217

Анонимен

преди 1 година

Украински терористи ...

216

Радев

преди 1 година

е те руснаците замерят само с пиратки украйнските градове,хлопки както наричат взривове от Искендер и калибр,защото в Русия е забранено сега да наричаш войната война и експлозиите взривове,уникални и ненадминати лъжци чак Ленин и Троцки сложиха в джоба си,те са били по открити

215

да се знае

преди 1 година

Този бунт не е на религиозна основа, а се дължи на нежеланието на разбунтувалите се да бъдат мобилизирани. Тези които са започнали стрелбата са били насилствено мобилизирани на 12.10.22 и щом са им дали оръжие и патрони са започнали да стрелят.

214

Руска реалност

преди 1 година

Мусулмани избиват християни в руската армия

213

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "До Боби АК е доказано копие на разработки на Шмайзер." __ НАЛИ РААЗБИРАШ КАКВО ОЗНАЧАВА ЦИТАТА ОТ УИКИПЕДИЯ ",но използва въртящ се затвор като част от стрелбата си."

212

Пояснение

преди 1 година

Това не е терористичен акт. Това е вътрешен бунт в руската армия което е много по лошо от терористичен акт.

211

Анонимен

преди 1 година

До БобиПростира се до източници от първа ръка както се казва, тоест до реални бойни действия, дотам се простират моите знания за оръжията, пи шлегар. Като си,, чел'' информация с дриф строго секретно ( казва се гриф, ама както и да е) я кажи кое е най голямото предимство на калашник в реални условия пред другите оръжия от същия тип? На полигона всички стрелят добре.

210

Анонимен

преди 1 година

Както е написано н Днес, не става ясно, че: Двама, или трима от мобилизираните, не е ясно от коя република, са обърнали оръжията срещу командния състав и останалите мобилизирани. Атентат ли? Това са хора, които знаят, че са пушечно месо, хора, които не искат да бъдат убити заради безумните приумици на джуджето, хора които насила са въвлечени в тази безумна война. И, не са ранени няколко човека, по последни данни загиналите са 22, а в съобщения на присъствалите е имало море от трупове.

209

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

ВЪТРЕШЕН СПОР В РУСКАТА АРМИЯ НА РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА. ТОВА Е ИСТИНАТА. ТАКА Е ПУТИН КАТО РАЗДАВА ОРЪЖИЕ НА ЗАТВОРНИЦИ

208

Анонимен

преди 1 година

Пичoвe, Белгород на река Донецк е близо до границата на Русия с Украйна, но наистина е на руска територия. Другият Белгород е в Одеска област и българите са там. Все пак е жалко, че при това нападение са загинали хора, без значение какви са по народност.

207

Боби

преди 1 година

До Анонимен Ами твоето знание до къде се простира? Аз гледам видео, чета книжки и т.н. Имам така да се каже достъп до професионални военни (в оставка но могат да ми отговорят винаги дриф секретно отдавна го няма) кото да ми кажат РЕАЛНИТЕ неща.

206

Анонимен

преди 1 година

Уточнявайте, че става въпрос за Белгород Донецки, а не за Белгород Днестровски, на територията на който има голяма българска колония от векове.

205

Боби

преди 1 година

До Анонимен Шмайзер е работил в, ТУЛА(150км на юг от Москва) 1945-1952 година Калашников е ИЖЕВСК(Всеки БГ ловец е чувал за ловните пушки ИЖ и до сега са с идеално цена/качество) който е на само 1000 км източно от Москва

204

Анонимен

преди 1 година

До БобиТочно до това се свежда знанието ти за оръжията, до гледането на клипове. Грижи се за акнето си и не се изказвай неподготвен.

203

Боби

преди 1 година

До Анонимен Човеко случайно да знаеш че за да стреля над 30км М777 и другите западни еквиваленти им трябват спец снаряди? 1. Колкото по-далече толковая е по-лек снаряда или има реактивен ускорител което на практика означава по-лека БЧ 2. Всички тези снаряди стрелчщи над 30км трябва да са изработен Часовникарски... Тези снаряди трябва да запазват жироскопичия си ефект няколко минути които летят до целта(до 10мин) това ги прави меко казано безумно скъпи. За това се ползва само ГПС при далечна стре

202

Боби

преди 1 година

До Анонимен Сериозно Ти поне едно видео в което разглобяават АК-47 и Щуг44 едновременно гледал ли си? Две общи неща имат 1. Тъй наречения междинен патрон 2. Ползване на газово бутало за надеждна работа на затвора. До тук!!! по принцип АК47 се води прерасъл "Пистолет Пулемьот" по СССР доктрина докато Щуг44 се е разглеждала като карабина с автоматичен огън по немската доктрина.

201

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 227 Ак 47 е подобрена версия на Щурмвегер, ***. Щурмвегер е била страхотна пушка, но ставала предимно за спортна стрелба или музеен експонат, в реални бойни действия Тц.

200

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Когато гледах архивни кадри с М777 се смах на натрупаните чували с пясък по всичките опори на гаубицата." Хихихихи. Гледай реални кадри от бойното поле в Украйна. Хем да видиш, че няма никакви чували с пясък, хем да видиш модерно въоръжение, че с тия руски винтовки си заседнал в 43та :)))))

199

Анонимен

преди 1 година

До Боби Уж никога Шмайзер и Калашников не са се виждали, а Хуго пише в спомените си че са събирали спирта отпуснат на лабораторията му за Калашников в трилитрови буркани за да не им пречи на работата. Щом си е получел буркана Калашников за няколко дни не е припарвал в лабораторията.

198

Боби

преди 1 година

До him М777 струва 3.7 Милиона $ точно защото има няколко екстри една от които е бърза смяна на цевта, втората е безумно малко тегло(аеромобилност с хеликоптери) защото всичко което може в конструкцията е направено от Титан и/или Авиационен алуминий. Когато гледах архивни кадри с М777 се смах на натрупаните чували с пясък по всичките опори на гаубицата. Полево решение срещу подскачане при изстрел...