113

Българин

преди 1 година

Важното е , че Про100 Киро и Кокорчо ще имат за кристали с пица ! Майната му на българина !

112

Име

преди 1 година

Минималната заплата 1500, а минималната пенсия 1320 и нещата си идват на място! Премахва се плоският данък, набиват се данъците на високите прагове и готово. Задължава се всички плащания да минават по банка, плащания само с карта и т.н. Но БНБ трябва да напъне банките за по-ниски такси за ПОС терминали.

111

Анонимен

преди 1 година

" за тричленно семейство от двама възрастни и едно дете нужната сума е 2376 лева. " ... Това са две брутни заплати по 1531 лева. Не е невъзможно за София. Не знам за провинцията.

110

ИБН ЕБН АЛ КАМИЛ

преди 1 година

1320 лева???? Че те на Малдивите ли ще живеят..... ХАХАХА.... ХАХАХА..... Реално един човек, ако има жилище, плаща ток, кабелна, вход, вода, телефон.... 600-700 лева макс са му ок!!!!! Зимата още стотина лева за отопление може би...... 1320 лева на 30 дена са по 45 лева на ден.... Той Бойко с 2 филии мас живеел, баровците 1320...ХАХАХА.... ХАХАХА...... То на половината *** в България и 10 бона няма да им стигнат

109

Анонимен

преди 1 година

гражданските войни за на прага ни, враговете са сред нас

108

gg

преди 1 година

хайде спрете се с тази минимална работна заплата, тя никога няма да стигне, а и не издържа държавата. Гласувайте увеличение на средната работна заплата, ако ли не скоро ще изчезне.

107

Тодор Живков

преди 1 година

Как сте ,българи,харесва ли ви "демокрацията"?

106

Анонимен

преди 1 година

Колко банани и тоалетна хартия ни трябват и на каква сума? Останалото не е важно. Важното е да има банани и тоалетна хартия, заради което реставрирахме капитализма в България.

105

Анонимен

преди 1 година

е как така за 1 човек трябват 1300лв., а за двама + дете - 2300. Реалистично в София ти трябват поне 2 пъти по -толкова за да живееш комфортно.

104

байчо

преди 1 година

Много е кофти като си изгнил отвътре и от завист си изливаш гадните думи в интернет :)) сори пичове, колкото и да хейтите няма да ни намалят заплатите, а напротив :) Може би ако използвахте времето си вместо да злобеете да вземете да научите нещо нямаше да ревете, че не ви стигат парите. Най-лошото е, че все повече млади хора стоят и търкат дивана докато пишат коментарчета

103

Българин

преди 1 година

Зимата ще мръзнем и ще пеем песни за светлото ни европейско бъдеще. Когато всеки един от нас ще може да определи сам дали е мъж или жена. Това ще ни топли.

102

Радостин

преди 1 година

До Христо ХристовХората, за който говориш, преди повече от 500 години са започнали да строят театри, опери, катедрали, замъци и много други забележителни сгради. Сред Хората, за които говориш са Моцарт, Бах, Дега, Микеланджело, Рафаело, Гауди и т.н. Трябва да си забележително *** и необразован за да напишеш такава глупост .Убеден съм, че никога не си стъпвал в сграда, която може да задоволи културните ти потребности. Всъщност няма смисъл , ти нямаш такива. Важно е да имаш 400 мл.л Ракия.

101

аз

преди 1 година

Доста странна статистика... Това за хора, които са в София на наем ли е? За хора в София с ипотека ли е? За хора в София със собствено жилище ли е? За хора на село в собствена къща ли е? За хора във Видин под наем ли е? Има една огромна разлика къде си и в какво живееш. А да, и детето в частна ДГ ли е, в държавна ДГ ли е или е ученик?

100

Партия майка

преди 1 година

ГЕРБ е велиока партия, благодарение на нея имам сигурна и хубава държавна работа към Община Перник. Успявам да свърша ангажиментите си в понеделник или вторник и до края на седмицата доп. си изкарвам парички с гипсокартон. Жената е администратор в МОН , пак благодарение на ГЕРБ. 1.6 к. + 40 дни платен отпуск и 40 дни болничен от личната , която ни е близка. Работата и е лека и не е отговорна, за разлика преди ГЕРБ, когато трябваше да работи по 8 часа на ден.

99

парите са в крадците

преди 1 година

При отменено смъртно наказание преди много години...какво да коментираме?

98

ДО ДО ВСИЧКИ IT-ТА

преди 1 година

ХАХАХ САМО ТАКА. ИМАШ ДАВАШ, ВСЕ ПАК 3 ДВУСТАЙНИ СА СИ ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА,ТЕ ПЪК ПОЛУЧАВАТ ДОМ, В КОЙТО ДА СИ ГЛЕДАТ СЕМЕЙСТВАТА И ДА ТВОРЯТ.

97

Анонимен

преди 1 година

сами са си виновни турците в Бг, а и в Европа, говорят нон стоп на турски, не се интегрират, рто вижте кмета на Лондон - индиец, министър-председателя също, а в Германия има над 10 милиона турци и никога не са имали даже кмет на областен град, ама нормално не знаят добре езика, то и в Бг погледнете - арменците от 2-3 поколения в Бг и перфектен български, турците от 500-600-700 години не знаят масово. Трагедия, даже Карадая говори с акцент и не знае добре. Е как ще стане , братя турци

96

Анонимен

преди 1 година

ДПС и ГЕРБ ще управляват пак - гледам турските села в БГ - копторлъци къщите, с вънщни тоалетни, хората облъскани, миризливи, и пак гласуват за ДПС, явно наистина са много, ама много глупави, за съжаление, бг турците

95

Анонимен

преди 1 година

До Христо ХристовЗа Европейските ценности. Знаете ли какво се е случвало по нашите земи, докато в Западна Европа са творили , Моцарт, Хендел, Дега, Ван Гог , Микеланджело, Леонардо, Гауди и т.н. Няма как да знаете, защото в кварталната кръчма тези неща не се говорят. Накратко , хора , като теб нямат почва в едно нормално, развито , солидарно общество. Ти си кон с капаци и си обречен на елементарност до гроб.

94

Анонимен

преди 1 година

Стига глупости , работя за 900 лв и пак имам спестявания. Няма да ядете по 10 Путина ден и ще ви стигат парите