255

Анонимен

преди 1 година

Добре бе Путин загуби то се очакваше ами САЩ миналата година избягаха от Авганистан победени и поставени а в бягството си оставиха на талибаните оръжие за десетки миарди долари а тролери се присмиват на Путин себе си не видели как се оплакали отвсякъде.

254

Анонимен

преди 1 година

Нали уж Украйна печели пък не мога един минус да ви го туря като хората.

253

Анонимен

преди 1 година

анонимен казаха ти го

252

Анонимен

преди 1 година

Анонимен пишеш с малка буква дори Украйна освен в началото на изречението . Не ибаваш правопис нито й нито нищо .Една омраза имаш само и заплашване.

251

Анонимен

преди 1 година

Анонимен пишеш с малка буква дори Украйна освен в началото на изречението . Не *** правопис нито й нито нищо .Една омраза имаш само и заплашване.

250

казаха ти го

преди 1 година

ясно и точно ако ползваш ядрени или други масови оръжие руската ти армиика ще бъде заличена от лицето на земята не само в украйна а навсякъде където се намира, какво по-ясно от това

249

що

преди 1 година

ще започнеш като разяренп джудже да хвърляш бомби в произволни посоки лиако има сблъсък на нато с русия ресзулата ще е 20-30 мин унищожение на цялата измислена руска армия невиждам друго какво може да е

248

РL

преди 1 година

Хе хее. На 100км.:))))))),Дали сърби или вече боли.Е па он си знае:)

247

Анонимен

преди 1 година

Путин, подобно на известния царски фаворит Распутин, следва съдбата си.Впрочем на втория не е била никак спокойна,а.смъртта му - буквално ужасна.Дано сегашния управник не я повтори.Между другото, след всички батаци,които Пуйло причини на света и заплахата за ядрен удар,последва и резонен отговор.В полския град Гдиня е кацнал тежкия американски бомбардировач Нортроп В-2! С 16 ядрени ракети! На 100 км от Калининград, разбираш ли?

246

Ехааа

преди 1 година

Нещата май в Кремъл отиват към катастрофа.това нищожество пак се мъчи да заплашва. Лиолио. Вече никои не те бръсне за слива Лиолио.Гледайте към Азия. Друго спасение нямате. Европа и омръзна да я ползвате за носна кърпичка. Секнете се у вас си.

245

хахахахааха

преди 1 година

джудже, загубен си. провали се с трясък. смешен, жалък, нещастен. нещастни рашунгери. посмешища.

244

Анонимен

преди 1 година

До Болгарин Абе русофилино, я кажи колко българи се топлят на газ? Вместо да пишеш черни хроники царади глупастта на Путин сам да спре доставките на газ по добре се образовай какво нищожно икономическо джудже е Русия. Европа дори няма да разбере че Путин е спрял износа на газ. А приказките за замръзващата Европа си ги разправяйте един друг на русофилските сборища.

243

Анонимен

преди 1 година

По Китай и Индия ще ударят ли с ядрено оръжие, защото след "глобалната катастрофа" те ще завладеят Русия. Ако обещаем да дадем руските земи на Китай и Русия, те ще ударят веднага по Путин.

242

Обективен

преди 1 година

Руснаците нямат никакъв шанс в конвенционална война срещу НАТО.Натовската авиация ще изпепели всичко живо в рамките на часове.

241

Анонимен

преди 1 година

От Русия дойде благата вест че започва ремонта и поставянето на инфраред прицели на 800 танка Т62, който ще стане основен боен танк след загубата на 2600 танка Т72, Т80 и Т90 от общо 3300 танка от по съвременните модели. Украйна разби на пух и прах танковите войски на Путин. Руските самолети не летят над Украйна поради чудовищните загуби на самолети и хеликоптери. Приказките за въздушно надпощие на ВКС си останаха само голи приказки за пред вярващите в мощта на Русия.

240

Анонимен

преди 1 година

До Болгарин 350 А ти навярно очакваш голямо подобрение на икономическата ситуация в Русия.

239

Анонимен

преди 1 година

дано стане сблъсък русия НАТО за да видим с какво толкова ни плашат

238

Анонимен

преди 1 година

Русофилите да се приготвят за безусловната капитулация на Русия. Путин повярва на собствената си пропаганда за силата и мощта на Русия и катастрофира жестоко на бойното поле.

237

Анонимен

преди 1 година

нека да видим какво ще стане при един такъв сблъсък. Не мисля че ще е по зле от сега.

236

До 339

преди 1 година

Много задълбочен анализ. Ясно е , че това ти е работата. Дано копейките стигат