91

Анонимен

преди 1 година

До Гражданин -Всички в НАТО дават. Отговора е му правилен. Честен отговор. Дадохме каквото има. Дори първи дадохме РПГ-тата за отбраната на Киев бяха наши. Още преди Панцерфауст и Джавелн. Сега няма вече. На хардия да, но състоянието на материяла не става. Ако не вярвате елате и вижде складовете, ако мислите че скрапа ще ви е полезен, ваша работа?

90

Отвратен

преди 1 година

Тъжно и обидно е, че такъв човек е български военен министър! Мрънка като ученик на поправителен.

89

Гражданин

преди 1 година

Отговорът на български държавни ктрябва да бъде "България е за мир и няма да даде оръжие", а не "България няма излишно оръжие"! Аман от ... меко кадано странни хороа, заемащи висши ръководни длъжности. Липсват държавници!

88

Анонимен

преди 1 година

Това което могат да направят е поръчка към военните ни заводи. Те работят и могат да издадът нова продукция на стари съветски оръжия. Вярвам му че оръжието на армията вече е раздадено и това което е останало в складовете масово е неизправно. При толкова години анархия, ми това е положението. Сещам се за взривовете преди години в челопечене, с които военни прикриваха липси.

87

до 86

преди 1 година

Украйна , Грузия, Сирия ...... и т.н. са все страни със суверенна армия ,мислиш ли че са по добре след бомбандировки от `братска` Русия

86

Зозо

преди 1 година

До ????..........Коя друга държава наряза ракетити си при влизането в НАТО.............. Аре стига с тези ракети. Имахме 24 ракети, голям праз. Това атаката сте много зле, честно.

85

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, тоя руснак няма какво да писка. Като го гласува парламента, ще изпълнява ще не ще :)))))))))))))))))))))))))))) Ще им пратим тежки гаубици да бомбят руските пpaceтa.

84

Анонимен

преди 1 година

Правилно!

83

????

преди 1 година

Коя друга държава наряза ракетити си при влизането в НАТО???Освен България.............за друга не се сещам!!А генерали и офицери.................с лопата да ги ринеш!!Ама като Волен Сидеров пее от 20 години,че сме колония.............вие му викате,че е луд!!!

82

до българин

преди 1 година

никакъв българин не си,американски лакей по ти отива

81

SS

преди 1 година

До 83 СТАВА ! МАКАР ,ЧЕ СЪМ ВЕЧЕ СТАР И БОЛЕН БОЙНИЯ ОПИТ СИ Е БОЕН ОПИТ ! НО НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ВИ ОТСТРЕЛЯМ КАТО ВРЕДЕН ДИВЕЧ ! ВСЕ ПАК БЪЛГАРИ СМЕ ! ИСКАМ БГ НАТОВЦИТЕ В УКРАЙНА НЕ ДА ЛАЯТ ПО МЕДИИТЕ!

80

Анонимен

преди 1 година

Ей големи експерти сте по оръжията хахаха сигурно повечето дори в казарма не сте ходили

79

Анонимен

преди 1 година

България няма суверенна армия................гарантирано от НАТО...............за това трябва да благодарите на циониста и антибългарин Соломон Паси!!!

78

Анонимен

преди 1 година

До Споко Ти явно си на нещо доста силно :)

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Дайте го на Украйна и поискайте от САЩ модерно оръжие" - То хубаво да им го дадем но 2 неща: Оръжието трябва да е изправно - сиреч да работи. 2. Замяната съветско за западао оръжие не работи както обещаваха в началото. И Словаците и Полша ревът. Ние мисля си дадохме вече повечето изправно оръжие още в началото на войната и то без замяна. Гаубици, танкове (не се шуми но е така) Дори СУ-та им дадохме на части. Сега това което е останало по складовете е спорно до колко работи.

76

До SS

преди 1 година

Става , стига и ти да се мобилизираш за каузата на другаря Путин. Хем ще проверим от един и същ фронт , от коя страна е по вероятно някой да се върне .

75

Реалист

преди 1 година

Украинците сами ще се справят с руските окупатори! Като гледам, по-скоро Путин я е закъсал! Изпраща нова порция 220 хиляди за пушечно месо! Половината от войската с която нахлу, вече даде фира! Така че "русофили", не чакайте! Даже и поданство дават, ако оцелееш една година!

74

SS

преди 1 година

ДАЙТЕ ГЕНЕРАЛИ ? ОТ ТЯХ ИМАМЕ МНОГО В ИЗЛИШЪК ?

73

Споко

преди 1 година

Споко, боеприпасите свършват, Русия е загубила бойната техника, санкциите я затрудняват. Заради санкциите в Русия има недостиг на резервни части и вече има проблеми с производството и ремонта на бойната техника. Руските военни са принудени да свалят чиповете от съдомиялните машини и да ги инсталират на ракеите. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 67 . .Не става въпрос за мобилизирани , а за доброволци....Наемници...!! Има разлика нали!