48

Анонимен

преди 1 година

Никой не е нападнал Русия, вече повече от 80 години, а те постоянно заплашват Запада и САЩ с ядрена риторика... Сега на всичкото отгоре нападнаха вероломно Украйна. Абсолютни фашисти...

47

do 51

преди 1 година

Русия ще е победител.

46

до 34

преди 1 година

Каква връзка има Англия от ония времена със съвсем други хора в политиката с днешните събития ...? Путин, защо прави същото, което е направи Хитлер след, като знае, какъв ще е края на тази безсмислена война...?

45

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Господин Владимир Владимирович,бих искал да Ви попитам нещичко.След като РФ заграби инвентарът на куп Западни фирми,една от които е "Макдоналдс",направихте ли си трудът поне да надникнете в кухнята на споменатото заведение? Ако сте направил това,то направи ли Ви впечатление,че технологията е ПЕРФЕКТНА ! Защо руснаците все грабите,какъвто е случаят с Българските Азбука и Език,а не произвеждате нищо за Човечеството? Дори Българският чушкопек е по-качествен от кратуните Ви глупави !

44

Анонимен

преди 1 година

Вовата е бич и божие наказание за всички мишоци.

43

Анонимен

преди 1 година

Вовата е велик!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че Путин е по честен от Байдън!И по адекватен!

41

Анонимен

преди 1 година

Русия се оказа прекалено твърд опех за Запада!

40

Анонимен

преди 1 година

Путин ме кефи!

39

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Вова!!!

38

Калеко,

преди 1 година

стига с тия празни приказки, бе човек! Украйна е също толкова корумпирана, суверенна и автономна колкото и България. В този свят, само този по-голямата тояга е суверен - останалите се подчиняват.

37

Анонимен

преди 1 година

ПИТИН Е АНТИХРИСТА

36

Българин

преди 1 година

Събитията от февруари насам,отвориха очите на много хора за Русия.Особено сред младите ,които бяха лъгани за величието на тази деградирала във всеки аспект,държава.

35

Нормално е да

преди 1 година

присъства - нали е върховен главнокомандващ. Нормално е също така, като се правят подобни учения да се споменава на другите държави с ядрен арсенал, че ще бъдат проведени обучения. За да се избегне случай, в който някой да реши, че го нападат. Тия дни САЩ се готвят да проведат подобно мероприятие, като ще спазват същия протол.

34

Анонимен

преди 1 година

Путин да гледа хубаво, за да знае как ще приключи. Ако собствената му охрана не го заколи преди това.

33

Анонимен

преди 1 година

Великобритания се включва на страната на Терция в руско турските войни! Не им пука, че други християни се борят да се освободят от Турция! Русия ни помага..Запаса никога не се е интересувал от Източна Европа, ние не сме партнйори а васали. Само ни използват, както използват Украйна за боксова круша срещу Русия!

32

Анонимен

преди 1 година

По добре учения пък било то и с ядрено оръжие отколкото като другите да организира прайдове.

31

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... Ами преди има няма година путин пак провеждаше учения до украинската граница които прераснаха в "Специална военна операция" както кремълският военнопрестъпник нарече вероломното нападение над една суверенна европейска държава ... така че всяка подобна новина идваща от стана на рашистанците може да вещае поредната налудничева мисъл на кремълският психопат ... !!!

30

Защо ме занимавате

преди 1 година

90% от всичките ви новини с Путин ? То не е гол до кръста, то не е поза Джеймс Бонд , то не е какво закусвал? Какви красиви *** изхожда няма ли да публикувате?

29

Анонимен

преди 1 година

За хората, които персонифицират военния конфликт, принизяват ситуацията до "лошия Путин" ще предложа да прочетата малко за историята на Финландия. И по-точно за периода на Кримската война, когато пак "обединена западна Европа" воюва с Русия и как морският втори фронт на север чрез Великобритания, Франция съсипват финладския. Това е средата на 19.век. Може и да прочетете кои са основателите на градове като Донецк например, за да стане още по-ясно. И как Б-я е пешка за тях, никога партньор.