29

Анонимен

преди 1 година

А КОЙ БЕШЕ ТОЯ ЧЕ ВЕЧЕ ВТОРИ МАНДАТ СЕ МЪЧИ ДА УПРАВЛЯВА КОСВЕНО ИЛИ ПРЯКО (КАТО СЛОЖИ КИРО И ИЗМИСЛИ 'ПП' ПРЕЗИДЕНТСКАТА ПАРТИЯ)? НЕ ЗНАЕХ ЧЕ СМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА

28

Morski

преди 1 година

Радеф,а кой "политик" в пагони бе дълги години шеф на ВВС и всъщност по негово време се разби тотално същото ВВС? За кой бе по-важно назначаването на любовницата си незаконно на длъжност , за която даже и конкурс не еправен? РадеФ, кой си поръчва нови бронирани коли за НСлС при положение ,че същите бяха сменени 2016- когато за първи път стана Президент?РадеФ ти си лозунгар и разрушител на всичко ,до което се добереш- семейство, авиация,държава!

27

Анонимен

преди 1 година

Ще ядем самолети.

26

Анонимен

преди 1 година

А проект за инвестиционен разход за ровещите по кофите и гладуващите българи кога?

25

Анонимен

преди 1 година

Радев,кажи им истината народът беден,няма пари за самолети.

24

Анонимен

преди 1 година

Комисионери,борба за комисионни,а за народа стрес,глад и студ.

23

Анонимен

преди 1 година

Рекетират и натискат да си продават самолетите на България.САЩ,Франция,Израел,то с такива приятели не ти трябват врагове.

22

Анонимен

преди 1 година

Унищожителят на българската авиация заради постоянното удължаване живота на руските дараци МИГ и СУ сега обвинява партиите в собствените си грехове.

21

Анонимен

преди 1 година

На премиери не случихме, добре поне че на Президент случихме.

20

Анонимен

преди 1 година

Небето може да се охранява и с ракети земя въздух,не искат поддръжка,пилоти,гориво,само еднократно закупуване,стига с тия самолети

19

ББ

преди 1 година

да напомня,живеем в 21 век,членка сме на Нато,всеки опит...всяка провокация ще задейства член 5,и всеки задействал чЛена ще стовари Ада върху си,пропагандата на мАсква се опитва да ви прави...фили,съучастници в убийствата на жени и деца,съучастници в геноцид!Нато не са украйнските селяни без оръжие...Нато е Ада за престъпниците и убийците!!!дайте повод моля!!!костя ти си...шуте!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Лъжат,лъжат.Самолети има,даже и такива дето нямат и един час нальот Ама са за ненужни части а нали имаи комисионни.Вместо да купим ракети и дронове ще се купуват мишени.Авиацията отдавна е не ефективна на малка територия,като България.Всеки може да я неутрализира,като ни затвори небето и я унищожи на земята.Ами вижте укрите.Още в първите часове на операцията,Русия им затвори небето и унищожи всички самолети в едно с АСОВЕТЕ им.Пък и ние сами си ги сваляме дори без бой.Трябва ни двойно ПВО.

17

Анонимен

преди 1 година

Ако тиквата не беше платил на кpаварите нямаше да го поканят в белия дом и да се снима с восъчната фигура на Тръмп и Меланхолия.

16

do 23

преди 1 година

с комисионна или без сега щяхме да имаме 12 грипена с обурудването. Ама понеже лум пените крещяха в захлас след тиквата сегя нямаме НИЩО. Въпреки това лумпе ните продължават да хвърлят плюнки и да крещят срещу Радев. Нека! Пpоcт народ - слаба държава.

15

вемерео дъпъмънъе

преди 1 година

*** той и зеленски фашиз као нас

14

SS

преди 1 година

Самолети може да нямаме ,ама генерали с лопата да ринеш !

13

ПОДКРЕПА

преди 1 година

*** и Тъпия Парламент - ГЕРБ , ДБ , БСП , ДПС - а сме Гола Вода ако ни нападне съседна Държава . До тук може да се оправим - ще се организираме Мъжете в АРМИЯ и ще ги Изгоним. НО КАКВО ДА ПРАВИМ С КОРУПЦИЯТА В ПАРТИЙНИТЕ !ЛЕНОВЕ ?Продадоха България . РАДЕВ Мачкай Корупцията със Служебни Правителства - Имаш Нужда от ГЛАВЕН ПРОКУРОР . Всички Българи Подкрепят Президента Радев .

12

ДЕЗЕРТЬОР, ДЕЗЕРТЬОР

преди 1 година

ИЗБЯГА ОТ АРМИЯТА И САМОЛЕТИТЕ........ ЗАТОВА ЛИ ДЪРЖАВАТА ТЕ ОБУЧАВА И ХРАНИ..??

11

КИНТЕКС....

преди 1 година

Да произвеждат ДРОНОВЕ.... Иран и Турция го правят, а България нали е сред лидерите в оръжейната индустрия..

10

Анонимен

преди 1 година

Според вас кой разбира повече от самолети - един военен пилот или един шофьор на жипка?