78

Анонимен

преди 1 година

Мисля че следващият удар по Русия ще бъде в Лисичанск и Северодонецк. Освобождението на Херсон ще е в края на ноември и началото на декември.

77

Анонимен

преди 1 година

Единственото спасение за Русия е да си плюе на петите и моментално да напуска Украйна. Всякакво продължение на войната означава гибел за РФ и разпарчатосването и на десетки държавици.

76

До Стамат

преди 1 година

Не е верно! Втора е на Кадиров!

75

Стамат

преди 1 година

Руската армия все още е втора по сила , само че в Украйна !

74

888

преди 1 година

До Христо Христов. Така е . Само че Украйна е жертва и никога не е твърдяла че е военна сила. Русия е агресор и преди войната се смяташе за втората най силна армия. А по приказките на шматки като тебе е едва ли не първа сила. Е сега се видя че , всъщност квато държавата такава и армията - блато.

73

Де да беше виц

преди 1 година

След като набараха как *** масово се сношaват в палатките един с друг, Русия вече не воюва срещу ЛГБТ, а срещу Сатаната ! АХАХАХАХАХАХ

72

Анонимен

преди 1 година

*** вече се чудят какво да пишат и цитират Слатински, главният дописник на прокопиевата Медиапул, която се подпомага от "Америка за България" с годишно $8 Милиона.

71

До руски окупант

преди 1 година

Може да си сигурен в, какво съществува! Какво не съществува няма как да знаеш?

70

333

преди 1 година

До Скоро. в Русия всичко е скоро. Скоро ще победят Украйна, скоро ще станат нормална държава, скоро ще настигнат запада, скоро ще ......Така е още от СССР и тия ни обещаваха светло бъдеще , а дадоха фира. И с Русия така

69

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Между 3000 и 10 000 убити има огромна разлика, даже и само като предпооложение. А това, че пентагонът вярва, че загиналите руснаци са 80 000 не означава че толкова са убити. Все пак едно е да вярваш в съществуването на Дядо Коледа въпреки че в действителност той не съществува.

68

Анонимен

преди 1 година

До 75 въпросът винаги ще остане , защо на САЩ и съюзниците им никога не се налагат санкции , когато нападат чужди страни и ги разрушават . Парадоксално - " освобождават " , Ирак , ама избиват хиляди пъти повече цивилни , отколкото е избил САддам . И така е навсякъде . Разумните хора по цял свят никога няма да приемат двойните стандарти . Ако САЩ и компания си плучаваха заслуженото , русия сега нямаше да има милиарди поддръжници . Всичко е заради двойните стандарти

67

Анонимен

преди 1 година

Нелито христова от вирусолог и ковид специалист, стана виден ядрен физик , геополитик и ястреб

66

СССР

преди 1 година

Ватенки ватенки ватенки.

65

Анонимен

преди 1 година

До 75 Русия сринала Алепо ??? Той не беше ли под контрола на Ислямска държава . Или след като ИДИЛ е творение на САЩ , лошо няма

64

Анонимен

преди 1 година

380 000 хиляди украйнци и наемници ги няма вече сред хората и ако на това мисирките изодзадзе ще кажат победа то коментара нататък е излишън

63

Анонимен

преди 1 година

Екс-директор на ЦРУ: Путин вече не може да пречупи ситуацията в Украйна! "Украйна в резултат на тоталната си мобилизация днес има военна мощ, която е много по-силна и боеспособна, отколкото има Русия в Украйна. Към днешна дата Русия е понесла 3-4 пъти повече загуби за осем месеца, отколкото за девет години Съветите понесоха, докато водеха война в Афганистан", подчерта Петреъс. Той добави, че Украйна е започнала успешно да освобождава своите територии благодаряние на подкрепата на западните партньори и умението си ефективно да я използва.

62

Скоро

преди 1 година

ЧВК "Вагнер" трепе укровермахта и наемниците и скоро ще вземат Бахмут.

61

Анонимен

преди 1 година

Николай Слатински: Невероятните, неочаквани, неоспорими и непредотвратими украински успехи на бойните фронтове, показаха категорично, че Украйна печели военните сражения и е само въпрос на време тя да удържи още по-значима победа, която да бъде най-тежкото поражение на армията на Кремъл след Втората световна война, надминавайки даже позорните загуби и паникьорското отстъпление в Афганистан.

60

Анонимен

преди 1 година

Укрофашистите имат 400 хил дали фира вече.

59

Стамат

преди 1 година

69 000 мъртви терориста ! Браво на смелите мъже и жени в Украйна ! Вие ще ни спасите от империята на злото и света ще ви е благодарен дълги години !