21

Кирчо

преди 1 година

Това е най после нещо положително от ГЕРБ до сега все помагаха индиректно на Путин.и бизнесът му тук.Щом сме неприятелска държава а не е необходимо да имаме приятели международни терористи бомбардиращи жени и деца а не военни обекти,което си е признак на слабост то и посланика им у нас не е желан.Над 60,%от войните на Руско турската освободителна война са били Украинци.

20

Анонимен

преди 1 година

Болшевизмът премина в авторитарен див капитализъм в Русия, но на власт са бившите комунисти заедно с някои други бандити.

19

Анонимен

преди 1 година

Болшевизъм много отдавна никъде няма. Боже, боже-е. Сега в Русия има див капитализъм.

18

анонимен

преди 1 година

Да си представим ситуацията, че редом до Митрофанова в парламента трябва да седнат посланиците на Украйна и ЕС и да си разменят "любезности". Някак не върви...

17

Баш Майстора

преди 1 година

Трябва да бъде изгонена от България!

16

Иван

преди 1 година

Гуцанов,толкова си пр.ст,че нямам друг коментар.Посланник на държава,която ни обявява за вражеска,какво място има на откриването на Парламента на България?!Някой от малоумната ви комунистическа клика има ли връзка с главния мозък?!Гадните ченгета от КГБ нямат място в тази държава,а хора,като теб са срам за всяко общество?Никой за нищо не ви пита,а вие,начело с Крушовската Селяндурка навсякъде се опитвате да се наврете.МАРШ НА БУЗЛУДЖА,чинията ви зове!НЕКАДЪРНИ.И!

15

Анонимен

преди 1 година

За Митрофанова ние сме вражеска държава , какво ще я каним? Русия ни е враг от девети век.

14

Възраждане

преди 1 година

Посланик Митрофанова трябва не само да бъде поканена, а тя трябва да открие парламента!

13

бай Ставри

преди 1 година

Путин първо трябва да се извини , че намеси България във взривяването на кримския мост( който сам си го взриви за да има причина да убива хора по градове и села с ракетите си ), а след това ще мислим дали да се покане мутрофанова на откриването на парламента.

12

зер

преди 1 година

еми айде по дипломатически да ни пуснат газа от газпром, а? да, ама не, щото за руснаците ние сме им подопечни крепостници. А митрофановна трябваше да е на борда на озни самольот с печат нон-грата в паспорта.

11

Анонимен

преди 1 година

Правилно ! Без разговори с Русия, за България остава само студ,глад и мизерия. И педесетина предателя платени от Козяк 16, смучещи кръвта на българите !

10

Вьзмутен

преди 1 година

Просртоията ще дозатрие тая дьржава - войната и дипломатическите отношения са нещо сьвсем различно - когато сащ сипа бомби в ирак , сьрбия трябваше ли да изгоним американските дипломатиМислех петков за умно момче *** сериозно се обьрках сега баце му приглася

9

Анонимен

преди 1 година

"много лошо за отношенията между България и Русия" - Ние не се стремим да имаме добри отношения с Путинска Русия, която ни спря газа и ни доведе кризата и инфлацията. Когато Русия е с ново демократично управление, тогава ще идват да се молят на всички да си подобряват отношенията.

8

Анонимен

преди 1 година

Те всички посланници се канят статията е представена подвеждащо - знаете - 129 то място по свобода на словото за бг

7

България

преди 1 година

От болшевишки отре-пки от БКП акъл не ЩЕМ ! Мутрафонова трябва да бъде изгонена от България . Тя е ТЕРОРИСТ

6

Влади

преди 1 година

Че каква ни е Мутрофанова, за да я канят на откриването на нашия , българския парламент. Да не ни е генерал-губернатор? А от учтивост не си струва - тя е груба и арогантна като всички руски официални представители. ПП-тата не каниха патриарха, а сега някаква си КГБ-истка ли ще канят?!

5

Боц-боц

преди 1 година

Митрофанова е гост на Президента, колкото и да се цупи Боцко.

4

Варна

преди 1 година

Ми не, пък тебе отдавна трябваше да те изритат от политиката.

3

анонимен

преди 1 година

Мижитурки сте бесепарите. Толкова сте безпринципни, че няма накъде. За да не дразните агресора и да мислите само за собствените си интереси сте готови да затваряте очите на очевадното нарушаване на международното право от Кремъл и да се правите на ударени с мокър пар*цал.

2

Анонимен

преди 1 година

На тоа"гуцанов" фамилията му отговаря на състоянието.... от къде е?