26

Анонимен

преди 1 година

Сталин умишлено спретнал червен комунистически Голдомора предимно на руснаците в Украйна.....................Украйна е 40 000 000 а поне 10 000 000 са Майдановци клонящи към Зеленски до 1950 живяли в Полша нямащи нищо общо с УССР и е абсолютно невъзможно да са жертви на Глодомор....................Покойният Професор П.Петков за психопати с увреждания от бригадирски Димитровград на Румен Радев развиваше научни тези та Укромайдановци същото психо приличат

25

Мазен трът Нинов

преди 1 година

При нови парламентарни избори,за БСП май ще гласува единствено родата на кандидатите за депутати! Нинова ще ликвидира столетницата-това не успя да нправи дори и Никола Гешев!

24

Анонимен

преди 1 година

Откаде го извадихте тоз червен птеродактил ?!??

23

Анонимен

преди 1 година

Напротив,на тях им трябва работещ.За да може Херо,да им спуска директиви.

22

София

преди 1 година

ПП и ДБ стоят в ъгъла като наказани, защото БСП им удари звучен шамар. Честито на унижените за пореден път либерасти. До оня ден им пригласяхте, сега сте смъртни врагове. Що за странна форма на шизофрения е това вашето?!

21

Анонимен

преди 1 година

Сега ще върнем хартиените бюлетини защото братята роми много скъпо почнаха да взимат за тия изборни машини.

20

Евала

преди 1 година

Събраха се! Честито на прекрасната нова коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС + председател на НС Мултака! Сега остава само да предложат отново Шиши за шеф на ДАНС и всичко ще е точно.

19

Шизополша

преди 1 година

Свети Николай Чудотворец е впъти по харесван Светец от Св.Петър в германския свят,Скандинавието,Холандия и прочие........................Швеция,Норвегия,Дания приемат НАЗАРЕТ 26 април Дева Мария девственица за покръстителка...........Дори при Ангела Меркел Германия твърдеше че поляците са им откраднали 100% Германеца НИКОЛАЙ КОПЕРНИК никога нямало нищо общо с полски етнос.................ако Полша и поляците ги нямаше и Хитлер нямаше да го има а от Полша дошли всички славяни та всичко е ясно

18

Анонимен

преди 1 година

Тая госпожа, във времената когато беше другарка ми преподаваше руски език в кварталното училище в Младост. 100% болшевичка!

17

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Единствено БСП-то мисли за народа и за да направи нещо...полезно е готова и с Дявола да се...съюзи,в случая -с ГЕРБ.

16

Анонимен

преди 1 година

Нема как партията майка БСП да не помогне на своето пораснало дете ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 1 година

Сара Вагенкнехт може да направи собсвена партия. Друг вариант е тя да стане лидер на Алтернатива за Германия.

14

Анонимен

преди 1 година

Чорапа никога няма да вдигне юмрук срещу корнелия, киро, асан и бойкикев. От едно крадливо и лъжливо котило са.

13

Христо Христов

преди 1 година

Пък за бсп може и да е последният парламент. Дано!

12

Анонимен

преди 1 година

Доказания сексманяк доброволец в Червената ужбългарска армия Радой Ралин изнасилвал ли е германки през втората световна? .......червената мултак престъпна мафия на Волен Сидеров,Слави Трифонов,Жельо Желев, Татяна Дончева гоуем смеха беше като Прецедент заявяваше гордо:"Да закрием държавата" или "Да обявим война на САЩ за да ни завладеят"........значи можело и още по гоуеми селяци от правешкия

11

Анонимен

преди 1 година

Главният мултак на републиката стана председател на НС, смях,каквато държавата такъв и председателя. СМЯХ, а най забавянето е че е предложен от комунизма.

10

Анонимен

преди 1 година

Главният мултак на републиката стана председател на НС, смях,каквато държавата такъв и председателя. СМЯХ

9

до 8

преди 1 година

Тиквуний, най-евроатлантик, построил поток на джуджето от русия за 3 млрд лева наши пари!!

8

Анонимен

преди 1 година

Веждичката ще изкара по-кратко и от чернилката дето беше фин министър на UK.Но БСП си вкара такъв автогол че следващия парламент ще го гледат само от телевизора.

7

При едни нови

преди 1 година

Предсрочни избори Герб ще увеличат процента избиратели , ПП ще намалят , ДБ няма да влязат БСП ще спаднат до на границата на влизане и Възраждане ще повиши също от тоя раздор . Не разбирам как може да си вярват от ПП и ДБ че ще спечелят от нови избори!!! Грозна картинка ! А можеше да се създаде една силна Евроатлантическа коалиция и да се стабилизира страната...