106

Анонимен

преди 1 година

Колко хора и без криза им седяха топломерите на нула, но топлофикация продължава да им дере кожите, от нула няма на къде повече да се спестява.

105

Анонимен

преди 1 година

Русия, каквото направи - направи тази и следващата зима - след това вече никой няма да се интересува от нейните ресурси - никога повече. Това дето им го направи Путин с тази война даже СССР не успя да го направи. Русия ще се превърне в нещо като Бразилия - огромна територия, пълна сбедност, убийства и грабежи!

104

Анонимен

преди 1 година

Пари за война има ,за народа не

103

Анонимен

преди 1 година

Ами вместо да инвестирате в айфони и БМВ-та, по една соларна инсталацийка от панели и колектори и сметките ви ще паднат с 90%. Ама нямали били пари..., ама за кръчми, плазми и бира имате, нали? Две панелчета да си купиш и да вържеш една духалка на тях да ти работи 2-3 часа като се прибереш от работа, пак няма да мръзнеш.

102

СМЕХ...

преди 1 година

ТАКА ЩЕ Е ----ЩОМ ИСКАТА ПП--"Порното да Продължава".....студ на кутийки и инфлация и глад на филийки ----СВИКВАЙТЕ !.....ПРАВИТЕСТВО БЕЗ ГЕРБ И ДПС , НЕ МОЖЕ И НЯМА ДА ИМА---ЗАБРАВЕТЕ!

101

Анонимен

преди 1 година

Ние някога излизали ли сме от криза, аз пестенето си го практикувам от както се помня, сега Путлера вече се бил молил да му купуват газта, на мен лично не ми трябва аз газ не ползвам да си я ползва със здраве ама явно ще се поболее от мъка съвсем скоро.

100

Анонимен

преди 1 година

Абе направо да спреме да ядем изобщо, защото нямаме пари хем да се отопляваме хем да ядем!В УК им казаха директно- храна илиотопление! Eat or heat!

99

Анонимен

преди 1 година

"пестенето е неизбежно" - па те досега понеже пенсионерите яко разхищаваха! Как не са се сетили по-рано да пестят тия хора! Добре че е Богомил да ги подсети! Пестете бе! Готово, решихме ви проблема! Бойлера наполовина, и филиите може на по три да режете, и слагайте по-малко сол и червен пипер, и така!

98

Анонимен

преди 1 година

Аз пък разбрах, чи поне тук в Германия държавата притежава само 10% от газта в хранилищата! Другата част се продава на който плати най много!

97

Майстора

преди 1 година

Някой обърнал ли е внимание каква част от нуждите на Европа се покрива от капацитета на газохранилищата. Някой поинтересувал ли се е каква е разликата с втечнения газ от кораби и този от газопровод при транспортиране. Дали примерно не се получава твърде високо налягане близо до терминала, и недостатъчно налягане при отдалечаването. Аз се поинтересувах. Много интересно е.

96

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте, че ние ПЪРВИ се отказахме да купуваме евтина газ от Русия, преди Русия да я спре! Ние отказахме да купуваме газ по даповед от горе!

95

Анонимен

преди 1 година

Ми така е като ЕС по заповеди от горе, обяви икономическа война на Русия! Що не обявиха санкции и икономическа война на САЩ за Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Корея, Виетнам, бомбата в Хирошима като толкова ги интересува спазването на международното право???

94

Анонимен

преди 1 година

Катар буквална каза на ЕС че до 2025 няма втечнена газ защото вече има договори с клиенти от Азия! САЩ беквално казаха та ЕС че нямат достатъчно втечнена газ! А в ЕС се хвалят че били запълнили хранилищата за два месеца ( ако зимата е топла!) Тея всички трябва или да признаят че загубиха енергийната война или ако продължават този курс да бъдат свалени!

93

Анонимен

преди 1 година

Да няма да е само тази зима, следващите 5 до 10 годиви ще е все по зле..освен ако отново не започнем да купуваме газ от Русия..

92

Анонимен

преди 1 година

Тази година без газ от Русия няма да бъде най-критичната за Европа, първите месеци ще има газ от хранилищата. Страшното започва в средата или в края на зимата когато газта в хранилищата свърши, но напролет идват няколко топли месеца за ЕС. Убиец ще бъде 2023-та, когато няма да има запаси и цената на газа в ЕС ще надхвърли азиатските. Зимата на 2024 ще бъде ужасяваща. А зимата на 2025 ще бъде ад.

91

Българин

преди 1 година

Предлагам какво в Германия да правителството да въведе пакет от 200 милиарда за домакинствата и да раздава пари и да не пестим а да си живеем богато както в Германия.

90

Анонимен

преди 1 година

Еми на всичко отгоре Украйна фалира икономически и сега трябва да и плащаме буквално издръжка от 3 милиарда евро на месец за да те се разпадне като държава!1,5 милиарда плаща САЩ и другите 1,5 милиарда васалите от ЕС всеки месец .плюс други финансови еднократни милиарди всеки няколко месеца!

89

Анонимен

преди 1 година

Нимам нищо против да сме американски роби но да живеем богато! Да си мизерстващ роб нема файда!

88

Анонимен

преди 1 година

Държавата трябва да осигури безплатни еднопосочни билети за Русия на всеки желаещ. Не се търпи вече в тая Европа.

87

Анонимен

преди 1 година

Е нали Урсула обяви чеследващите 18 месеца ЕС ще плаща издръжка на Украйна по 1,5 милиарда на месец + покупка на оръжие!!И ще прави фонд за възстановяване на Украйна още преди са приключила войната! ЕС е богато и ние в Българиясме богати ще плащаме!