69

Анонимен

преди 1 година

ей големи западняци се извъдихте ей ами защо холандците не ви пускат в Шенген бе западняците

68

ей

преди 1 година

До Анонименами не знаех, че ти съобщават официалната позици от масква другарю, може да не е 2-3 дни ами да е две три седмици, ама минаха осем месеца та те така, аз не съм броил загиналите украинци и не им знам точния брой но да вярваш на данните от масква е безумие, помня още захарова и песков как се кълняха че никога няма да нападнат украйна

67

Анонимен

преди 1 година

Лайковете не ми работят.

66

Анонимен

преди 1 година

Няма такава дума "тавариши" а пък като не знаеш езика върви на фронта там ще го научиш. Жалки списватели по неграмотни опорки.

65

ей

преди 1 година

1 милиард западняци от Канада до европа се разтреперахме, малиииии гиркиното идва, малииии с два калашника, е сеа я втасахме, прехвалената икономическа, технологична и военна мощ на запада е нищо пред мустакатата нинджа гиркин

64

Анонимен

преди 1 година

До Мда два плюса за твоите два коментара които прочетох тука. Може да има и други не зная.

63

Georgiev

преди 1 година

Всички върли тавариши да заминават да живеят в Русия... най-прекрасното място на земята.

62

Анонимен

преди 1 година

До ей: Аз не съм тавариш, когото и да визираш с последното, но явно нямаш какво да противопоставиш като аргумент, затова се опитваш да представиш числото 400 000 като абсурдно голямо с бълнувания за 555 млн. и започваш с опорката, че уж Русия е смятала да превземе Киев за 2-3 дни, което беше глупост на няколко превъзбудени руски *** и престарели дедкичи, повторена от няколко папагала, вкл. и в Бг, и после представена на лапнишараните като едва ли не официална руска позиция.

61

ей

преди 1 година

тавариши, ко става бе, нали щяхме за 3 дена да вземем Киев а за седмица Берлин, що строим отбранителни линии в курск, ммммм ??

60

анонимен келеш

преди 1 година

Никой не иска с бедна русия.Може би искат само събратята им по бедност от Северна Корея,Сирия,Иран,Венецуела,Куба и Еритрея:):):)

59

Анонимен

преди 1 година

До хохо: Това е полувярно. Мястото на разбиването беше на територията на, контролирана от т.нар. сепаратисти, които бяха осигурили достъп до мястото на независими експерти от съответната комисия (сега не ми се търси точно коя беше), но те не откликнаха с месеци (с изключение на няколко пъти, когато на път за местопроизшествието бяха обстрелвани от ВСУ и се наложи да се връщат). Накрая дойдоха, разследваха, взеха черната кутия и повече не се чу.

58

ей

преди 1 година

Не бе не са 400 000 жертвите на Украйна, 555 милиона са, и *** свалиха 200 байрактара от 50 налични, както и всичките хаймарси. Терориста на снимката не е убивал никой и не е свалял никакви самолети, просто чуства морална вина щото е човеколюбив демократ хуманист

57

Агапо Салих

преди 1 година

Много е хубаво в Русия , ако си дете на олигарх, за радост този късмет са имали само 0.000000% от жителите и.

56

Анонимен

преди 1 година

До Мда два плюса мда.

55

Анонимен

преди 1 година

Радко не е хубаво да се лъже брадко.

54

Анонимен

преди 1 година

До Мда плюс за твоя коментар. Отнето ми е правото да слагам лайкове

53

Мда

преди 1 година

Няма и да научите! Защото трябва да бъдете промивани, манипулирани и управлявани! Защото безволевото стадо се управлява и стриже най-лесно!

52

xoxo

преди 1 година

Кога и как точно доказаха,че руснаци са свалили МH17?Нещо съм изпуснала новините...На ютюб обаче има видео от западняк,мисля беше англичанин, от мястото на катастрофата,който твърдеше,че украинското правителство с месеци не е разрешавало достъпа на разследващия екип.

51

Ради Корабо

преди 1 година

Преди 4 години имах радостта да пътувам с влак по транссибирската железница. Тръгнах от Москва, където бях впечатлен от високия стандарт и инфраструктурата в центъра на града. В следващите 18 дни всичко се обърна с главата на долу. Срещнах и разговарях с много хора във влака. Всичко извън центъра на Москва и СП е абсолютен техен контраст. Бедни, измъчени хора , които живеят в бедност или дори крайна бедност. Инфраструктурата е потресаваща.И това в Русия най-богатата на ресурси страна на света.

50

Мда

преди 1 година

Няма такива манипулатори като "демократичните медии" - цветни истории, с имена, роднински връзки, пресонални страдания... леекинко ти обясняват кой е виновен, как трябвало да получи полагащото му се възмедие направо от Бог...Ама само когато става въпрос за "правилната" страна... Някъде да научихте името на поне едно дете, взривено от украински снаряд в Донецк, да чухте неговата и на семейството му история, на хилядите такива от "неправилната" страна?!