46

До 47

преди 1 година

В Русия мобилизираните ги връщат вече в ковчези и затова Беларус идва на помощ на голтаците. А Турция е в НАТО. Дори да излезе, ясно е какво се случва, ако ни нападне- моментална подкрепа от НАТО. Вече какво си говорите аутсайдерите бедняци пред панелката като дечурлига на 12 как Турция ще ни напада, си е отражение на интелекта и доходите ви.

45

Анонимен

преди 1 година

До 50 - Тоз па той! И стига спори с тъй нешу SS.

44

Анонимен

преди 1 година

До SS И аз съм убивал за пари, но да ми кажеш патриот и да ме пратиш в Украйна е смешно. Баща ми и чичо ми бяха наемни войници и татко винаги ми носеше играчки, на мама злата, даже и златни зъби е носил. Яко е наемничеството, ама взеха много да режат, ако се поразходиш, да си побере малко или ако отвлича цивилни за откуп... Затова и не се насочи натам. Не са тея, хубавите парички от едно време :)

43

До SS

преди 1 година

Няма Евроатлантици, няма руски съюзи! Просто тази нелепа война трябва да свърши! Трябва да отстъпят и двете страни! Украйна трябва да стане неутрална и да забрави за Крим, а Русия да отстъпи новопревзетите територии! Който иска Украйна да остава там, а който иска Русия да заминава за Русия!

42

откривател на америк

преди 1 година

До БългаринНе знам какъв българин си, но мобилизацията е основният признак за начало на война. Това се учи дори в сержантските курсове. Ако в Беларус тече мобилизация, то те вече са във войната. Скоро ще стане ясно.

41

До SS

преди 1 година

Защо никой не се изненадва, че имаш памперси...

40

Българин

преди 1 година

Хората се готвят. Мобилизация не означава изпращане на фронта. В Русия след мобилизацията всички бяха пратени на едномесечни опреснителни курсове и тепърва тръгват към фронтовата линия. Ние хубаво гледаме другите. Ама кога ще гледаме нас си? С какво имаме да се защитаваме ако стане конфликт примерно с Турция? НАТО няма да се намеси, а само ще порицае турските действия.

39

SS

преди 1 година

АБЕ ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ НЕ СА ОТИШЛИ ОЩЕ НА ИЗТОЧНИЯТ ФРОНТ ? ПАМПЕРСА Е ОТ МЕН !

38

Анонимен

преди 1 година

Мобилизация в Беларус ?? Да не би великата червена армия да е закъсала и да има нужда от помощ от Беларус - жива сила , КНДР за амониции и ракети , Иран за дронове ???? Тази ли червена армия мисли че може по нещо да се противопостави на НАТО ??? Изглежда Русия не е военната сила за която се мисли или е била ( ако някога е била , а не само пропаганда и куха обвивка)

37

До SS

преди 1 година

Абсолютно си прав, ама балъците се кефят и не разбират, че в близко бъдеще има вероятност да са на фронта, ама няма да има Интернет, да обясняват кой бил по велик, Русия или САЩ

36

SS

преди 1 година

До 41 ! Хайде патриоте в Украйна ! Преди да тръгнеш пиши в днес Бг ! Памперса е от мен !

35

SS

преди 1 година

Ще бъда искрен ! Текът последните предвоенни години или месеци преди да избухне голяма война ! Може би историците след време ще я нарекат 3- световна ! Ако разполагате със средства не си правете бункер с надеждата ,че ще оцелеете ! Просто живеем в Бг! Никой не ви гарантира ,че няма да ви го конфискуват в името на ,,висши" държавни интереси !

34

Анонимен

преди 1 година

До SS - Ама разбира се... И затова сега хленчиш под всяка статия. Един път в месеца пета тука и все си нацвъквал умопомрачителните си мнения тук. Не стига, че си продажно пce, ами сега казваш и на другите да са такива.

33

Анонимен

преди 1 година

Това е ли съюзника на Русия??? Хахахаха хахха! То Беларус и ние може да ги бием, ек ек!

32

Анонимен

преди 1 година

Затова адресът ми е в чужбина, номерът ми е чужд и работя на черно ;)

31

SWAN

преди 1 година

Ха, и у нас лъжат по същия начин: Заков за пореден път подчерта, че изпращането на повиквателни на мъже у нас няма нищо общо със ситуацията в Украйна. "Категорично няма военна мобилизация, няма и причина за това. Става дума за съвсем стандартна процедура, която се случва двапъти годишно исе планира предварително", обясни министърът

30

SS

преди 1 година

Бил съм наемник и съм воювал винаги за долари и никога за кауза ! За кухи фрази като дълг,чест ,родина,патриотизъм и прочие ,им казвам да си ги заврът някъде ! Животът е пари ! Дори и смъртта не е безплатна !

29

Анонимен

преди 1 година

Ще мине време и ще разберете, че САЩ нападнаха Русия, а не Русия Украйна!

28

Аха

преди 1 година

"навлязоха да вляизат" - това определено е нова висота в "творчеството" на dnes.bg :)))

27

Анонимен

преди 1 година

То и тук върви същия процес. Войната, световната, и неизбежна. Шансът ни е да обявим неутрлитет. Време е поне веднъж да пробваме и тази възможност.