37

Анонимен

преди 1 година

Въобще, не ми дреме за Украйна!

36

Иван

преди 1 година

Страхптно театро! Бравосимо!

35

Украинка

преди 1 година

Ако отнасяше за Русия, заглавието, щеше да звучи така: 2 жени не поискаха да се върнат в Русия, останаха в Украйна, защото не харесват режима в Москва. Не смеят да напишат така, защото Зеления ще им се разсърди, а пак КулебА?

34

До Космонавта

преди 1 година

Ти искаше да кажеш украинките, нали!?)

33

Анонимен

преди 1 година

В Херсон евакуация ! Фашагите имат заповед от САЩ да го превземат до Коледа. Очаква се непозволени средства на война-цитат суровикин

32

Украинка

преди 1 година

Не излъгахте, написахте, че 2 жени не пожелаха да се върнат остават в Русия. Ще има и други, кой ще иска да се върне при тоз режим на Киев.

31

Анонимен

преди 1 година

Какъв капитализъм в Русия. Там никога не е имало капитализъм. До 1917та беше феодализъм, от тогава до сега едни разбойници се сменят с други - кражби, лъжи и убийства и това няма край. Навремето Сталин се съюзи с Хитлер да делят Полша и света ама Хитлер се оказа по-бърз. Добре че беше САЩ да им дават помощи на руснаците. Сега помощ вече няма да видят от никого. Така ще си прегризват гърлата - техните и на съседите. За 100 години нищо не са направили нито в науката нито в политиката.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 - Искаш ли да знаеш защо : Русия никога не е искала да УНИЩОЖИ Украина , а искаше просто да свали васалния режим в Киев ! И украинците и Руснаците познават до болка цената на войната ! Америка бомбардира , защото няма никакво достойнство , за тях човешкия живот няма никаква стойност и не знае какво е война на собствена територия и как се гради държава наново от руините , затова с лекота хвърлят ракети и атомни бомби ! Младите не могат да мислят толкова и затова са като зомбита

29

Анонимен

преди 1 година

"Странно е по принцип, че Раша не използва ВВС" - Няма нищо странно. Украинската ПВО е достатъчно силна. В началото влизаха със самолети, но започнаха да губят прекаено много и се отказаха. Всеки свален изстребител с пилот им струва прекалено скъпо в сравнение с артирелийските снаряди и ракетите.

28

Гиб Мелсън

преди 1 година

Това е благороството на руснаците. Не посягат на жени. Въпреки, че тези повечето са били снайперистки и са избили доста украинци от опълчението на Донбас. Това е най лошото на гражданската война. Свои се избиват помежду си. Украинци избиват украинци.

27

Анонимен

преди 1 година

Когато руснаците унищожиха 80% от жилфонда на Мариупол и хората останаха без покрив гражданите на Одеса изпратиха 100 автобуса да приберат бездомните хора и да ги заведат в Одеса, Окупаторите не са разрешила на тези автобуси да стигнат до Мариупол а хората са били откарани насилствено в Русия.

26

Космонавт

преди 1 година

Рускините никой не иска да ги отвлича, плъзнали са по цял свят и няма отърване от тях. Ще става и по лошо, стотици хиляди руснаци ще пукнат в Украйна и няма да има кой да бодва вдовиците им!

25

Ром'с

преди 1 година

Ще има ли смелост някой журналист от Днес да напише какво става втори ден в Париж!? Протести, бити протестанти, газ... Двойни стандарти и лъжливи..

24

До 20

преди 1 година

До До 3 - Ти говориш точно като "Истинскидемократ" , замо дето ако *** бащати ( родител 1 и 2 ) не бикаха " да живее БКП " и " ВЕЧНА дружба " по площадите ти днес нюамше да имаш нито панелка къде да си пиеш ракията , нито Тплофикация да не умреш от студ , защото досега през всичките 32г. " демокрация " НЕ си построил НИЩО, а експлоатираш всичко от времето на СОЦ-а ! Това време никога няма да се върне и в това няма нищо лошо , но ТИ както и преди така и сега си оставаш цър-вул !

23

Анонимен

преди 1 година

Аз не подкрепям рашките въобще, но ако требва да съм честен, те тез имат само медийни победи, един вид са гола вода :))) Направо като невидели се плискаха в басейнчетата, сигурно са си казали - "добре че стана това, че да се настаним удобно и да ни хранят"

22

Ужас

преди 1 година

Какви са тези крокодилски сълзи за фашистите Украинци?

21

Bond

преди 1 година

*** Ристюва, бивша Прокоповска дневникарска мисирка, а сега под "прикририе" в днесбг, отново блести с *** пропаганда! И всичко това благодарение на америка против България! Слава Кокаине!

20

До 20

преди 1 година

Това откъде го извади бе дебббил с честност.... знаеш ли какво правят тези от Азов.. Там отива иддотски фантици... А твоят дядо не е бил комунист, да? Наверно е бил я Банкер, я фабрикант или в краен случай е имал мануфактура, а не е орал с воловете в нивата. Егати и заблуденият *** кьдето си!

19

Анонимен

преди 1 година

Странно е по принцип, че Раша не използва ВВС, дори някои райони на Украйна не знаят какво е нападение :))) Американците се чудиха над това нещо, щото по принцип тактиката е да бомбардираш, да пратиш всички важни центрове в небитието и после сухоземните войски си навлизат безпрепятствено :))) Така че урките с навлажнените очички не вървят :)))

18

Христо Христов

преди 1 година

Ми да си е стояла при дъщеря си! Аман от безотговорни про'с'таци и лигли!