21

Анонимен

преди 1 година

Технически, това означава всичката дрога ,от арабския свят , да зарази цяла европа ! А най големите потърпевщи , ще са гражданите , на Германия,Белгия,Нидерландия! Очаквайте вълна, от наркомания !!

20

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... Ами традиционните леви партии в Европа не са посткомунистически и не съдържат в историята си периоди на тоталитаризъм и еднолична власт, те не канят Импексова на конгресите на ПЕС, а и тя не ще да ходи там където не и е мястото ... нашите бузлуджански цоциалисти могат да управляват само под дулата на съвеЦките танкове, а когато са в управлението в посткомунистически времена предизвикват инфлация, банкови фалити и кризи, като при Виденов, Олигарски и Коалицията на Подмяната.......

19

Анонимен

преди 1 година

Шенген не беше ли облекчен граничен контрол? Какви проверки, какви наказания? Направо ще ни нареждат да пропускаме. Аз предлагам точно сега да започват да ни плащат за "членството". Май много голяма е кризата в ЕСето.

18

!!

преди 1 година

Само да не се върне тиквата и шайката му на власт, че пак ще се втвърдят. То това им беше основния проблем и те си го заявиха много пъти в прав текст - докато ни управляват престъпници и наркотрафиканти - няма да има шенген.

17

Бай Дрън

преди 1 година

Вън от ЕС! Ще ви дам един шенген като хвана сопата...

16

Анонимен

преди 1 година

Моника Бийчър ??? Министър на БеГе

15

Анонимен

преди 1 година

С кое сме готови за Шенген... като материална база, може и да сме готови, ама с тия подкупни схеми за милиардни на границите ни, хич не сме за там.

14

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко 6 - Що бе - като гледам има толкова леви партии в ЕС с подобна политика, устройство и вярвания, че всичко надясно от Виденов им се струва като фашизъм ... баш за там са си БСП.

13

Анонимен

преди 1 година

Не ни искат в Шенген, защото ние удобно допускаме мигранти и далаверки. Ако ни псунат в Шенген и утре на границата цъфнат по няколко немски, нидерландски и датски митничари, дето са на ротация, дали няма да се секат много от далаверките?

12

до 6

преди 1 година

Ти не си Калеко Алеко. Ти си Иванчо Хаджипенчович - хаха

11

Дай Боже!

преди 1 година

Сега всички ""истински"" българи ще се претопят след две поколения в шенгена и тука накрая ще остане каквото остане.... Поне краварофилите ще се разкарат по-назапад!

10

Анонимен

преди 1 година

ей днес що не давате нищо за протестите в европа дни

9

Анонимен

преди 1 година

Дай Боже! Всички българи чакат това без копейките.

8

Анонимен

преди 1 година

А бе струва ви се Нидерландия омекнала, ама като глътне един жълт кантарион ще видите как пак ще щръкне.

7

Анонимен

преди 1 година

Мястото на България е в Шенген и Еврозоната, при цивилизованите народи! Това ще е и още един удар по русофилско - азиятската из-мет живееща още в отминали времена, и бленуваща за отдавна умрелия СССР...

6

Калеко Алеко

преди 1 година

България ще бъде готова за Шанген и цивилизована Европа, когато измете от българската политика и НС стогодишните партии заченати на Бузлуджа с Указ на Кремъл, заедно със сегашните им разсейки и туморни образувания в плътта на България, като Израждането на копейкин, малиновците и кремълските парашутисти от преЦедентството ... докато тези джихадистки-антибългарски клетки паразитират у нас, винаги ще бъдем троянският кон на путинова раша в ЕС и НАТО и ще сме заплаха за целостта и единството им

5

Анонимен

преди 1 година

има разследване на ЕС прокуратурата срущу Урсула, в неделя Женева , Брюксел, Париж всички викаха срещу ЕС къде да влизаме

4

Зозо

преди 1 година

Обадиха се... Отивам на пикник с хапка, пийка.

3

Анонимен

преди 1 година

Явно ни готвят някаква секира! Тия многовековни колониалисти не ни искат в Шенген просто така и за наше добро.

2

Христо Христов

преди 1 година

Сградата зад този пич на снимката е символ на корупцията в ЕС - 1 милиард евро дадени без конкурс и следване на правилата на самия ЕС.