351

Анонимен

преди 1 година

МИТРОФАНОВА НЯМА ДА ПРОПУСНЕ МНОГО НА ТОВА ФАШИСКО СЪБИТИЕ

350

Анонимен

преди 1 година

Само един поглед върху снимката - и става ясно кой дърпа конците у нас (все още). Нито един друг чужд посланик не се е вихрил толкова самоуверено и самонадеяно на българска територия, със самочувствието, че му принадлежи....и паметникът на руската армия "освободителка" като декор зад гърба й - същата армия, сееща смърт в Украйна в момента...безценно!

349

Бунтата

преди 1 година

Как да я поканят??? Ми ннали жената ще ни отвори очите пред нашите НАЦИОНСЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ,как ни вкарват във войната,за сметка на нашия гърб и по нареждане на америка!!!!ДОЛНИ ИЗМЕННИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ

348

младен

преди 1 година

Митрофанова пък е умряла да ни идва в смотаното свърталище на крадци и разбойници ша знаете.

347

gogo

преди 1 година

Тия още клетва не са дали, а вече правят глупости от името на народа ни. Как става така? Не че откриването на парламентарните безумия е кой знае какво, ама е скандално, и недостойно. Пък чувам, че и Зеления ще канят да им набива простотии

346

Дрът Пърч

преди 1 година

Голям праЗ. Пак ни занимават с глупости за да не гледаме растежа на цените. Шоумени.

345

Анонимен

преди 1 година

Тия дето гласувахте, сте тотал щета. Показахте как се копае дъно.

344

Тошо

преди 1 година

Посланиците вина нямат, такава имат тези които са зад тях!А посланието е ясно, войната е козя пътечка но без изход, мирът е магистралата с разклонения навсякъде!

343

До 350

преди 1 година

Мда прав си. Особено като се има впредвид че раша е била против Съединението на България. Лъжи, лицемерие и фалш. Нещо нормално за раша!!!

342

Анонимен

преди 1 година

Правилно! Тя показа че, не уважава Българите! Да си отива у дома!!! С копейки вече не става!!!

341

Анонимен

преди 1 година

Като Путин се гътне и го закопаят в някой мавзолей отношенията ни с Русия много бързо ще се нормализират.

340

Анонимен

преди 1 година

До БЪЛГАРИНДа, така е. Боко и компания просто се оляха предварително, много хора са разочаровани и едва ли ще се излъжат отново да гласуват за него. Сякаш са загубили всякакво достойнство и разум с това слагачество.

339

БПФ

преди 1 година

Десетилетия ще ни трябват да възстановим нормалните отношения с Русия, които тия политически престъпници съсипаха, само за да се подмажат на господарите си от американското посолство !!! Нищо добро не ни чака, докато държавната измяна не започне отново да се наказва със смъpт.

338

БПФ

преди 1 година

Тук става дума за елементарни неща - дипломатически протокол, международно право, според което всички посланници в една държава са равноправни. Тоя мъртвороден парламент тръгва веднага с дипломатически скандал. За втори път само за няколко месеца директно нарушаваме Виенската конвенция, след като не позволихме на дипломатическа мисия на Русия да прелети над българска територия... и после защо Русия ни обявила за вражеска държава ???

337

3M

преди 1 година

това нещо с червения пеньоар кога ще апусне родината ни?

336

БЪЛГАРИН

преди 1 година

На Боко евро-атлантизъма му идва много! Ако кара така на пролет ГЕР ше стигне резултата на БСП. така мислят поне 60% от гласувалите за ГЕРБ.

335

Хан Аспарух

преди 1 година

А защо трябва да присъстват посланници? Парламента е на България! Само президента, патриарха и ходжата стигат!!!

334

БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

Една безнадеждна история!

333

Реплика

преди 1 година

Ако може сега и Нинова,Боко и Пеевски да не поканите ще е супер.Пеевски и без това не идва на работа , но получава заплата .Как става това да вземе да разкрие тайната ,на много от нас ни се иска така да лапаме кинти

332

Мужик

преди 1 година

Чудесна новина, трудно ми е да го повярвам но по всичко изглежда че най после сме на път да се отървем руско влияние в политиката. Това ми носи лек полъх на оптимизъм за бъдещето на страната. За съжаление е само началото на дълъг и труден път който трябва да бъде извървян.