36

ЦРУ

преди 1 година

е хуманна организация ликвидираща терористи, фашисти, комунисти и разни изчадия, стремящи се да всеят страх сред народите на света. Мишената в момента е терористът Путин и ще му скроят ***.

35

Отговор!

преди 1 година

Ами попитайте ЦРУ и Пентагона, те са организаторите на "Цветните революции", Гражданските и Религиозните войни, и така нареченият "Контролираният Хаос"!

34

Ха ха

преди 1 година

Поредният злобарски фейк... Колко ви платиха допълнително от Козяк, "отличници" нещастни?!

33

Анонимен

преди 1 година

Армения подкрепя оркските изнасилвачи на деца, да се оправят тогава.

32

Jas

преди 1 година

Всички тези постсъветски републики имат един и същ проблем. Присъствие на доста многобройно руско малцинство, поради което и възможност за директна, включително и военна намеса във вътрешните им работи от страна на Русия, почти доживотни президенти и правителства съставени от роднински кланове и накрая доста голяма склонност към култ към личността (особено в Казахстан). Луксозни центрове на столици, а на 2 пресечки от луксуса-мизерия. Никога няма да са напълно суверенни, докато ги мачка Русия

31

Евроатлантик

преди 1 година

Само като се замисля БПК как се опита да предаде България и да ни направи съветска република и лoшо ми става.

30

Анонимен

преди 1 година

Може да го очакваме в София-сградата на Парламента.

29

Салников

преди 1 година

СЛЕДВАЩИЯ удар ще бъде в БГ.

28

Къци Вапцаров

преди 1 година

Следващия удар е ясен. Днепропетровск , Харков и николаев към Русия...

27

До Киро

преди 1 година

Колко скоро ще спре да съществува?

26

Киро Канадеца

преди 1 година

Писано от човек с мечти, а не гледащ реалността. Никога не е бил по тези места, а е чел британски и американски коментари.Чиста проба идиотска пропаганда. Скоро Украйна ще престане да съществува и тогава, КАКВО. Нови мъдрости. Тя и сега вече е с 1/4 по-малко. А в Европа и САЩ тепърва предстоят кардинални смени във властта.

25

БАЙ ГАНЬО ЖУРНАЛИСТ

преди 1 година

Не ви ли е ссрам да си подигравате с трагичната действителност на Армения, която в момента е обект на военна агресия от Азербайджан, да не пишете за тази агресия а да измисляте някаква измислена опасност от бъдеща руска агресия, и в същото време европейски и наши политици канят навсякъде Илхан Алиев, който """демократично""" владее страната си по наследство все едно с баща му са султанска династия...

24

Космонавт

преди 1 година

Следващите удари ще са по Русия от четири фронта - Черноморски, Финландски, Прибалтийски и от северен Кавказ. След като се разгърнат, украинците (които вече имат боен опит) ще направят блицкриг и като клин ще се стоварят на червения площад. Там ще поставят Путин на един HIMARS и ще го изпарят към великите ловни полета.

23

Анонимен

преди 1 година

В дирника на Бойко Методиев Борисов ще е следващия удар затуй си ходи винаги с обрязан пълнеж отзад

22

Грозната истина

преди 1 година

Копеките полудеха. За ваша жалост всичко написано е истина. И в момента в Грузия (в Северна Осетия и в Абхазия) има руски окупационни части. Същото е и Приднестровия в Молдова. Която и страна от бившия СССР, да поиска да се освободи от отровното влияние на Русия става следното: появява се ужким малтретирано руско население и следва терор, нахлуване с танкове и окупация. Руснаците на това му викат "освобождаване". Но в Украйна изтеглиха късата клечка.

21

До авторката

преди 1 година

Имате предвид следващия удар на САЩ по независима страна. Също като Виетнам Гренада Салвадор Югославия Ирак Либия Сирия Афганистан....без да е приета резолюция от ООН !

20

rusnak

преди 1 година

Ейсопол, на един шамарживот си.

19

Боко бибиткин

преди 1 година

В ***!

18

пуйката

преди 1 година

Нали знаели какво става в главата на Путин?

17

До 19

преди 1 година

Бъркаш, брато! Тези страни, всячески се опитват да се откъснат от орбитата на Русия, но Кремъл ги държеше в мъртва хватка, благодарение на корумпираните им диктаторски режими. Но, на това вече му се вижда краят - народите от бившият СССР, осъзнаха, че в прегръдката на Рашка Г.вняшка, могат да се надяват само на корупция, потисничество и мизерия. Вятърът на промяната, отново духа в платната на свободата! Следващите ще са народите от самата Русия! Разпадът на Мордор е близо!