271

Ами...

преди 1 година

След евакуацията на мирното население от Херсонска област всеки ,който носи главата си не само за украса , може да се досети какво се очаква ?!.... та чак през Одеса и до румънската граница. Ха честито !

270

Наблюдател

преди 1 година

Провалът на Спецоперацията се състои в това,че не изпълни нито една от поставените задачи.Влизане в Киев и поставяне на марионетно правителство.Унищожение на украинската армия и закриване достъпа на Украйна до Черно море.Херсон е единствения завзет областен град от 24 февруари и е на път да бъде върнат в границите на Украйна.

269

Анонимен

преди 1 година

Цар 'освободител' не се нарича така заради руско турската война, а защото е първият руски император, освободил руските роби крепостни селяни от закона да са вързани към земята, където живеят. Дал им в свобода на придвижване, нещо което дори и рибите в римската империя са имали. Не говорете глупости. А катедралата се казва така по името на победителя във войната, нас не са ни питали много много какво искаме.

268

Факт

преди 1 година

Ще се бият но не за Херсон, а за дворците на плъха и яхтите на олигарсите.

267

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да оцелее. Дори и Русия да бъде напълно унищожена още в първите минути - "Мъртвата ръка" работи автономно в напълно автоматичен режим. Точно зарова е и създадена. А и с двадесетина "малки бомби" Русия неможе да бъде унищожена защото е 1/6 част от света. Невежеството е голям порок честно казано.

266

//////

преди 1 година

336 НАТО ще отговори и още как. Военните отдавна чакат да им развържат ръцете, но политиците за сега ги спират. Ядрена бомба директно активира чл. 5 и политиците вече нямат думата. Иначе спокойно, една, две, че дори и 20 ядрени бомби няма да унищожат света. Само няколко големи града. Но Русия ще бъде унищожена със сигурност.

265

Някой

преди 1 година

Дрън- дрън! А какво ще кажете например за следният вариант? Руснаците евакуират гражданите (процеса тече в момента). След това обявяват, че ще проведат ТЕСТОВЕ там на ядрена бомба (нали са признали областа за тяхна територия и могат да правят каквото си искат. Резултат - Ако НАТО отговори - целият свят загива. Никой няма да оцелее. Едва ли ще го направят заради Украйна. Ако НЕ отговори негласно признават областа така или иначе за руска територия.

264

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

В Сталинград загинаха милиони Руснаци. Те спечелиха благодарение на Жуков и неговата над 2 милиона армия от далечния изток носеща ЛЕНДЛИЗИНГА от оръжия и храна на САЩ приет година по рано от президента Рузвелт . Каква ирония !Първия лендлизинг на САЩ е в подкепа на СССР а втория против Русия . Няма как да си кривя душата . Но немога да отрека факта че Украйнската армия е разбита дори преди да стигне до вратите на Херсон !!! Неможе да се прави аналогия със Сталинград!

263

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 324 Както и всички Руски императори, чиито майки са били германки, приели руски имена. Дори и Екатерина Велика е била германска принцеса.

262

Тролнадзор

преди 1 година

До 322 "А защо в центъра на София има паметник на руския цар освободител?"------- А ти дървен философе, знаеш ли защо го наричат Цар Освободител? Я, марш да научиш!

261

Анонимен

преди 1 година

Знам бе чучав, аз те бъзикнах за монарсите на Финландия, къде са ходили боси под дърветата, да са ни освободили от турско робство ама нема, па ти зема и върза кънките

260

Анонимен

преди 1 година

Да но тези два три месеца са били през 1918 когато е бил крал на Финландия, а не 1877 година през руско турската война! Научи си историята преди да пишеш глупости!

259

Тигана

преди 1 година

Боли ме фара.....!

258

Анонимен

преди 1 година

Може да е немец, но е бил за 2-3 месеца крал на Финландия, скоропостижен.

257

АБСОЛЮТЕН ФАКТ

преди 1 година

ВСИЧКИ,КОИТО СЛАВЯТ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ВЕСТНИЦИ РУСИЯ И ПУТИН,ЖИВЕЯТ В НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ

256

Анонимен

преди 1 година

Карл фон Хесен е немец.,

255

Анонимен

преди 1 година

Паметник за освободителя на България, финландския крал Карл фон Хесен- хей хей лесен.

254

До 320

преди 1 година

Днеска финландци ни освободили, утре ще пишеш че американците са ни освободили! Изобщо каквото ти платят това пишеш!А защо в центъра на София има паметник на руския цар освободител? Не на украинският или Сръбският, а? И защо най голямата катедрала се казва Александър Невски? А не Джордж Уашингтън?

253

До 318

преди 1 година

Че гръмне и окото му няма да мигне, ако произвежда оръжия, да са пусти и Шайтана да ги насмете и погълне.

252

Анонимен

преди 1 година

Соц-букварите пропускат факта, че руската армия освободителка на Балканите е съдържала основно финландци, украинци, румънци, сърби, черногорци, българско опълчение и хайдути на предна линия. Руските войници са в резерв. Българските чорбаджии са организирали производството и снабдяването на армията с необходимо продоволствие. Хайдутите са били разузнавачи.