година

Да оприличава НАТО с Украйна е доста странно.

20

Анонимен

преди 1 година

Защо пък да е абсурдно. Украинците и медиите запопнаха да говрят, *** Русия ще използва ядрено оръжие, което е бий казал смешно, на фона на това, че руснаците до скоро дори не искаха да унищожават критичната инфраструктура на Украина. Руснаците смятат тази земя за своя, няма да я бомбят с атомна бомба в никакъв случай. Това значи, че говоренето не е случайно, а има за цел да подготви о ществото за този инсцениран "руски удар". Прекалено прозрачно го направи пропагандата.

19

Мишо

преди 1 година

До номер 20:Вау, поредният металист. Ти си присъствал не вземането на тези съдбоносни решения. Вау! Невероятно но ти си феноменално осведомен.

18

Гьол

преди 1 година

НАТО кой го командва сега, като старецът го забравя, че съществува?

17

Анонимен

преди 1 година

Абсурдно е че Нато , САЩ и ЕС подкрепят фашиския режим в украйна който не спази МС и стреля срещу собствения си народ. Абсурдно е че Бг правителство ще поръчва нови самолети след като не са дошли вече платените , абсурдно е че Мироопазващото Нато не говори за мир , а за война, абсурдно е че бяха избити толкова много невинни хора в Донецк , това е позор който никога няма да ви простя ! Ние живеем в абсурден свят на лъжи и инсинуации. Мразя ви.

16

Мишо

преди 1 година

До болния мозък с делфините. Някой делфин ли ти го каза? С делфини ли си говориш или ти си делфин? Купи си някакви хапчета, спри наркотиците, не знам ситуацията е практически безнадеждна. Не мисля, че има нещо което може да ти помогне!

15

ха-ха-ха

преди 1 година

Признаха къде ги стяга чепика. Ако Путин им отреже достъпа до Черно море през Украина, няма как да държат в шах Русия. От друга страна ще се сбъдне мечтата на Боко в морето да плават само лодки и платноходки. Найс,а?

14

Анонимен

преди 1 година

На кремълския диктатор е поставен ултиматум от Китай и Индия, че до 15 ноември (срещата на Г-20) трябва да има положителна промяна (спиране) в конфликта с Украйна в противен случай те ще преразгледат позициите си... Затова са всички провокации с АЕЦ Запорожие, *** бомба и ракетни обстрели. Кремълското джyдже отчаяно иска преговори, защото знае, че ще загуби от продължаването на войната...

13

юбералес

преди 1 година

Да наречеш бомбата ''чиста'' е оскърбление за бомбата, просто някой бомби убиват повече и по-бързо.

12

Хора

преди 1 година

Хеликоптери на Сащ са зафиксирани в района по време на взривовете на тръбите с газ.И НАТО е зафиксирал този факт но крие.Кой сега са терористите?!

11

До Оруел

преди 1 година

И в 1396 са мислили като теб!

10

Анонимен

преди 1 година

абсурдно ли е твърдението на Амнести че Зельо разполага военна техника в градовете?

9

ОРУЕЛ

преди 1 година

"не можем да позволим на руския президент Владимир Путин да спечели - това ще бъде трагедия за украинците" - много, много, много по-малка трагедия ще бъде за украинците ако войната продължи още няколко години. Абсолютно. Колкото по-дълго продължават военните действия, толкова по-малка ще бъде трагедията, очевидно е. Да пращаме оръжия, за да спрем войната. Всичко е напълно логично и изобщо не е безумно и абсурдно. Войната е мир.

8

Анонимен

преди 1 година

Значи не е абсурдно обвинението, че си взривил тръби за газ, които си построил за 10 млрд евро. Не е абсурдно, че стреляш по АЕЦ, която контролираш. Но това е абсурдно?!

7

Факт

преди 1 година

Такива сериозни неща без доказателства не се говорят,нато и запада умишлено подценяват заплахата .

6

Анонимен

преди 1 година

Да съхне този които иска да убива родата му да изсъхне ви веки веков .