23

Анонимен

преди 1 година

Нинова,отиваш си безвъзвратно.

22

Анонимен

преди 1 година

Всички са против народа .Турчин прецедател на НС ,БСП подкрепя Герб .Закривай

21

пенсионер реалист

преди 1 година

има три партии в България , ГЕРБ , БСП и ДПС ( не са идеални ) другите са пиявици прикрепили се в НС само за изгода опитвайки се да ги изместят . новите партии власт няма да видят а и не трябва , те са вредни ! само вижте пп колко поразии сътвориха .

20

анонимен

преди 1 година

Проф.Коларова по една от телевизиите каза какво се е говорело от бъдещите прависти в софийски университет: ПП се държат ин-фан-тилно. ---- То ,че е така, така е, но това не е от вчера и днес. Всъщност държанието е отражение на цялостната същност на човека и това държание най-много им отива. Дано все пак да не преминат в по-висша негативна фаза.

19

Анонимен

преди 1 година

Тази колко е нагла ... Време е да се гласува за личност, а не за мазните лобистки партии, пълни с мързеливци без ден трудов стаж, но тръгнали да управляват държавата. Президентската република е добър ръководен орган към момента, при условие, че настоящия вариант вече се изчерпа и хора вече не им се ходи и до урните от тотално разочарование .

18

Тенгри кан

преди 1 година

Нинова, най-сетне ти свали картите на масата! ;))) Подкрепи Бойко!;)) Ние, отдавна знаем, че в местната власт, отдавна играете с ГЕРБ. Пример е Община "Родопи", където управлявате заедно с ГЕРБ и сие;)))

17

модерният ляв

преди 1 година

Уредихме се!

16

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов нарече Нинова "троянски кон". Троянски кон, но този път срещу плановете на Радев за президентска република. И Славчо пак заговори за референдум.

15

Стайков

преди 1 година

Нинова, поехте голямя тежест , непосилна за БСП. На следващите избори ще сте аут от Парламента.

14

Анонимен

преди 1 година

Веждичката е почетна *** от Тошовите времена. Той е най многообразния човек в парламента. Уйдисва на всички партии

13

митко

преди 1 година

Днес е позорен ден за БСП,ГЕРБ,ДПС и БВ.След 30 години да изберат подлогата на Мултигруп е тотално дъно.Скоро ще играят тоягите.

12

до 12 иван

преди 1 година

Ваньо отивай при Венко Сабрутев и Искрен Митев и се утешете, както подобава за вашата общност

11

Германец

преди 1 година

Тая май е решила, че оттук насетне всяко свое действие може да го обосновава с рашисткия довод "бяхме предизвикани"... Предизвиквам те, да се върнеш в миналото и да ритнеш бременната си майка в корема, ок?

10

Обективно

преди 1 година

ЗА ДА КОНТРОЛИРА ГЕРБ - БСП ТРЯБВА ДА УЧАСТВА В ПРАВИТЕЛСТВОТО. ДРУГ НАЧИН НЯМА.

9

Същина на`разривите`

преди 1 година

е борбата за кокала. БСП, ГЕРБ, ПП - все дъщерни организацийки на БКП. Като такъв бе замислен и СДС, но не успяха да спрат вълната от репресирани и от децата на подобни семейства, която нахлу СДС и за столетницата стана невъзможно да манипулира тази коалиция. Затова се наложи Ванката по спешност да унищожи СДС с измишльотината, че коалицията трябва да стане една партия! Някой външен съветник им е дал този акъл. "Политолозите" от АОНСУ (чеденцата на малограмотните) нямат толкова акъл.

8

Политолог

преди 1 година

Ама ококорения как беше изненадан, стоеше зациклил и като развалена плоча повтаряше "ние сме конструктивна опозиция, ние сме конструктивна опозиция..."

7

Анонимен

преди 1 година

Сега ГЕРБ, ДПС, БСП и Възход ако върнат и хартиената бюлетина, много бързо ще спре да ви е забавно, а от там нататък режима ГЕРБ - Пеевски наистина няма сваляне поне още 12 години напред! Даже не им трябва да правят кабинет, достатъчно е да върнат хартийката

6

Лена

преди 1 година

браво на Нинова.. тя се оказа мъжът с най- големи топки от всички *** от двете противни партийки дбИпп

5

Баце

преди 1 година

Предизвиквам те да станеш министър на икономиката в следващия ми кабинет, да се разбереме като мъже!

4

Анонимен

преди 1 година

Радой Ралин го е казал: беше време турско, дойде време мижитурско. За пусти пари са готови на всичко. Срам ме е от този Парламент.