53

Грозната истина

преди 1 година

До По същество. Турция как помага на Русия. Байрактарите дето съсипаха руската инвазия помощ за Русия ли са. Китай и Индия явно помагат като купуват ресурси на половин цена. Поне преди да пишете тъпите си опорки по форумите прочете кво става по света. В ООН 4 държави подкрепиха Русия, над 140 гласуваха против Русия. Това Бг копейките сте уникални - целия свят е против Русия, а вие продължавате да пишете глупости. Ако не знаете тук за разлика от в Русия можем да прочетем истината

52

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Дедо Ич не познаваш мююлманина и за това пишеш врели-некипели. Путин не е ТИ и не мисли с Гражданскта Защита (ГъЗъ) . Той много добре знае, че спасиш ли мюсюлманин от явна смърт то той остава твой роб до живот !

51

стига бе

преди 1 година

Когато напиша, че са наглосакси, го пиша по такъв повод. Какво им влиза в работата на краварите това. Русия и Турция са съседи, къде са САЩ, че да им казват какво да правят? Това не е ли намеса във вътрешните работи на страните?

50

Човек със спомени

преди 1 година

До БАЙ-ДЪНПревратът, който спретнаха на Ердоган, той няма да го забрави лесно. Тогава Путин го предупреди. Друга тема е, че турската армия е втората по численост в ОТАН.

49

Сина

преди 1 година

Бай съм мое да го дуфа Ердоган не е мек като *** от ДБ да се дупи на умрелио фуй на байдън

48

Наполеончик

преди 1 година

До 50 Бай ДънМислиш ли, че това ще спре международният терорист САЩ да спретнат вътрешен преврат и да провокират гражданска война в Турция?

47

По същество

преди 1 година

Айде санкции де, смелчаци. И Турция и Китай и Индия и Гърция и почти целия свят помага на Русия, я директно, я под масата. Айде санкции де.

46

Дедо

преди 1 година

В тази драма даже не е действащо лице САЩ. Такъв съюз в който Путин ще зависи изцяло от Турция и лукавия и президент, е поредния му грешен ход след като вече е притиснат до стената. Това е като сделка с дявола и резултата от нея ще бъде усетен от Путин и Русия в най неподходящия момент.

45

БАЙ-ДЪН

преди 1 година

И защо ли Путин избра Турция за газов хъб и разпространител на газ за Европа,защото Турция е в НАТО а по закон една държава членка на нато не може да нападне друга членка на нато.Чичо ви Путин не е толкова *** както го мислеха всички и за това американците се противопоставят на това решение на Турция.Американците не могат да нападнат Турция.

44

Анонимен

преди 1 година

Краварите да си гледат гниещата държавата. Няколко десетки милиони без здравни застраховки. Бачкаторите не могат да отидат на зъболекар или лекар. Не можеш да си купиш бира до 21, но може да си купиш пушка и да изпозастреляш едно училище. На 17-18 ги вербуват за армията - да те пратят да убиваш може, да си купиш бира все още не!Масово на антидепресанти и наркотици. След почти 3 г в тая психиатрия - никога вече за мен!

43

Ердоган

преди 1 година

Секиш за ФАЩ!

42

Хехе

преди 1 година

Е сега ако американосите гръмнат и "турски поток", Ердо ще излезе от НАТО и ще влезе в БРИКС )))

41

ZV

преди 1 година

Гражданите на полусуверената държава България, която се управлява от генерален губернатор ( посланик) да се изказват за геополитика е мноооогооооо смешнооо.

40

Анонимен

преди 1 година

Предупредиха? По скоро заплашиха, рекетираха изнудиха.. санкционираха..както всеки път като не стане техното!

39

Т.Шак

преди 1 година

Ердоган няма да се остави туку-така да го шантажират.

38

Тц,тц

преди 1 година

Ясно беше още при заявката за хъб, че САЩ ще "шамаросат" Турция за газовите волности с Русия.А наказателни начини за това има бол. Хъб може и да си направят,но ще остане за вътрешно ползване. Накратко, това е спасяване на санкционирани руски капитали и вкарването им в печеливши бизнеси.Ама кръчмаря НЕ ДАВА...

37

Анонимен

преди 1 година

Аз не намирам нищо редно в коментар 28 , а и във всичките коментарий . Това са постове на заблудени овце , дето се радват , че ги гонят на на запланувано, а те независимо руското и или еврофоби се кефят.

36

Христо Христов

преди 1 година

Българите и турците НЕ са един народ, но нищо не пречи да са приятели.

35

а атака

преди 1 година

да си знаят! После като ги удари чичо Сам по тиквата, да не се правят на ударени...

34

До 30 и 32

преди 1 година

Не намирам нищо нередно в коментар 28. Повече уважение към чуждото мнение моля