253

Анонимен

преди 1 година

До Путин Всъщност наистина послъгват. Един танкер е около 150 000 куб.м. сгъстен 650 пъти газ или около 90 мил. куб.м. - потреблението на България за 10ина дни. В света има всичко на всичко към 230 танкера за газ. Я кажи колко танкера са нужни на ЕС да се захрани с тях за месец и колко пъти в тоя месец ще минат от САЩ до Европа. Всички танкери на света да работеха за ЕС, което не е така, пак нямаше да стигнат и за 10ина% от потреблението на съюза.

252

Анонимен

преди 1 година

Браво! Много добре се справиха ЕС и САЩ! Чакам падането на цените от преди февруари 2022! Ето поради тази причина предлагам да дадем и последното си оръжие на украйна!

251

Дедо

преди 1 година

Еми Путин за един чувал донбаски въглища, унищожи цялата икономика и износ на Русия. Той е много умно джудже.

250

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен284, ами другарю, ти нещо не си чел за комунизма, освен трудовете на Ленин явно. Комунизма е най- човеко ненавистната идеология съществувала някога и има най-много жертви ест. Фашистите са цветя в сравнение с коммунягите, за съжаление обаче, само първите са го отнесли. Нациска Расия обаче промени това, жужето псевдо-стратег отвори очите на хората.

249

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Излишната газ -към Русия бре.

248

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Вервам на Путин - той обеща ''Киев за три дня'' и че ще мръзнем зимата. А както знаем той държи на обещаното.

247

Хаха

преди 1 година

Кога да чакаме дефлацията по магазините? Или "има други фактори, които пречат" това да се случи? Ако джурналетата проведете едно непредубедено разследване, ще ви поздравя съвсем чистосърдечно

246

Антисоросоид

преди 1 година

От къде са тези танкери от цял свят значи от СатанинскитеАЩ ли? То и петрол има сатанистите купуват от Русия и го препродават. Пишете цената на газа затова ли цените скачат и обедняваме?

245

Анонимен

преди 1 година

като почнат студовете рязко ще свърши газта за нула време, хранилищата и да са пълни на 100% не могат да задоволят за дълго време цялото потребление, а доставките ще са нарушени за дълго време без тръбите на Северен Поток 1 и 2.

244

Путин

преди 1 година

Лъжат еврогейците, откъде намериха толкова рубли, че да купят всичкия този газ???

243

Miii Segaaaa

преди 1 година

КАК ЩЕ ОПРАВДАВАМЕ БЕЗБОЖНИТЕ ЦЕНИ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

242

Анонимен

преди 1 година

Интересно, интересно.... Западните медии пишат друго! А именно, че доста на брой танкери се насочват към САЩ, независимо, че са били на път към Европа

241

Ники

преди 1 година

А защо тогава цената още е по-висока от преди?

240

Анонимен

преди 1 година

Гърч за Русия!

239

Анонимен

преди 1 година

Ако ти се спори по тая тема погледни България.Тук всеки иска да управлява когато партията МУ спечели не по малко от 90 % гласове Дали е наследство от комунизма и манталитет??..Ти кажи.

238

джо

преди 1 година

Дрън, дрън , пляс та пляс продължаваме да драскаме небивалици, я да видим цената на метана по метан станциите...... Когато там стане лев и двадесет за кг. , тогава ми пишете подобни статии. Всичко останало е бабини диветинениВ момента никой не купува метан, защото цената му е почти два пъти по-висока от тази на дизела и бензина.

237

Анонимен

преди 1 година

Делян Добрев пуделът на Борисоф сега защо спря да лае.Щото целта на Борисоф беше постигната а Делянчо така и не разбра какво използван .А какъв ,,специалист" е.Всеки който разбира малко от търговия го разбра какъв е.Политически клоун Обслужващ нечии интереси.Главно в геополитиката.Но как да му го кажеш.С комунист и терорист не се спори.

236

Анонимен

преди 1 година

До 303:Ако желаеш да прочетеш нещо по въпроса за управление без партии,можеш да влезеш в dimat.blog.bg!

235

Анонимен

преди 1 година

Просто нагледно се видя, че ЕС няма нужда и то никаква от голташка Русия и газа й. Газ може да се намери от всякъде на същата цена. За петрол- да не говорим. Чао, голтаци руски. Тотално ненужни сте. Въртете търговия с останалите голтаци- Иран, КНДР и Индия. Не ни беше приятно.

234

999

преди 1 година

Ако Европа е пренаситена с газ заради фалити на фирми,ползващи газ ,сега ред ли е на европейските данъкоплатци да обявят частен фалит заради цените на газа или ще стоят на студено?