19

Анонимен

преди 1 година

Руската нация се състои от малоруси (украинци), белоруси и великоруси (руснаци). Оспорването на съществуването на която и да е част от тези три части е безумие. Да се каже, че малорусите (украинците) не съществуват е същото безумие като да се каже, че белорусите или великорусите не съществуват. Вече са разделени на три в три отделни държави и да се каже, че някоя от тези държави няма право на съществуване също е безумие.

18

Анонимен

преди 1 година

Украинците сега са като РОА едно време. Пожелавам им успех. Този път РОА ще победи болшевиките.

17

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия и до ден днешен не оспорва в ООН съществуването на независима държава Украйна и на украински народ? Защо? Ами сигурно защото руснаците разбират, че ако оспорят съществуването на украинци, трябва да оспорят и съществуването на белоруси... А това значи да оспорят и собственото си съществуване...

16

(-_-)

преди 1 година

Че няма ромеи исках да кажа ама нали сме от джендурята вече..

15

(-_-)

преди 1 година

Сталин е бил доста краен в решенията си, но знаете ли защо е причинил това на прекрасните ви украинци? Защото са играли двойна игра, точно това, което правят и сега. Общо взето си го заслужават. Преди години бях там и ми направи впечатление, че няма ***.. Знаете ли защо?

14

Анонимен

преди 1 година

Това е Кремъл.Войницитв не ядът на фронта.Но вратите на императора Путин в Кремъл а са от злато.

13

Въпросът

преди 1 година

Заслужава ли си Украйна саможертвата на "цивилизования" свят.Нека всички живеем с ясното съзнание какво жертваме и за кого.

12

Бай Илийчо

преди 1 година

Глад иде бряяяа! Сомалийски! Мислете му гражданята кък жаа карате ! От гзо ви пайджина жа фане ! Ний на селу сме си добре !

11

Анонимен

преди 1 година

По време на Сталин украинския геноцид известен като ,,Гомора" са загинали от глад милиони украинци.За руснака човешката бройка няма значение.Цялата им империя е на основата на кръв , убийства и насилие.

10

Анонимен

преди 1 година

В на путин жо6а вече няма бели копейки, само жълти!

9

(-_-)

преди 1 година

Всяко нещо си има история. Какво е Украйна? От де се взе тая земя, че чак държава съчиниха.. Кой раздава курабийки по площадите? Какво се случи с тия майдани и оранжеви революции, и кой стои зад тях? Има ли нео-нацисти или това е плод на нечия болна фантазия? Кой в същност стои зад цялата тая простотия или Путин просто реши ей така да действа, щото няма достатъчно територия?

8

Анонимен

преди 1 година

Тази война изцяло тежи на съвестта на Путин. Яко има 71 милиона гладни да се сърдят на Путин, а не на войната.

7

SS

преди 1 година

*** не вярва докато не се случи! После реве !

6

Анонимен

преди 1 година

За това руските войници крадът хладилници.Защото имат храна в изобилие и няма в какво да я съхраняват.А....и тоалетни чинии за да има къде да ....след като преядът

5

Анонимен

преди 1 година

Докато Русия е под владенията на тези посткомунистически утре,трепки, светът трябва да се научи да живее без тях.

4

SS

преди 1 година

Идва библейски глад ! Затова ЗАПАСЯВАЙТЕ се с консерви,гориво и лекарства! И се ВЪОРАЖАВАЙТЕ ЗА ДА СИ ПАЗИТЕ ХРАНАТА!

3

Анонимен

преди 1 година

Путин иска от всеки руснак по един надник месечно помощ за руската армия! От ошушкания руски народ! Не е фейк! Факт е!

2

Анонимен

преди 1 година

САЩ изкупуват храни. Западна Европа изкупува храни. В големи обеми. Заедно с това възпрепятства с цялата си икономическа машина достъпът на храни и торове от Русия. Забрана има за руски кораби , ни и за застрахователите на ВСИЧКИ кораби,превозваши руска селскостоп. продукция. От пуснатите кораби през Черно море повечето отидоха за Западна Европа. Кой е виновен за бедността?

1

Анонимен

преди 1 година

Дето мине руски ботуш грандиозна бедност , глад и смърт