100

Анонимен

преди 1 година

От Русия само водка и жени. Вие искате дронове да правят тия са гъзоръки

99

Анонимен

преди 1 година

Апа тея опорки американски, не мога да изляза до магазина от тях, насекаде са плъзнали, че ги пръснем с Дихлофоз. Му ха ха.

98

Анонимен

преди 1 година

Американските опорки се озъртат, да се установят на българска земя. Обаче им харесва да им мирише на ракетки, му ха ха.

97

Анонимен

преди 1 година

Използва ирански, защото нейните не стават и за хвърчила. "Сдялано в Русия" А колко им излизат? В момента продават на Китай и Индия метали и химически суровини на цена 10-30% под международната, защото неистово се нуждаят от долари. Газпром е 10% под миналогодишните количествата. А долари трябват за всичко: оскъпени чипове /ембарго/ резервни части за прецизните машини / сами не могат да ги направят/ И Иран иска долари за дроновете Той също е под санкции, Майтапчийски времена настъпват. Поняли?

96

Анонимен

преди 1 година

Защото не могат да си направят свои

95

Анонимен

преди 1 година

А така бате Владко пускай си ги с евтиняците и си питай па тк а та. А тия балъци нека се чудят защо.

94

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците с тия евтини дронове за 10 дни батисаха 30% от енергийните мощности на Украйна. След още 10 ще ги превърнат в пещерняци, без ток, течаща вода и отопление. Бързо, лесно и най вече евтино.

93

Ром с

преди 1 година

Украинците които воюват са в ужас от тези дронове ..те губят от 600 до 1000 човека всеки ден .

92

Анонимен

преди 1 година

Щото так им е кеф, е затова. Що не питате защо руската артилерия втори ден попиляват украинските п ро шляци край Лиман?

91

Анонимен

преди 1 година

Е много интересно защо. Защото ся по евтини от всяка ракета, затова. За чий да набиват грешни кинти за ракети след като и с евтинжос дронове изтърбушват зеленчука.

90

Анонимен

преди 1 година

Nasams се считали за достатъчно добри да защитят пентагона, Хахааа. Колко са добри всички видяха на 11-ти Септември.

89

УКР тв

преди 1 година

Програма на УКТ ТВ-канал едно канал 2 . . Канал 10219:00ч - Измисля Зеленски; 19:59 добавя Зеленски; 20ч Зеленски пие вода. . . . . . . . . . . . . 20:00ч - Измисля Зеленски; 20:59 добавя Зеленски, 21ч Зеленски пие вода. . . . . . . . . . . . .21:оо Край. Изключване на телевизорите. Зеленски има хрема, шмърка бял стрит аспирин

88

Фейковщина - Две!

преди 1 година

От бежавкото тяло, показано на първа снимка нама как с каквото и да го стреляш да го конвергираш в избухналия ракиджос казан.

87

Анонимен

преди 1 година

До Фековщина в снимката. Ти физичнико бегай да се гръмнеш. Това не е никакъв дрон който е свален от смели полицай, а изтрещал казан за нелгална водка, в която ръски разведки от противоалкохолния бизнес са сложили малка бомба със шрпнели, майнъ филибето!!!

86

Фековщина в снимката

преди 1 година

На Украинската тв показаха как смели киевски полицаи с пистолети,карабини и калашници калашат със светещи куршуми по делта дроните.На снимката с обгорелия дронъчен остатък дупките от куршумите са една до друга,а профилите на дупките показват че естреляно с едно исъщо пушкали следкато обгорелият герой е бил намерен защото централната ос на отворите е перпендикулярна на дронената страница. Стреляно е от там където след това е застанал фотографа.Зленскиии бегай да учиш физика, говнарисимустГейнерал

85

ПеДеБеТУ

преди 1 година

Плювналналиев като комсомолец е участвал в изпитанията на пилотирани дронове на които управлението били заменено с керестлия скоростен лост да посядва на заклатък преди камикадзената атака на ПДБЪ-то, пилотирания дрон без управление. Чете се ПедебетоУ РоПлето

84

Анонимен

преди 1 година

Говори се,че Шахидите използвали двутактови двигатели на Трабантче!

83

Анонимен

преди 1 година

Оръжие дето не е made in, ами е сделано е фaшшkuя!

82

Анонимен

преди 1 година

Защото дроновете са ирански! Защо не дадът снимка(и) какви ги дроните надрониха в недронените територии? А?

81

Анонимен

преди 1 година

А язе мислим дека нема оръжие сделано России!