52

Анонимен

преди 1 година

Този път матереалът ви е доста подробен, въпреки че е компилация. прави впечатление, че няма ентусиазирани коментари. Кой сега би отрекъл, че САЩ не участват във военния конфликт пряко? Разликата с Русия е огромна. Космосът не е частна собственост. Направи ли ви впечатление, че по около 500 спътника на Мъск месечно дават фира? Поради голяната натовареност, пише тук. И германските гаубици дадоха фира поради голямата натовареност.

51

Русия пак ще спаси

преди 1 година

Да се помотат още руските македонци и руснаците ще им вземат и Одеса

50

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Мъск не е нарил НИЩО. САЩ ги купиха и дариха, Мъск само си направи ПР без да е дал и стотинка.

49

Анонимен

преди 1 година

52, руснаците преди време свалиха сателит, ей така - демонстративно, и САЩ и НАТО напълниха памперсите. Я пак си помисли, дали не могат да спарт Старлинк? И като нищо са дали жокер на Мъск.. или прекратява или сателите са долу. Е кой би искал да загуби едни много пари, а и да "работи" за без пари...

48

Война можеше да няма

преди 1 година

До Все едно: "Аз да вляза с взлом в дома ти,да изнасиля жена ти,да изпия ракията в хладилника,да изям храната ти и да ти кажа - от утре да те няма!...."? Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донецк и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие. И войната вече не можеше да не започне.

47

Анонимен

преди 1 година

Налива се масло в огъня. Огънят трябва да се поддържа и контите да се кешират.

46

АцетоненАстигматизъм

преди 1 година

От дрон мое да се невиди,както и от самолет,но о космоса всичко севижда.Просто Волтметър Зеленскиенко е под силни съмнения че даваните на УКТ пари,военна техника и боеприпаси пропадат в трети държави както и даоставим ченемалка част от най-доброто западно оръжие и мощни боеприпаси се оказват на другия ден връцете наопълченците от които оръжия загиват наемни натовски войници. Е тетва севиди от Космоса и Зелениятглист да си навре кукукурузения кочан ваХналния бункер.ако нема бело да мине на ацетон

45

Можете,можете

преди 1 година

Кравари нали сте най-велики на света! Затъвайте още финансово заради тези укрита!!! Господ ша ва накаже!

44

Анонимен

преди 1 година

Мъск и той е станал противен путинист,неще да помага повече на мизерните нацита!!

43

Пян_Гъ

преди 1 година

До LaravelТъй, майка, тъй, само че за руснаците не е НИКАКЪВ проблем да отстрелят нискорбиталните сателити и тогава УКРАЙНА ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ ИНТЕРНЕТ. Защо не го правят ли, ще попиташ? Зависи от мизата - тръгнат ли на караминьол, и нашият интернет ще замине покрай украинския. Не ми вярвай - питай някои, който знае. Все още се намират такива.

42

Анонимен

преди 1 година

Дедовците на украинците едно време през Втората световна все със Старлинк са си комуникирали докато са се били с нацитата.

41

Пян_Гъ

преди 1 година

Пи-ч-ове, сега че ви редим хараби: Мъск е бизнесмен колкото прадядо ви е бил интернет провайдър. Напушеняк с вкус към техниката - като вас и мен и Гейтс, да, но да си експерт е съвсееем друго. Проблемът е, че държавата (САЩ) - противно на логиката - го финансира и в 1-н момент не е много ясно кое е държавно и кое частно. Затова и се е хванал да помага, но и това е до време. Украйна е на финансово командно дишане. Такава държава ВЕЧЕ няма - предстои да го разберат.

40

Laravel

преди 1 година

Мъск направи огромен жест към Украйна. Без неговите системи, Украйна щеше отдавна да загуби. Редно е да си получи парите и това най-вероятно ще се случи, защото СтарЛинк е единствената комуникационна опция, която руснаците няма как да прекъснат и гарантира свързаност 24/7 365

39

Украйна е черна

преди 1 година

дупка,поглъщаща оръжия,боепр,всякакво оборудване и средства.Не съм убеден, че те и се предоставят безвъзмездно.Омразата срещу Русия и желанието да бъде уязвена си имат цена.Западът дава,но вероятно ще дойде моментът да иска. А Украйна как,с какво ще се разплати?Тя ще е фалирана за десетки години,това не е Германия след IIСВ и планът Маршал.Затова Мъск,който е бизнесмен,а не мазен политик,разхищаващ държавни средства,си прави сметката,по-добре да инвестира в наука,а не във война.

38

Иван

преди 1 година

Фирмата си е негова, в крайна сметка - не е поел дългосрочен ангажимент - какво се оказва - САЩ нямат такава технология и човека е решил да помогне.Впрочем - с практичният си ум дава едно реално разрешение - за преговори - знае много добре кога една ситуация е печеливша и кога не.

37

БАНко

преди 1 година

ЖАЛКИ НАТОВСКИ ПОДОЛОГИ !!!!

36

До Укро феновете

преди 1 година

По скоро Пентагона се жалва на Мъск да пусне Интернета на Украйна. И сега какво, освен че нямат ток парно и вода, бандеровците ще останат и без Интернет. Цц..ццц..едно време баба ви само с Интернета ходеше на война ?! Ревалници, все някой друг ви е виновен за проблемите на Източния фронт. И всички са ви длъжни !? Нали Русия била изостанала и нямала повече ракети ? Сега ще видите баба си а още не е дошла руската зима. Руснаците продължават да трупат свежи сили и нова техника на фронтовата линия.

35

Все едно

преди 1 година

До Анонимен 45....Аз да вляза с взлом в дома ти,да изнасиля жена ти,да изпия ракията в хладилника,да изям храната ти и да ти кажа - от утре да те няма!Ти ще си навит ли?

34

Анонимен

преди 1 година

Тоя мултимилиардер нищо не му струва да продължи да финансира каквото е обещал. Няма да обеднее от това. Но и той като нашите иска да цоца от държавата.

33

Анонимен

преди 1 година

Заленски трябва да озъпти укро-националистите и да посика мир. Крим и Донбас са цената на която Русия ще се съгласи!