57

Аз ако искам ...

преди 1 година

Да ги изловя нямаше да обявя какво ще правя ,ей така изведнъж във дълбока тайна ! като обявиш че ще направиш нещо е естествено да очакваш ,че и нарушителя ще вземе мерки ! трябва да се дава и парична награда когато се дава информация за вредни действия на полицаи или друг вид престъпници защото като ми платите ще знам защо съм рискувал !

56

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 1 година

Преди няколко години имаше внезапна проверка за трезвеност на прокурорите сутрин при започване на работа . Голямо покриване на махмурлии настана тогава . Предложението е внезапните проверки да станат системни и постоянни . НО да обхващат и съдиите ! ТОГАВА ДА ВИДИТЕ ГРОЗНАТА ИСТИНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

55

696969

преди 1 година

До 43 Ми да си станал военен бе кво си се разревал.

54

Ха ха ха злавистник

преди 1 година

До 49 Яд ли те е ? Личи ти от самолет. Е ще вземат хората що да не вземат. Ти като си лапал голямата заплата когато хората са били с 300-400 лв. не рева. Га яде кюфтетата не рева нали ? И да мрънкаш и да злобееш така ще бъде, ще си останеш с тази пенЦийка пък следващите ще вземат по голяма от твоята.

53

Анонимен

преди 1 година

кво мвр ве, цяла българия се друса яко , няма значение какво работиш всичко живо е на амфети и фалшиви коки, да не сме 90те когато само по метрополис се друсаха. Те ако открият МДМА-я ше гледаш ко става тогава

52

Ф.С.В.

преди 1 година

Проверки НЕ СЕ ПРАВЯТ ТАКА!! НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ- Има си Вътрешна Сигурност-ТЕ трябва час преди сутришното работно време или нощното-да се проверят за наркотици и алкохол и после самите ТЕ заедно с граждански организациии представители -както и прокурори да почнат проверки на всички полицаи! СЕГА ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ХВАНАТ НАРКОМАНИТЕ В ПОЛИЦИЯТА Е --ДА СЕ ДАДЕ НА МЕДИИТЕ ТОЧНА ИЗВАДКА КОЙ ОТ ДНЕС Е В БОЛНИЧНИ!! ЗАЩОТО АЛКОХОЛА ДО 12 -24 ЧАСА ГО НЯМА -АМА НАРКОТИЦИТЕ--НАДАЛИ))

51

Анонимен

преди 1 година

А ДАЛИ ВЪРШАТ НЯКАКВА РАБОТА - КОГА ЩЕ НАПРАВИТЕ АКЦИЯ. АКЦИЯ "СЪН"? ПРОВЕРЕТЕ ГИ ДАЛИ СПЯТ НА РАБОТНОТО МЯСТО! ЩОТО ТО КАТ СЕ НАШМЪРКАШ...

50

Реалист

преди 1 година

Коката

49

Реалист

преди 1 година

На тоя"министър" защо косата му е зелена?Май прекалява с тревата и косата...

48

Анонимен

преди 1 година

Тоа да не симпатизира на еколозите

47

Нео

преди 1 година

В най-тъмните години на прехода хората открито посочваха "този е мафиот", "този е наркодилър" ...и полицията не правеше нищо. Сега сме на следващ етап - престъпниците са в полицията.

46

Я па тоя

преди 1 година

И ти си надрусан,като те гледам

45

Анонимен

преди 1 година

Едно аверче има син дилър на хапчета и трева,лапето ( към 22 годишно) вика плащам процент на квартал,на куки от 2 РПУ Варна!Не че не ги знам,какво представляват,ама толкова да са нагли,след полунощ не може да скиваш патрулка във Варна!------------------------------------------------------Напълно е вярно това за варненските полицаи, аз да попитам - жриците на любовта още ли зарибяват клиенти абсолютно спокойно, без да се крият, по ЦЕНТРАЛНИЯ варненски булевард Владислав???

44

Анонимен

преди 1 година

В Болниците, кога Персоналът - лекари, сестри и санитари ще се тества за АЛКОХОЛ и НАРКОТИЦИ??? Резултатите ще бъдат интресни!?!?!+

43

Мдааа

преди 1 година

Явно взимат прекалено високи заплати за да се друсат постоянно.Военните пенсионери взимат по 3400ЛВ пенсия от тази година, а ние се чудим защо нямало пари в държавата. Това е безобразие !

42

Анонимен

преди 1 година

Трябва и дръг тест в парламента и министерски съвет

41

Анонимен

преди 1 година

На това до министъра на снимката все не могат да му намерят службица - аха го нахакат в МРРБ и го усетят, че нищичко не може, освен да си оскубе веждите и да се обезкосми отзад и - айде баста.

40

Анонимен

преди 1 година

Има и много Прокурори и съдии /говорим за най-ГОРЕ/ особено с алкохол на волана !

39

Сержант

преди 1 година

Не само в МВР. В МО,. Прокуратура също и не само с наркотици, повече злоупотребяват с безотговорност и нехайство, защото няма граждански контрол. Разрешете на граждани и журналисти да присъстват на изпити и проверки по каквото и да е било в тези структури и всичко ще се нареди. Иначе сами се проверяват и сами си дават оценка . За пример служител с 20г служба , тежащ 120кила как покрива нормативи по физическа подготовка. Или като вземе оръжие в ръка не може уцели слон на 5метра. Трагедия е всичк

38

Анонимен

преди 1 година

Нали още преди години , Баце ги транспортираше !