19

Анонимен

преди 1 година

Когато сравняваш София със Самоков,София се превръща в Самоков.

18

Анонимен

преди 1 година

Едни ги бива да вършат цялата работа, а други ги бива само да се оплакват. Нищо необичайно - дежурните оплаквачи заедно със своите роднини организирали жалък протест, на който дори се обгазили. Така де, един протест не могат да извършат без щети, та какво ли щеше да е, ако от тях зависеха по-важни дейности.

17

бонев_а

преди 1 година

не на Фандъкова , да на прайда !

16

До 17

преди 1 година

Жоро,не знам от кое село си,но не давай акъл на софиянци.Твоите критерии за качество и естетика си личат от неграмотният ти изказ.

15

Влади

преди 1 година

Много е лошо в тая София, а защо цяла България напира да живее в нея? Онова джендърче от "Сму чи София" сега се изживява като онова корумпе Иванчева - "стани , да седна, че да си напълня гушата". А същите протестъри чупеха и къртеха същите тия жълти павета при пуча през 2020г. Тогава не ги беше грижа за тях, сега защо?

14

Анонимен

преди 1 година

Този протест одавна трябваше да стане и трябваше да бъде по-масов.Некадърната кметица стана за резил със злополучните ремонти и харченето на халост стотици милиони от нашите данъци.

13

до 16

преди 1 година

върни се на село там ще ти е по добре . заради новософиянците градът ни се превърна в сметище .

12

Жоро

преди 1 година

Туй дет Баце и Фандъкова построиха не можете да го боядисате тревоманчета. Яжте си кето кексчетата и си разхождайте френчитата и не се мешайте с мъжете. За 2 години Киро една тухла не сложи. Връщаме се в мизерията на 90-те.

11

Смешници

преди 1 година

*** ги изкопаха и хвърляха по полицията и тогава никой не протестираше. Минеков хвърляше яйца и домати по сгради с историческо значение и никой не протестираше и за благодарност го направиха министър на културата. Тогава пак никой не протестираше. Не народ, а м...... е казал поета и колко е бил прав само.

10

?

преди 1 година

София е ужасен град, мръсен неприятен архитектурно гаден, без никаква мисъл, явно обхванат от Корупция и далавери.

9

Анонимен

преди 1 година

Ако алтернативата е Борис Бонев, по-добре да си седи Фандъкова до изборите догодина. Видяхме Кирчовци какво направиха с държавата.

8

Анонимен

преди 1 година

Фандъковата Йорданка направи София за 10 години НАЙ-МРЪСНАТА, НАЙ-ЗАСТРОЕНАТА! НУЛА, КРЪГЛА НУЛА! САМО ПРОФЕСОР ВУЧКОВ Я ОПРАВЯШЕ НЕЯ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА!

7

Софиянец

преди 1 година

Само селяни и роми гласуват за ГЕРБ в София. Едно нормално нещо не санаправили от големите проекти, без кражби и лошо качество, на микро ниво няма какво да обсъждаме.

6

Анонимен

преди 1 година

Много подкрепящи самоковското недоразумение гледам, че има, да не би да има платени самоковци, които да окажат морална подкрепа на даскал Фандъкович? Или са съгласни, че спирачките на колите са виновни, че паветата играят хоро пред прозорците на властта?

5

Анонимен

преди 1 година

Те и на Бойко така много му искаха оставката и първата му алтернатива дето издигнаха викащите оставка беше продавач на шнорхели избран с кастинг в чалгарско шоу, втория Кирчо измамника пуснат от Румен фигуранта пуснат от БСП.

4

КОЛЧЪО

преди 1 година

Що много ги е Яд на кадърните Хора ей Жената си гледа перфектно работата , някой гладен и Некъдърен иска на нейно място

3

Анонимен

преди 1 година

То мишки бол дето само искат оставки и после се оплитат и всичко потъва. Оставка всеки може да иска

2

искам

преди 1 година

недоволните от Фандъкова да се връщат по селата от които са дошли .

1

Анонимен

преди 1 година

Меката китка от Мучи София е спонсориран да прави протести. Едва ли някога ще бъде избран за кмет, но вдига пушилка заради хонорара.