119

Анонимен

преди 1 година

Ще си изберат някой като Кенеди, та после други песни ще пеете. И това ще стане.

118

Цакат с холограми

преди 1 година

Включени са системи за автоматично следене на опасни наркоманизирани вкл Путин и БАй дън. Техниката работи и по разпознаване на наркотици по миризма на урината от гащите и в тоалетните.. Използват се дигитално холограмни видео терористични оръжия за обемно обсебване и внушаване на поведение.. Около ПУтин се вижда добре обемно преобсебващо поле тип 6.6666666 G...Обемно обсебващи полета се виждат на снимки на екипа на Борисов внушаващ подаряване на цялата съветска военна техника на Украйна.

117

Как защо?

преди 1 година

До Защо ли... Няма какво да се чудиш. Объркани хора като третополовите могат да си харесат единствено объркан президент като байдън .... За тях той е Идеален. Забравя какво говори и ли пише ... точно като тях. Обича някакви надути и безсмислени фрази ... точно като тях . И говори разни закани срещу Путин, без да знае защо ... също като третополовите си последователи. Перфектния президент за САЩ , Главнокомандващ на Американските войски /вече с 47% ЛГБТИ състав/ и собственик на ядрено куфарче .

116

Защо ли

преди 1 година

А третополовите се радват,че са си избрали такъв президент. На всичкото отгоре президент, който направи страхотни неща за страната си-Орбан баш от тия третополовите е постоянно обект на критика, че не им приема извратените прищевки. И са щастливи от бай Дън, радват му се , че е ку-ку и че си внедряват гнусотиите! А на всичкото отгоре и Путин е и фашист или тиранин-забравих вече какво измислиха ..А техния-цвете за мирисане! И такъв държи куфарчето с бомбите.Абе всичко е наопаки вече в света-защо?

115

ХХХ

преди 1 година

Най умният и ориентиран американец ! Все пак щом са го избрали за Президент ...значи няма по добри кадри :)

114

ля ля

преди 1 година

обърнете внимание как се движи! не е луд - просто такъв! трудно може да се каже колко платки и чипа има в главата мумията!

113

Анонимен

преди 1 година

Абе по важно е да помни кодовете за ядреното куфарче, щото адекватен отговор требе на другия, омотан в собственият си свят лидер :-)))))

112

Българин

преди 1 година

Той не се прави на луд, а си е такъв. Като се е объркал, да му мислят поданиците му от САЩ. Когато нареди да бомбандират бивша Югославия, пак си беше луд. Когато синът му Хънтър си загуби инвестициите в Украйна, и двамата бяха луди. Когато започнаха войната и даваше американските долари на страната си за оръжие, отново си беше луд, но все пак, президент на САЩ. Ами, какво да се направи, като си ги избират такива в демократична Америка.

111

Тираджията Z

преди 1 година

Това му е стратегията.Прави се на луд за да се отпуснат враговете му и в решаващия момент когато трябва да нанесе удара,пак е изгубеб

110

Анонимен

преди 1 година

Кой каза, че страда от нещо, ами ако това е стратегията му! Малко разчупване на реда и весела нотка не са минус!

109

Мухаха

преди 1 година

И тояв загубан се е кандидатирал за ВТОРИ мандат ......... Бахахахаха . Дано да спечели .....

108

Анонимен

преди 1 година

САЩ за смях, щом търпят, пада им се.

107

Анонимен

преди 1 година

И май муната не знае как да слезе от палмата.

106

Ssss

преди 1 година

Той само дано да не се обърка и да затрие света

105

Анонимен

преди 1 година

ЯСНО КОЙ КАКЪВ Е.

104

БАЧКАТОР

преди 1 година

Кой му дърпа конците на този?

103

от северозападО

преди 1 година

До Анонимен 117: .. та даже и не толкова опитен! То работата е пределно ясна!

102

Анонимен

преди 1 година

Всеки опитен психиатър ще му постави диагноза - първична деменция.

101

Анонимен

преди 1 година

А Вовата много добре работи добре със снайпера.Стреля като Робин Худ.

100

Анонимен

преди 1 година

Тоя все повече заприличва на президента в Голо оръжие.