35

Анонимен

преди 1 година

Създавайки "нови" страни от стари чрез разцепване се получават две по-малки, обикновено враждуващи помежду си страни, които е много по-лесно да се манипулират и притискат както си искаш. Да си зададем въпроса: за кого е от полза такова постоянно фрагментиране на страните (докато той самият остава огромен и всесилен)? Огтоворът е *** - за огромните страни, особено някои от тях, които имат ресурси да мачкат по-малките. И които владеят дефакто голяма част от света и институциите му.

34

Анонимен

преди 1 година

"няма значение дали сте голяма или малка, богата или бедна, стара или нова страна." Е, последното не е точно така. Как да няма значение дали си стара или нова страна? Това е в смисъл "нови страни могат да се създават, области не могат да се завземат" - справка Косово. Но това не е справедливо, защото изнася на едни, а ощетява други. Ако границите са непроменими, не би трябвало да има нови страни, нали? Е да, ама за последните няколко десетилетия се нароиха сума ти нови страни, а някой има полза.

33

Здрасти, опоркаджии

преди 1 година

Пак издишате като пробит балон, като опитвате да се гаврите с ООН. Я по-добре кажете за "мощната международна подкрепа" на кремълския фашист извън гнилия Запад. Кои важни държави са гласували против резолюцията? Северна Корея, Сирия, Никарагуа и Беларус. Колко внушително. Защо ли гигантите, на които Вовата можел да разчита винаги - Китай и Индия, са се въздържали срамежливо, вместо да ударят по едно предано рамо? Само му ръмжат тихо да намери някакъв изход по-скоро. А изход няма...

32

НА ПУТИН.....

преди 1 година

...Му остава само да си го мести у крачолите и да играе карамбол...хаха....

31

хаха

преди 1 година

И какво от това? Чичко Вова е зает и ще иде да кара кънки. Какво му пука за някаква резолюция на ООН? Краварите без резолюция бомбиха три месеца Югославия и какво, някой нещо да каза? Пък и да е казал, краварите си правят каквото решат. Пак в ООН развяваха една епруветка с бял прах, че УЖ Ирак е някаква заплаха и хоп бомбиха ги. Цоцаха нефт и газ. Либия същата работа, Сирия отново. На кой му пука за решенията на ООН? Граници след ВСВ?! Кипър, Косово ....

30

?!?

преди 1 година

Започнаха да се случват добри неща. Те губят войната на всички фронтове, и възмездието идва.

29

СМЕХ....

преди 1 година

145 -държави против ПУТИН!САМО 4- го подкрепят...хахаРусия--ГУБИ ВЛИЯНИЕ ТОТАЛНО!!!!!

28

Чичо

преди 1 година

А Путин си го премести в другия крачол

27

да бе

преди 1 година

ООН от много време не е това, което трябва да бъде. Базирано в САЩ, контролирано и зависимо пак от него, няма как да е обективно. Освен това и отделните държави са толкова зависими от САЩ, че всичко е един фарс. То ЕС е васал на САЩ, а какво остава до една отделна държава. Ако не слушкаш САЩ, следват санкции.

26

Анонимен

преди 1 година

И след общото събрание, Путин си го премести в другия крачол

25

(-_-)

преди 1 година

Оня алтавия кадафито много хубаво им каза право в очите всичко. След няколко месеца го ликвидираха като крайно неудобен, а всъщност проблем беше само, че има сериозни природни ресурси.. Къде беше ООН тогава? Ами Сирия, Ирак, Афганистан, Югославия??

24

Анонимен

преди 1 година

Те освен мощни декларации друго не могат да направят и без това. Осъждат слънцето, че свети.

23

Анонимен

преди 1 година

Различните структури на ООН трябва да са в различни държави и не под една"шапка".Мандатът на секретаря трябва да е до три години без право на втори мандат.Трябва и орган, който да контролира финансите и най вече паричните потоци към организацията от спонсори и частни организация защото точно там са корените на корупцията.

22

Анонимен

преди 1 година

Още еди важен стратегически съюзник Еритрея изпадна от бандата на Просия.

21

Анонимен

преди 1 година

Тази резолюция е не легитимна, защото е издадена от не легитимна организация. Към момента на издаването и, Гутиериш е с изтекъл мандат.А и резолюцията не е присъда.Секретариятът на ООН трябва да бъде преместен в друга Държава.Така ще се постигне истинска независимост.

20

пуйката

преди 1 година

Въпрос за нула лева : "Ще върне ли Русия след тази резолюция 4 области или ще наложи вето върху нея?"

19

пуйката

преди 1 година

Русия от три века преговаря по един и същи начин.На първа среща казва какво иска.На втора среща повтаря казаното от първата.На трета среща повтаря казаното на първата и така до безкрай.Резултат или става на нейното или не става против нейното.

18

анонимен

преди 1 година

Пореден звучен шамар по кремълските ботоксови физиономии, макар че това едва ли ще ги отрезви.

17

Анонимен

преди 1 година

"Значи държавите, в които живее повече от половината население на Земята не са гласували за тази резолюция"---------За вашингтонските лакеи "светът" е САЩ.

16

Анонимен

преди 1 година

Русия вече е с 100 крачки по напред към режима и начина на живот на Севрна Корея.