243

Ралица

преди 1 година

Нямам търпение бойка калдъръм ханъма да бъде съден в Хага за геноцид срещу украйнският и българският народи. Тази Ердоганова кадъна построи за 2 години Турски паток и развърза ръцете на Путин за нов Гладомор в Украйна. Съдете цялото харем герб заедно с генералната кадъна за престъпления срещу човечеството и я обесете публично в ефир, но като китайците ги накарайте те да си платят въжетата. Бойка калдъръм ханъм новата сатрапска кадъна н султан Ердоган щ.

242

Анонимен

преди 1 година

Лойко,не първите две партии да поемат отговорността,ТИ си поеми отговрноста,персонално,ти счупи държавата,ти бутна правителсството, ти искаше избори спечели ги,е хайде сега реди си сам правителство.

241

Анонимен

преди 1 година

Току-що прочетох, че е бил и автоджамбазин в началото на кариерата си Бойко, в България, лелелееееее, спирка няма човека, цяла поредица от престъпления след престъпления!

240

Vol'Jin

преди 1 година

Есето се казва четирите престъпника и как леко по леко Никсън, Джонсън, Картър, Рейгън унищожиха САЩ каквато беше 1945 - победилата Третия райх страна станала Четвъртия, заради тия четирима господа. Никсън - Уотъргейт, Джонсън, Картър - неовасална политика към съюзниците, Рейгън - грандиозния социален експеримент Прецакан Ялта!

239

Анонимен

преди 1 година

Ивтересно как така за герб и дпс е гласувано само където има римски махали. Видин, Монтана, няма турци, но яко гласуване за дпс. Няма ли някой да обясни този феномен. Тези депутати са нелигитимни при толкова малко гласували. На Славчо за референдума Бойко му искаше 3 млн., а за тях /всичките/сега са гласували едва 2 млн. и те се имат за избрани, ами не са.

238

Vol'Jin

преди 1 година

Боце голем проблем имам да знаеш .... Дето и ти по закона за администрацията си в нарушение и после кво се оказало трола бил прав, ама закона го наруших аз ....

237

Ралица

преди 1 година

Пишете само нелепици тук които нямат връзка с действителността в България и изобщо в Европа Защо като има тук писачи многознайковци не направят партия и да спечелят доверието на избирателите и да управляват ПРАВИЛНО България Разни незнайни дървени философи писачи анонимници иначе дали в собственият си живот за постигнали успехи се съмнявам но тук са ГОЛЕМИ Анонимници ИЗЛЕЗТЕ НАПРАВЕТЕ ПАРТИЯ БЪДЕТЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ДЕЙСТВАЙТЕ НО НЕ МОЖЕТЕ

236

Vol'Jin

преди 1 година

Американците имат гадния навик първо правят едни хубави филми после им правят ремейк и ги развалят ... Като Критична точка - ония четиримата с четирите маски на американски президенти. Чел ли си ми есето върху критична точка как тези четири обирджии с четирите маски и маските показващи истинските престъпници- Рейгън, Никсън, Картър, Джонсън. Що Нолан не го направи тоя римейк мамка му????

235

Vol'Jin

преди 1 година

Боцеееее - МНОГО ВАЖНА ГОДИНА МИ ЕЕЕЕ КАК ДА ТИ ГО ОБЯСНЯ ПО-ЯСНО ? МАЛКО ЕДНА ТАКАВА ГОДИНА НА ВЕКА СЕ ЯВЯВА В СВЕТОВЕН МАЩАБ .... КАТО В КРИТИЧНА ТОЧКА ОНИЯ СЪРФИСТИ ОБИРДЖИИ С МАСКИ НА ПРЕЗИДЕНТИ ЧАКАХА ОНАЯ БУРЯ ДЕТО СЕ СЛУЧВА ДВА ПЪТИ НА ВЕК!

234

Радослав

преди 1 година

До 248: нищо чудно, че държавата ни е в колапс! 8% от населението на България е като този австралопитек! Ако видите *** да обикалят с алуминиеви шапки и да крещят, че извънземните от Алфа Кентавър са ни превзели, да знаете, че са избиратели на Бойко и сбирщината му!

233

Vol'Jin

преди 1 година

Аз знам кво ще си кажете колко мое да изкара куция особено след тормоза и погрома Цеков .... Ще продължаваме да продължаваме "святото Цеково дело" .... Така малко превантивен кютек Боцееее ... Трябва да се изкорени една порочна практика нали ме разбираш ....

232

Радослав

преди 1 година

До 248: да и бойко никога не е бил комунист, а Анна Никол Смит сключи брак по любов. Лилянчето не е малка луна привлечена от гравитацията на планетата Искра Фидосова. Герберите не са 90% дърти комунисти, Курналина никога не е крала и стотинка, Соломон Паси е прероден Цар Соломон, а Роската Плевнелиева е мъжът в семейството си.

231

Анонимен

преди 1 година

Ще те оставим да управляваш, ако спреш да дърдориш лъжи като стара свекърва и закани и ако имаш респект към хората, българското население, институции и партиите и пазиш населението, в което се съмнявам, но може да опитаме!

230

Анонимен

преди 1 година

До РадославКойто те е излъгал, че "Римска империя" е съществувала някога, е добър измамник, няма такова нещо, това е късно измислена история, подкрепена с фалшификати, изработвани дори и по времето на Хитлер! Хората са били по-примитивно ниво, то държави не е имало до началните векове след Новата ера, камо ли империя.

229

Радослав

преди 1 година

От наборници (римски легионери) и 2 хиляди години по късно след стотици години без грам ремонт и поддръжка, все още стоят, а на места се и ползват!Ако римляните имаха днешната технология сигурно за същото време щяха да направят транспланетарна магистрала която да свърже всяко кътче на планетата!Един *** селянин с две колчета, конец между тях и малко тебешир е направил в пъти по гладък и равен път от нашите бойковчета с гпс-си, лазерни нивелири, мерилки, дигитални инструменти и какво ли не още!

228

Радослав

преди 1 година

Е как няма да ходим като първата политическа сила с клизма събира 8% подкрепа и най голямото и постижение според нея "магистралите" се строят 5 пъти по бавно и 2000 пъти по некачествено отколкото римляните са строили!Виа Милитарис е строена малко по кратко от Хемус!Но е 5 пъти по дълга, прекарвана през гори, долини и планини изпълнени с мечки, вълци, лъвове и дивашки племена! Без нито един дипломиран инженер, с лопати, кирки, длета, чукове, пръчки, конци, тебешир и ръчни колички са го направили!

227

Анонимен

преди 1 година

ДЪРВЕН ФИЛОСОФ

226

Анонимен

преди 1 година

Махни се и ще оставим ГЕРБ да управлява, но изкачахме да се махнеш, но ти не пожела!

225

Анонимен

преди 1 година

Бай Онани-ев дали ще напусне групата на ГЕРБ утре или ще се усмихва и ще вика ашколсун на банкянския дядка, като някоя пр.кър.пу.

224

Бай Иван

преди 1 година

Тоя продължава със селските си хитрини." Сами не можем ,съгласни сме и на вас да дадем нещичко ,само давайте да направим стабилно правителство!".вееднъж хванат ли се ахорото с него край!Искат да си лигитимират кражбите.Гешев , Гешев - там е заровено кучето.Падне ли той и от герп нема да остане нищо.заБойко е ясно!