189

Анонимен

преди 1 година

Ама защо влизаш в това НС, ако не искаш да работиш, а да си гледаш внуците?!

188

Прайд

преди 1 година

Поредният политически гаф ! Тежко ни !

187

Анонимен

преди 1 година

Веждичката на Тиквата! Но само за малко

186

Мале мале

преди 1 година

Щом мутри стават председатели на НС, не ми се мисли какво ни очаква занапред...

185

до 183

преди 1 година

Любе Дилов вчера ясно каза да ни управляват турци та да има ред в държавата

184

Реалист

преди 1 година

Аааа, ама няма да ревете сега, много моля! Когато дойде време за избори, 2/3 от Българите имат по-важна работа - я на почивчица, че е хубаво времето, я не ги интересувало защото всичко било нагласено, я нямало смисъл. Какво ревете сега?! Кой ви е виновен. Нито Бойко ви е биновен, нито Копейкин, нито Доган, нито Шиши. Те са там защото вие сте мъърди, това е истината. Сега ще търпите този корумпиран пияндуурник да ви ръководи, и много други като него. ЩЕ търпите с усмивка, нямате право на друго.

183

Волжкият КАЗАН

преди 1 година

ЕЛИАС КАНЕТИ известен юдеоеврейски писател роден в Русе България........ЕЛИЯ КАЗАН холивудска сценарист суперзвезда Грък роден в анадолска Турция..........естествено се махнал от мумунистан Турция и гърнето КАЗАН, ЕЛИЯ КАЗАН става ЗВЕЗДА в САЩ през 60те,70те на 20 век..........за справка на Мургаш турските фашизоиди е ясно че Волжките българи са били ГЪРЦИ......агент Омир от Кърджали ченгето Орхан Мурад да назначава ПКК начело на Турция а не да ми назначава ВИС,СИК.ИПОН,МУЛТИГРУП да ни ръководят

182

тъй

преди 1 година

Значи зимата на 97ма ще трябва да я повторим 2022ра. Какъв *** ви чака *** после, няма да ви се вярва. Тоя път обаче няма да има нежна революция и *** истории.

181

Анонимен

преди 1 година

Между уиски и водка Вежди Рашидов предпочита водката. Казваха ни хората че Путин е победил на изборите в България ние не вярвахме

180

Пич

преди 1 година

Триумфът на мафията. човекът, който счупи носа на полицай, който се напиваше и прегръщаше с Карамански, който яде и пие на една маса с престъпници. Това е новият председател на парламента. Шанс за България няма никакъв. Всички ние си ги избрахме.

179

Анонимен

преди 1 година

190 Само почакай, сега като върнат хартиената бюлетина и с вече неограничения брой секции в Турция благодарение на ИНТ, на следващите избори ДПС ще са втора политическа сила, ако не и първа. Карадая отсега може да се готви за премиер.

178

2

преди 1 година

До Ха-ха На следващите избори тя си отива!"Партията родна нека се гордее!"

177

Анонимен

преди 1 година

Добре, че я няма Мика

176

3

преди 1 година

И аз много плаках...но след избора!Турска партия, турчин председател на НС,турски райони в България,турски поток...!Да станат войниците от балканските войни -живи ще ни одерат!И той едно кукудеменс със стърчащ некролог от джоба му!Докъде я докарахме!?

175

Анонимен

преди 1 година

Днес четири партии избраха една бъчва за председател на Народното събрание. От едната й страна пише уиски, от другата водка, а отгоре дими една пура!

174

анонимен

преди 1 година

Вежди Рашидов е по-българин от нас българите, както едни вносни субекти имат български паспорти , но работят против българските интереси в услуга на чужди.

173

Дедо Гочо

преди 1 година

Както е казал народа - Всяко чудо за 3 дни . Няма бивши комунисти и бивши Н Е Г Р и веджъж значи за винаги

172

Цоне

преди 1 година

Карадайь за премиер. Май ще сменям родината.

171

Турист:

преди 1 година

Смях и пародия...!

170

Вежди

преди 1 година

Плака Христо, плака и аз какво да правя, замислих се, но не бях склонен, обаче, след като Нинова ми предложи и вече не можех да откажа!;))) Но, за да крепа полжоението, трябва и мен да ме крепите, да ме зареждате с мойто гориво, щатско гориво;)))