227

Анонимен

преди 1 година

Къде намесвате Путин? Тук две партии - ПП и ДБ на Ристо Бойкикев разсипаха държавата за 7 месеци и накрая кой е виновен - Путин! Нали сме в ЕС! Киро Простото тичаше през ден в Брюксел , а от САЩ докара един газов танкер на цена 200 млн.$! Ристо пък иска да подарим оръжие в 12 часа без 5 минути на Украйна и да влезнем във войната! С какво ще с бием бре, Ристо? С танкове на 40-50 години, за които нямаме и акумулатори и оръдия на 50-60 години! Ти луд ли си или нас ни смяташ за луди!

226

Анонимен

преди 1 година

Путинофилите са като дрогирани кр,етени......Има една зона в зрителното поле наречена ,.тъмна зона".За тия кре,тени Путин не съществува.Той е невидим в цялата тая каша.Един Запад,настървен до безумие , който си е наумил? да унищожи Русия .И Русия ,която всячески се стреми да запази мира.Едни украинци които искат да сринат ,,божествения " руски свят.Да се причислят към погибелния Западен свят.Или казано по просто му, да живеят зле отколкото добре.Просто , като комунистически учебник....

225

еленке

преди 1 година

за да ти стане по-ясно защо представи си как огромен чапат дебел и крив ти влиза в тесното дупенннцее и ти вика така трябва така трябва, а ти трябва да го приемеш и да се радвашш и да си благодарна дори, ако така мислиш тогава ясно е трябва да има преговори

224

Анонимен

преди 1 година

Нямам някои руски букви и ще ги заместя с български, Бърнард Шоу: "Демократия, ето воздушнъй шар, которой висит у вас над головами и заставляет глазеть вверх, пока другие люди, шарят у вас по карманом"

223

Анонимен

преди 1 година

Нямам някои руски букви и ще ги заместя с български, Бърнард Шоу: "Демократия, ето воздушнъй шар, которой висит у вас над головами и заставляет глазеть вверх, пока другие люди, шарят у вас по корманом"

222

Анонимен

преди 1 година

299 Искаш да кажеш "русофили". Вън, от България и ЕП.

221

Анонимен

преди 1 година

В много държави, има протести за повишаването на цените и срещу войната, но не ги показват медиите , ето днес е имало и в Румъния протести, не искат войски на НАТО и да плащат за украинците!

220

Анонимен

преди 1 година

301 Улицата крие много потайности. Там се случват всички важни неща. Там работят и службите. Внимавай, като излизаш.

219

Йончев А.

преди 1 година

На думи искаме край на войната, но този край да го сложи Украйна, не Русия !

218

F-off

преди 1 година

Ленче, ядрената тема я подхвана твоя любим ***, не ЕС!!!!

217

Анонимен

преди 1 година

Войната мила ми Минке не може да спре докато Украйна не си върне ВСИЧКИ заграбени от фашистка Русия територии.А в същото време Русия трябва да бъде унищожена!! Не Европа и не Украйна започна тази война. Няма връщане назад.Такъв е живота. Смърт на Русия.

216

Гост

преди 1 година

Ленче ,комунистическо бо.луче,какво ще стане с пачките евро дето ги спести със съпартиеца ти Стани шев(ф), при ядрена война..Сбъдна се ,и твоята мечта за класиране в Европарламента.Обаче сега ти докривя защо западните ти колеги подскрежават Путин за ядрен конфликт.Какво ли си мислите ,,Тъкмо си оправихме живота ,то пък сега може и да се мре с тоя Путин ,,

215

Анонимен

преди 1 година

Всички американски агенти ще отидат на улицата.

214

Муахаха

преди 1 година

Защото с тероруси не се преговаря, другарке! Га искаш спиране на войната, оди при господаря си в Кремъл да го молиш да я спира! Днес да се даде част от Украйна, утре от Литва, после от Латвия, после от Молдова, после от Румъния, после от България, така ли да правим! Не да се въоръжаваме, да имаме силна европейска армия, та на терорусите да не им минава през ум да "анексират", а да им се мазним и да им даваме...Много си привикнала да се даваш, другарке!!!!

213

Анонимен

преди 1 година

Саудитска Арабия и мюсюлманския свят вече минаха на страната на Русия, доларът като световна резервна валута се крепеше на споразумението м/у сащ и Сауд. Арабия, вече е във висящо положение, реалната инфлация в сащ е о/о 18 % -- колкото и тук в България, ха-ха, хи-хи ! Досега фризираха данните, но вече е невъзможно.

212

Анонимен

преди 1 година

Русия няма подписан мирен договор с япония от всв, същото нещо ще стане и с украйна, или ще бъде погълната цялата, или ще останат някакви части от нея, които ще бъдат неспособни да воюват повече каквито и помощи да получават от измисления запад. Но главната битка ще бъде срещу хегемонията на долара -- с установяването на валутата на брикс, базирана на златото и чието по-голямо количество ще бъде под контрол на брикс.

211

sd

преди 1 година

Западът трябва да приключва по-скоро с недоубития плъх в кремъл. Слава на Украйна! дипломация с недоимперията на злото не може да има!!

210

Анонимен

преди 1 година

Кухият бай дън е толкова далеч от реалността -- чул недочул за ядрено оръжие и отправя предупреждение към Путин -- никакво ядрено оръжие в украйна. Ха-ха, хи-хи ! Никой в Русия няма намерение да използва ядр. оръжие под носа си -- то е за сащ. Ако минат червената линия. А за украйна вариант тя да си върне територии просто не съществува -- ще бъде изпепелена с конвенционално оръжие.

209

Анонимен

преди 1 година

Политици които ще дават оръжие на украйна -- директно трябва да им се режат гърлата. Ще бъде забавно.

208

Аз

преди 1 година

Аз мисля, че тази и такива като нея са петата колона. Войната няма да спре ако Европа каже. Войната ще спре, когато всички видят безмислието. А то винаги става със сила за съжаление на Путин трябва да се покаже, че няма да стане неговата чак след това преговори