75

Ех Уйли

преди 1 година

Ристю е готов и Бибитка да направи на хората които ще го вкарат в правителството.

74

Анонимен

преди 1 година

18-тата политическа сила къде се слага?

73

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Сес - селските пръчки винаги такива си остават. Искате си вие Бай Тодор из правец, падни-стани и ботуша на старшинката в слабините! Само това прави робите щастливи! Не сте родени за друго, освен да лазите.

72

Сес

преди 1 година

Тоя лакомия къде се слага....третия мандат отива при стефан янев и той ще е премиер...няма наяждане тоз...да си хваща лодката и да отива в украйна доброволец...заедно с другите,които искат да пращат оръжие за там...предатели...дано някой ден станем президентска република...омръзна ми от партии и техните лъжи...които не могат да разделят баницата кой повече да краде

71

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Христо Христов - хубавото на цялата работа е, че ти няма да го доживееш този момент. 10% сте кресливите пенсионери които се опитват да създадат впечатление, че българина драпа за Руската коCHина! Българина отдавна е избрал ЕС и НАТО. А времето работи в тази посока. На младите българи им се поврZща от вас!

70

Това е истината

преди 1 година

Когато Путин ни нападне, ще искате защита от НАТО, но от там ще ни кажат, да се защитаваме със старото си оръжие, което не искахме да дадем на Украйна. И ще ни дадат, като пушечно месо на руските бомби. Това е заради про-руските хора и партии в България. Обричате България на унищожение.

69

ЛЪСНА ИСТИНАТА!

преди 1 година

Лъсна коалицията ГЕРБ-ДПС.

68

Алооо

преди 1 година

Нямат търпение да обявят война на Русия, тези подл.ги и продажници. Тая долна к.рва на маджо няма да се спре докато не стане мазалото.

67

Анонимен

преди 1 година

само плъховете от дай българия ще оправят страната.но копейкин ще я оправи по-добре от теч ченгета

66

факт.

преди 1 година

ГЕРБ докараха държавата до колапс.

65

ТИХО МАЛКО!!!!

преди 1 година

РУНДьО ГОВОРИ С ДЕСА УМНОТО И ДЕНИЦА САЧЕВА В ПРЕЗИДЕНСТСТВОТО, ПРЕКО ПО БТВ И НОВА ГНУС, пардон НОВА НЙУС.

64

Писна ми

преди 1 година

Пистна ми от руските троляци тук. Отивам си в на сайта на Капитал и Дневник. По-добре Прокопи, от колкото Лойко мутрата.

63

Анонимен

преди 1 година

Отивам си в сайта на Капитал. Там има евроатлантически статии, и адекватни анализи от потребители-демократи, а не нонсенс от рода на това че трябва да излизаме от ЕС и НАТО, което ще ни затрие като държава.

62

ПОЗНАТО

преди 1 година

Айде сега ГЕРБ са на власт и ще се оправдават с предишните, нищо че те управляваха само 7 месеца, а Бойко повече от 14 години.

61

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов е най-големият проблем явно, като чета коментарите. В същото време боготворят Боко и Костя. После не се чудете що сте бедни и мизерни сволoч гнуснa.

60

По ръба

преди 1 година

ГЕРБ ходи по ръба. Една грешна стъпка и ще се приключат като партия. Все още не са излезли от ситуацията Цу-Цванк. Само изтеглиха хоризонта напред. Но тепърва ще трябва да търсят изход от дупката, в която сами скочиха. Може и да не намерят.

59

Много руска трол тук

преди 1 година

Отивам си в сайта Дневник, да чета обективни статии и евроатлантически коментари отдолу.

58

Колкото и да тролите

преди 1 година

Народа не харесва това, което се случва в Народното Събрание към днешна дата. И няма да остави нещата така. Рано или късно ще му писне. Може би зимъска, като дойдат сметките за парно и ток. И тогава ГЕРБ ще трябва да се крие по тунелите.

57

от плажа

преди 1 година

лодкаря е готов да подкрепи всяка партия за да остане в НС иначе при евентуални избори отива при слафчу :)

56

Пресъхващо блато

преди 1 година

Про-руските блатни партии ГЕРБ, ДПС, БСП, В и БВ, се омешаха като свински чарва. И са готови да прегазят всякакви "принципи" в името на това да не дадат на българите да поемат по по-добрия евроатлантически път, а да седят в мутромилиционерското блато. Но в пресъхващото СССР блато почти няма вода и те се валят на дъното в калта.