83

Анонимен

преди 1 година

Извинете за неудобния въпрос! Ho ga нe би, няkora ga e имaлo тonлa зимa в Pycия?

82

Анонимен

преди 1 година

когато матьушкатаа губи се появяват статии за студенаата зима

81

Анонимен

преди 1 година

Пуснете си MIRROR NOW в Youtube да видите общонационалните протести във Франция, за които нито дума у нас!

80

123

преди 1 година

Руснаците са престъпници. Според Женевската конвеция това което правят в момента е престъпление. В началото на войната имаха поне малко срам и лъжеха че, не са сривали градове с артилерия и ракети. Сега са озверели защото осъзнаха че са треторазрязна военна сила и не могат да се мерят с ВСУ. Гледам във форума болните им фенове как се радват , че цивилното население страда. Не сте хора. И не, аз не съм фен на Украйна, която и страна да беше подрожена на тоя терор щях да я подкрепям.

79

Анонимен

преди 1 година

Киев ще плува в ***, извинете за израза ми", злорадства той. ------------- ще заприлича на всеки средноголям руски град!

78

Анонимен

преди 1 година

Как не можах и една сълза да пророня?Укрите искат оръжие от САЩ , а милост от Русия. Да поискат САЩ да ги прибере, 30 милиона са. Те американците и сега ги издържат, въртят печатницата , да ги сложат в някой от средните щати и ето ти - обучена работна ръка.Те са до такава степен зомби , че нищо не е останало от предишното им съжителство и отношения с Русия. До преди да ударят Кримския мост мислеха, че все така ще карат, да ама не. Щом искат война -веднага ще я получат.

77

До Укро феновете

преди 1 година

Меко казано е нахално до момента да загубиш пет области и да разправяш наляво и надясно че печелиш войната ! Между другото какво става с тока парното водата и Интернета в Оокрайната...? А докъде стигна "мащабното" контранастъпление на нацистите ? Стигнахте ли до Москва ?

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 Я пак. Противника се прибирал вкъщи? А онези в окопите вместо да завземат изоставените постове си стоят в окопите на студено? Мислил, мислил и накрая недомислил.

75

Анонимен

преди 1 година

до 86 след битка се прибира да спи вкъщи, а те остават в окопите - верно ли си мислиш тая тъпотия, а в 8 отиват на работа пардон на фронта, ба си кухата лейка си!

74

Анонимен

преди 1 година

Студа винаги е било оръжие на Русия. Наполеон и Хитлер са го разбрали по трудния начин.

73

Анонимен

преди 1 година

Днеска укротен са яли много голям пердах по всички направления. Не се учудвайте, че медиите отново спряха с новините от фронта.

72

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са толкова отчаяни, че се надяват на руската зима да ги спаси отново. Проблемът е, че този път те са агресорът, а противникът им е съсед и вече след битка се прибира да спи вкъщи, а те остават в окопите.

71

Анонимен

преди 1 година

Смятай какво са ги правили в главите някои хора, щом са ги накарали да повярват, че без Русия, Украйна и Европа ще умрат от глад и студ. Парадоксът е, че без западните тенологии, съвсем скоро Русия няма да може да добива собствените си ресурси рентабилно, дори за вътрешна употреба. Плитките находища отдавна се изчерпаха, а за другите се иска акъл. Още имат по складовете чаркове останали от западните фирми, но скоро и те ще свършат и тогава...

70

Смут в Москва!

преди 1 година

украинците получили подводници от НАТО, които заобикалят Русия от всички посоки и скоро ще има масова атака на крилати ракети по всички градове. Това е само част от вътрешната информация която имам

69

Алекс

преди 1 година

До зимата ВСУ ще са изритали миризливите ватенки от Украйна.Предстои "стратегическото" отстъпление на руската сбирщина от Херсон.

68

Българин

преди 1 година

Никой не очаква да подчинява украинците. Първо защото това е една измислена нация. Второ, в Русия много добре знаят, че в сегашното военно положение, колкото и да страда народа, ако някой тръгне срещу хунтата, просто ще бъде разстрелян от тези, които искат конфликта да продължи. А че народа ще страда - ще страда. Но осем годишното страдание на хората, които бяха избити в източна Украйна (вече Русия) и техните семейства, беше много по-голямо.

67

Анонимен

преди 1 година

Сега ние не просто убиваме Русия на Путин. Сега ние убиваме Руската империя. Ние убиваме СССР. - да, знаем, затова българският народ съчувства на Святая Русь, а не на сатанинския запад.

66

Анонимен

преди 1 година

Смут в Кремъл: ВСУ готвят контранастъпление в Запорожка област. Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) се подготвят за освобождението на окупираната част на Запорожка област. За това съобщи кметът на Мелитопол Иван Фьодоров в Телеграм, цитиран от украински медии. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва

65

Анонимен

преди 1 година

Нека разберем едно просто нещо. Сега ние не просто убиваме Русия на Путин. Сега ние убиваме Руската империя. Ние убиваме СССР. Сега ние убиваме единствената, последна империя от стар стил, останала в света. Руската империя трябваше да умре по време на Първата световна война, когато Османската, Австро-Унгарската и Германската империи изчезнаха от картата на света, но Русия се сви, мутира в СССР и си остана империя

64

Анонимен

преди 1 година

Кирил Буданов прогнозира значителни победи за Украйна до края на тази година, включително освобождаване на Херсон. - а пък аз прогнозирам, че Будинов е ходил да докладва на Зеленски и не е могъл да откаже да опъне няколко линии с него и затова сега така приказва. Ще го послушаме пак, когато мине действието на кокаина.