192

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да не ви се вярва, българите провокират конфликти с Македония и се държат като украинците. Политиците предадоха/продадоха българските интереси и за това трябва да им се потърси сметка.

191

От Вселената

преди 1 година

След като гърцоците - данайците (напридошли от Етиопия успяха да направят градове колонии на балканите) и сега успяха да сменят името на област Македония на област Северна Македониия, ние Българите наследниците на Белите Хора - Белазките (на гръцки Пелазки, понеже не могат да произнасят буквата "Б") тектонното население на Балканите не можем ли и ние Българите да сменим имената примерно на област Мизия на Мисиркия, Тракия на Тулупания, Сърбия на Сибирия, а Македонската област на Мицковия?

190

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно,на БГ изобщо не и пука за макета,Македония,бг от мекедонски произход. Който е искал да си остане бг е имигрирал през 20 век след ПСВ,останалите там сами са позволили да бъдат зомбирани,и не ни пука за тях. Бъдете си макета,заслужавате си го.

189

Анонимен

преди 1 година

Мицко, дърпаш лъва за опашката, Мицко. Само кварталните пияндурници да се съберат и влязат в титовото ви недоразумение РСМ и ще запеете "Мила Родино" без сръбския ви, каруцарски акцент.

188

Mен

преди 1 година

Мицооо,гледай си държавата , че да не осъмнеш със османлии в кревата.

187

Анонимен

преди 1 година

Няма много общо. Украйна съвсем доскоро е била част от Русия и на нейна територия си живеят милиони истински руснаци. Македония не е била част от България. И в нея не живеят хора с българско самосъзнание. Т.е. ако има такива, те са изключително малък процент от населението. Аналогията е за пореден път елементарна и издава липса на интелект и познания.

186

Македонски Българин

преди 1 година

СЛАВА НА ИЗТОЧНА АЛБАНИЯ!!!

185

Анонимен

преди 1 година

РСМ да се присъедини към Турция. Сърбите загубиха провинцията етнически и религиозно.

184

Експерт

преди 1 година

А защо, човека е пренуден да продава китайски *** за телефони на бит пазара? Във всяка цивилизована страна има политика на разпространение на своята култура, би трябвало за това да има предвидени фондове, фондации и други. В България и всяка друга нормална страна се кандидатства, одобрява, печелиш и действаш. Така

183

Анонимен

преди 1 година

Македония не е била държава и е измислена от Сърбия и САЩ. Сега е даже северна Македония което никога не е имало такава държава а северна Македония географски е и Благоевградцка област.

182

Ех, Гърция

преди 1 година

Що ли не рипахте толкова на гърците? Две десетилетия ви държаха на къс повод, че и името на държавата ви смениха. Намерихте на кого да се зъбите. Първи ви признахме независимостта и танкова бригада за подарък ви изпратихме. Ама не е луд този, който яде баницата..

181

Анонимен

преди 1 година

По големи фашисти от Макетата няма, тяхната нация е създадена на основата на омразата им към България, това е втълпено от Сърбия заради страха им от обединена България. Русия няма интерес от силна България, за това подрива 100години Българските интереси.

180

Анонимен

преди 1 година

Кой им се връзва на тия!

179

Държавата България

преди 1 година

Се отнася с Вас така,както сте си го заслужили!

178

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън!

177

Мамунио

преди 1 година

Ами то е същото ,няма разлика.Там са поукраинчени руснаци,тук помакедончени българи.В единия случай организатори са австрийците с местни ренегати,в другия руснаците и Коминтерна.Но бог види...

176

Анонимен

преди 1 година

Мицкоски: България се отнася към Македония, както Русия към Украйна.Все още не, засега Македония се отнася към България, както Украйна към Русия. Но за в бъдеще кой знае, може да се окаже пророк господинът със сръбската фамилия.

175

with LOVE

преди 1 година

Holandskia ezik e ednakav za flamanskite belgiici i holandcite ot 1980 godina kato norma. Schita se che belgiicite govoriat holandsk nederlandsi.

174

Анонимен

преди 1 година

Ние сме били във война с макетата и научавам чак днес...

173

Анонимен

преди 1 година

Македония е дарила общо над 200 милиона евро на Украина под формата на различен вид оръжие.Тя е държава с под 1,8 милиона население и една от най-бедните държави в Европа.България дари 100 хиляди Евро на Украина.Кой е мишока тук?Само днес изтреляните глупави топовни звуци по повод идването на Арменския президент струват повече от 100 хиляди евро.