71

Анонимен

преди 1 година

Северен поток 1 и 2 е пробит, Керченският мост е разрушен. оставиха на Путин една тръба и едно платно за евакуация на войските от Крим. Руският народ е слаб и изповядва западните ценности. Фюрерът уволнява генерали и беснее над цивилното население от безсилие.

70

Анонимен

преди 1 година

Кадиров -Оттук нататък условията задаваме ние! Фашаги, лошо ви се пише...йхаахахахйхахах

69

Анонимен

преди 1 година

Дори рашките знаят: всичко се връща.

68

gogo

преди 1 година

ами то от Елчето какво да чакаш - лош препис

67

Анонимен

преди 1 година

То с това трябваше да ги почнат, но ги съжалиха и мислеха , че уркуните ще седнат да преговарят, сега да си сърбат попарата.

66

Анонимен

преди 1 година

Зеленясалият сигурно здравата се е нашмъркал, след като смята, че той ще бомби и тероризира, а няма да му се отговори подобаващо. Акакто се казва - брашно тъпкано се връща!

65

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Мдаа, работата отива към атома. Браточки в Мацква, продавайте си апартаментите.

64

Анонимен

преди 1 година

Фюрерът на Източните ценности стреля с "Оръжие на отмъщението", защото губи на фронта.

63

джо

преди 1 година

Колко е елементарно, укритие сами се набутаха между шамарите, колкото и до реват бавно и методично ще им разгонят фамилията. Колкото до средствата за обстрел,без значение е от къде са. Нали имаме джавелини, отначало се хвалихме с тях, сега с какво ще се хвалим а? До къде я докара комика, има да му се блъска главата какви брътвежи още да измисля.

62

ByVan

преди 1 година

Запада - НАТО помагат на Украина само във военно отношение, той повече и ни иска да направи.А украйнците ще се окажат в положението на Милошевич да останат без нормална инфраструктура като страна отпреди два века,

61

Black Metal

преди 1 година

Вие навярно сте си представяли, че Путин ще се откаже? Че Русия ще отстъпи? Че руската армия ще се обърне в паническо бягство? Че ще оставят руснаците в Украйна незащитени и избивани от укропите? Това не са българите, които гледат как сърби, македонци и укри, бият, палят и убиват етнически българи на техните територии, а България си мълчи?

60

БАНко

преди 1 година

ОСЕМ МЕСЕЦА ПУТИН ГИ СЪЖАЛЯВАШЕ И АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ СЕ СРАЖАВАТ В ПОКРАЙНИНИТЕ НА РУСИЯ !!!

59

Анонимен

преди 1 година

Вовата е решил окончателно да смачка фашистите

58

Анонимен

преди 1 година

Чичо Володя току-що въведе военно положение в четирите нови области. На Зеленски дали му е ясно накъде отива работата?

57

Анонимен

преди 1 година

Ако вие, украинци, не можете да се биете самостоятелно, тогава трябва незабавно да спрете военните действия, подчертава Сузуки.

56

Анонимен

преди 1 година

Ако искате да назоваваме страни спонсори на тероризма, да го направим. Европейското спонсорство на израелския тероризъм в Палестина, западното спонсорство на саудитския терор в Йемен, продуктът ДАЕШ на френско-американско-британско-турското спонсорство в Сирия и Ирак. Десетилетия наред продължава подкрепяният от Съединените щати тероризъм срещу кубинската революция. Контрите в Никарагуа. Спомнете си Виетнам, Лаос, Камбоджа - ужас след ужас, терор след терор.

55

Анонимен

преди 1 година

Японският депутат Сузуки: Украйна трябва да прекрати военните действия. Напоследък някои медии съобщиха, че Русия уж е почти отслабена или притисната в ъгъла. Трябва да се отбележи, че тази информация идва от американо-британски източници, но тя не отговаря на истината.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 "Те"мълчаха и за "арабската пролет" в Саудитска Арабия и емирствата. А заради размириците състезание от Формула 1 отмениха.

53

Олимпий Панов

преди 1 година

Е това му се вика загриженос за климата.Никъв ток никви тецове вецове. Никакво замърсяване на територията 404.Браво Володя и тук си number 1

52

Анонимен

преди 1 година

Няма да пишат за протестите в Европа защото са лицемерни пропагандисти..