240

Има ли

преди 1 година

Въпросът е не дали Зеленски ще пусне *** бомба, а има ли такава, и ако има кой му я е дал? Ако я има не бива да се съмнявам, че ще я използва и ще вика дръжте крадеца. Зеленски може да си руши дори собствената територия, защото по'длогите от ЕС, като вър'тоглавия наш Боко му готвят 20 млрд за пълно възстановяване. Чудесен пример и за други да си провокират война и после наш гольо да ги съгражда. Ама не били в ЕС, ама били кандидати.Затягайте коланите народе, трябва да бачкате за чужд стандарт

239

Анонимен

преди 1 година

Пералнята е сложна за носене и е скьпичка.Аз продавам кафеварки,тостьри и украински сувенири.Достьпни са за всеки джоб пьк и на место сьм се загрижил за пьрвоначалните им собственици някой ден да не могат да ви сьдят! За справка:Иванушка дура...чок от Бурятия.

238

само питам

преди 1 година

Дежурните ФИЛИ,дето плюят по Украйна?!Кой почна с инвазия на околните държави под претекст да защитава локални руснаци и кой накрая ги изби всичките и им заравни градовете със земята?КаквО излиза,че Украйна е виновна че са я нападнали,запада е виновен,че я подкрепя,материално и морално,а товарищ Путин е винаги невинното гергьовско агне,което невинно щипе тревица и не иска нищо друго освен да затрие за пореден път една нация от 40 млн?!И всичките нискочели путинофи хихикат като стадо ор,ангутани!

237

Обява

преди 1 година

Продавам пералня втора употреба.Упътването е на украински.За справки-Альоша Незнайния Освободител.

236

Анонимен

преди 1 година

Типично руска тактика - през 45г. пуснаха две атомни бомби над Япония и обвиниха САЩ, после само преди няколко години един техен колоездач спечели 7 пъти обиколката на Франция и като го хванаха с допинг веднага го изкараха американец... Гадни руски кучета!

235

Анонимен

преди 1 година

От демонократичният запад е безусловно е прието, че укронацистите са винаги невинни, Русия е винаги виновна. Оттам нататък няма какво да се говори, обсъжда или да се искат доказателства за каквото и да е било. Каквото каже зеленаркоманът е истина и точка!

234

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

233

Мръсни бомби?

преди 1 година

Това бяха същия тип бомби, дето американците използваха над Сърбия нали? Лошо, значи конфликта ескалира.

232

Анонимен

преди 1 година

Зеленски откога си мечтае НАТО да влезе във войната с Русия, явно някой му е подшушнал, че с бомба в ЕС нещата се уреждат. Дано нсамо не я сложат в бг

231

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са абсолютни гадове и пoдлеци... Много вероятно е да използват такава бомба...

230

Анонимен

преди 1 година

Тоя и когато да го ликвидират е малко и за лудницата не става жалко *** нищожно същество

229

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** няма ли кой да го гръмне

228

Борис Бойков

преди 1 година

Някой трябва да срита зеленския клоун по... най-после,защо го държат толкова време мишока жив,Путин май му е подготвил изненада вече

227

1944

преди 1 година

Напред Зеленски! По-добре мъртав отколкото под руски ботуш, всеки го знае само ние не можахме да се научим.

226

ДенгиНетНуДержитес

преди 1 година

Тавариши света не е еднополюсен както твърдят руските друзя, а си е двуполюсен и винаги е бил двуполюсен. Преди двата полюса бяха САЩ/Запада и СССР, сега двата полюса са САЩ/Запада и Китай, а любимата ви расиюшка върти опашка и подмолни номера само и само някой да и обърне внимание, но общо взето не и се получава.

225

сина

преди 1 година

време е някой да ликвидира това зелено чучоло и да си миряса най-накрая! Стига толко яде белите бъбреци на американеца тоя зелен плазмодии

224

в случая е прав

преди 1 година

Зеленски има много кусури в но в случая е прав. Така действа русия. Руснаците така са прецаквали и България.

223

Анонимен

преди 1 година

Зелка, кой лъжеш че побеждавате бе? Армагедончо за 10 дни ви съсипа половината мощности. Не се прави на интересен ами бегай при бате Владко да му се помолиш да го озапти тоя, че както е тръгнало след две седмици ще се молите на Запада не за оръжие а за дърва за огрев.

222

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 1 година

ДА. ПРАВ. СИ. РУСИЯ. Е ВЕЛИКА , НО. ОТ. КРАЙ. ВРЕМЕ УПРАВЛЯВАНА ОТ. ВКПБ -- БОЛШЕВИКИ, АНТИПОДЪТ. НА. ФАШИЗМА.ВИЖТЕ. И ГИ. ЧУЙТЕ БАНДАТА НА. ПУТИН,ХРОНИЧНИ. ЛЪЖЦИ , ПОВЕДЕНИЕ. И. МИСЛЕНЕ. НА КЛАСИЧЕСКИПОЛИТИЧЕСКИ ГАНГСТЕРИ.САМО. БОЛНИ.ПРОМИТИ МОЗЪЦИ МОГАТ. ДА. ИМ. ВЯРВАТ, И ЗА. ЖАЛОСТ УСПЯВАТ. В. БЪЛГАРИЯ ДА ВЕРБУВАТ ТАКИВА. И. ТЕ НЕ СА. МАЛКО.

221

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.