21

Отровна храна от Укр

преди 1 година

Трябва Европа да се бори за независимост от отровните радиоактивни храни от Украйна.

20

Анонимен

преди 1 година

Откакто във Фактор бг спряха коментаррите , хахото '' ха-ха-ха '' се прехвърли тук и лудува с пълна сила ...

19

Брех леле

преди 1 година

Тая Украйна толкова ли е важна? Сигурно вече и съдбата на галактиката зависи от пропаднала и паднала Украйна. Извънземните също зависят великата Украйна и чакат Зеленски какво ще каже и какво ще поиска като дарения.

18

Бгг

преди 1 година

Укрите голяма грешка направиха, че продават пшеницата си. Ще им трябва. Скоро няма да им достига.

17

Чернобилското зърно

преди 1 година

Всички Европейци търсят радиоактивната пшеница от Украйна. Може да се ползва както за храна така и радиоактивността за топлене и за здравословни мутации.

16

Георги

преди 1 година

А рентата ми е една и съща от 8 години. 100лв на декар. Годишната ми заплата е доста над годишната рента от 180 декара, което не е нормално.

15

Само паника създават

преди 1 година

Газта е по-голям проблем за цената на хляба, защото много фурни и хлебозаводи са на газ. Но не всички, някой са на ток. Сега тези които пекат на ток ще са на печалба и след време пазара ще си се балансира.

14

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят африканците. Дано най-после им изкупуват продукцията на родните производители на реалната цена, за която произвеждат, а не на дъпинг цената от Украйна. Дефакто няма кой-знае с колко да поскъпне хляба, но парите ще си ги въртим тук.

13

Анонимен

преди 1 година

В условията, в които Русия намали доставките на газ за Европа, много страни преминаха към втечнен газ от САЩ. Въпреки това, както пише Le Figaro, това струва на европейците много повече от парите, които даваха на руснаците. Първо германският министър на икономиката нарече американските цени астрономически, а сега френският министър на икономиката поиска от Щатите да продават газ по-евтино.

12

Анонимен

преди 1 година

Френският президент Еманюел Макрон разкритикува САЩ във връзка с цените на втечнения газ, определени от Вашингтон. Цената, която САЩ искат, е четири пъти по-висока от цената, изисквана за собствената им индустрия, каза Макрон.Плащаме четири пъти повече за газ от собствените ви компании? Това едва ли изглежда като приятелство, каза Макрон.

11

Анонимен

преди 1 година

Извинeтe зa нeygoбния въnpoc, нo gaли cтpaтerичeckия napтньop npogaвa чepтeжи нa nшeницa?

10

Анонимен

преди 1 година

"Заради войната в Украйна" може да се замени с една дума - СПЕКУЛАТИВНО!

9

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще бъдат обилно нахранени, изкъпани, ще стоят на топло, ще имат работа, държавата им е защитена и осигурена с всичко. Русия гледа на запада с превъзходство и цивилизационно безразличие. А българте ще обедняват, ще студуват и ще треперят за работата си, безработицата ще расте и икономиката ще спира в цяла западна Европа.

8

Анонимен

преди 1 година

Бомбата е била замаскирана в рула строителни полиетиленови рула и в началото на август изпратен от пристанище Одеса в пристанище Русе България по договор 02082022 между Транслогистик Киев и Балтекс Кепитъл Русе. Смъртоносният товар е пътувал от Украйна за ЕС (България) в рамките на договора за зърнената сделка.

7

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ защото не сме държава и не мислим за народа си а за това как да напълнът джобовете си нашите лъжеръководители

6

Анонимен

преди 1 година

американците всичко са предвидели и са зная какви ще се цените на всички зърнени храни не само за 22 година и но и следващата ! Но не са предвили цената на бензин а от това и повдинането на цените в юсей от поскъпналия бензин ! Това , че още в 16 г.американцитеса знаели , че 22г годинаще има война между Русия и Украина и предупредили украинците за 10 м железобетонни скривалища на зърнени храни и за защита от руското оръжие сега вече ФАКТ на които украинците не повярвали но от части

5

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И защо поскъпването на международните пазари да влияе върху нашият, вътрешен, като сме производители на зърно ?

4

Анонимен

преди 1 година

Нужна ли России зерновая сделка? Страны, которые должны были получить зерно, практически ничего не получают. В зерновой сделке заинтересован ряд стран. Та же Турция, чей президент поднимает свои рейтинги в канун выборов.

3

Гpaнтю Aнлaнтckи

преди 1 година

Дapoвeтe нa aтлaнтичeckoтo cтpaтerичecko napтньopcтвo kpaй нямaт... Axx!

2

44

преди 1 година

Разбира се, че ще поскъпва, и не само пшеницата. Мафията у нас не спи, денонощно мисли механизми и схеми.