19

Анонимен

преди 1 година

Хората искат нормален живот,а той не е само пари,макар те да са много важни.Човек трябва да се чувства свободен,да се разхожда,да е щастлив,да си хапва вкусно,да не се страхува непрекъснато за себе си или за децата си,да е заобиколен от приятни места и хора.Всичко това,освен парите го няма вече в брюкселска Европа.

18

Анонимен

преди 1 година

русия ще УМРЕ много преди нас!!!!!! ЕС/ САЩ/ УКРАЙНА са победителите!!!!!!!

17

Ма Му На с Шарка

преди 1 година

тоя Расист - Веднага да Бъде Уволнен, да му Се Закрият Банковите Сметки и всичките му пари да се конфискуват, това е Жив Хитлер!

16

Анонимен

преди 1 година

Ционистите превземат Европа.40117

15

da

преди 1 година

"държави използват сила, сплашване и изнудване - поведение, противоречащо на международните норми"Точно определение на политиката на САЩ и ЕС.

14

Анонимен

преди 1 година

Джунгла е в ЕС,защото там са мамункити и сто други животинчета от джунглата.

13

Анонимен

преди 1 година

Само чуйте с какви аргументи и формулировки като "колониален евроцентризъм", набесеният за топдипломат, защитава расистките си изказвания. Точно през последните години Еесовската Зона загуби даже спомена за колониален евроцентризъм и бавно се превръща в останала без енергия, деиндустриализирана и потъваща в кризи замръзваща клoaкa.

12

Анонимен

преди 1 година

Така се помпа самочувствие с голи думи.В Западна Европа е станало инвивабле както казват французите,непоносимо да се живее.

11

Анонимен

преди 1 година

Накъде ни водите, дами и господа, накъде тласкате Европа? Тази Европа, за която се бориха поколения, за да живеем всички ние в мир. Защо чуваме всеки ден призиви за въоръжаване, а не за дипломатически преговори? Защо говорите за възможна ядрена катастрофа, а не за европейска стратегия за спиране на братоубийствения конфликт?Нима вече имаме европейски комисар на войната?! Това заяви Елена Йончева, евродепутат от групата на социалистите и демократите,в изказването си в пленарната зала в Страсбург.

10

Анонимен

преди 1 година

Браво на Барел, човека казва истината, ЕС е райската градина на Земята, всеки иска да живее тук!

9

хаха

преди 1 година

Минем ли в обяснителен режим на тема - какво е искал да каже автора, значи здравата се е окъкал барела.

8

Анонимен

преди 1 година

Страшна градина е Европа. В Берлин и Амстердам има повече бездомни на квадратен метър от колкото в Ню Делхи.

7

Анонимен

преди 1 година

Расистът с фамилия на мерна единица барел отрекъл това, което казал, но ние всички го чухме. Той, градинарят изискан и изключителен, ни нарече дива джунгла.

6

aZ-ът

преди 1 година

Сега по същество аз съм съгласен с изказването. Но то показва и друго , че по големи расисти от лицемерните западняци няма. Защото изказването - ние сме градина, а те са джунгла, която иска да влезе в градината ни - си е БАШ расистко. Ама много.

5

Анонимен

преди 1 година

Тоя кой го набеди за дипломат? Ако това е топ дипломатът, за ЕС може да се каже само Амин

4

Па съм я бе

преди 1 година

Махайте ги тия старчоци от властта бе,ще ни вкарат в беля.той е пътник вече,но моите деца трябва да живеят.

3

Старчето борел

преди 1 година

Каква градина е Европа? Да, има големи коччини в Африка и близкия изток. Но някои азиатски държави като Сингапур отдавна слагат Европа в малкия си джоб по всички параграфи. Европейците още си мислят, че извън тях са аборигени, но като отидат в някой модерен китайски град ще им паднат калпаците. Особено Португалия на борел не виждам с какво толкова ще се похвали.

2

Хюго Бос

преди 1 година

Грешката е вярна. Много докачливи, тези неевропейци.

1

Баба Радка

преди 1 година

И този е на каишка .