18

Българин

преди 1 година

Дари шапка на Украина а Българите в Каравелово и Богдан да си ги плетат може и на една кука

17

Българин

преди 1 година

Чужденци в собствената ни държава ли сме или искате да станем бежанци??? Дали не е по- добре да си чупим личните карти и да се пишем за украински бежанци? Няма да плащаме данъци, осигуровки и т.н ще чакаме някои да ни плати тока, хотела, дървата и ще ревем и ще се оплакваме като бежанци????

16

Българин

преди 1 година

Да бяхте ги дарили на бедстващите Българи в Каравелово и Богдан. Нищо на тях дарихте по един фургон без ток и вода. Бежанците от Украйна в пет звездни хотели в Съни бийч , Българите плащали цял живот осигуровки на България във фургони еееееехххх демокраци. Да живее СДС и ГЕРБ и ДПС и ПП че си мълчим

15

Мдаа

преди 1 година

Най добре да мислим за емигриране дьржава която се интерсува от украинците а не от бьлгарите няма как да е бьлгария май не сме на родна почва

14

Анонимен

преди 1 година

Ами за българските пенсионери,Ами за бедните работещи,Ами за учениците и т.н. с една дума българският народ да го духа защото вожда зад океана е наредил и ние шерпите веднага изпълняват...

13

Щирлиц

преди 1 година

Разбрахме,че милеете много за нацистите от Окрайна и ЕС/ЕС.Кога ще подпомогнете така щедро и удавените от пороя българи от карловските села?Понеже ги забравихте покрай на.ркоманчето Зеленелски,папата и всякакви антихристи около него,не е ли време да смените плочата грамофонна?Мамини антибългаристи....

12

Анонимен

преди 1 година

А за наводненията в Карловските села дадохте по 300лв на хората.Възрастна жена ви го каза че това е подигравка.Един матрак е 300 лева.Безсрамници.

11

Илиана

преди 1 година

Защо не попитахте народа, преди да дарявате нещо. Народа гладува, а вие *** дарявате на нацисти - украинци!!!! Как не ви е срам! Вие за нищо не ставате! Всички вие които сте в политиката трябва незабавно да се махнете от там. Не ви е мясгого в политиката!

10

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

На Украйна трябва да дадем старите си оръжия от времето на СССР. Те са им нужни сега,а не тези глупости.

9

Ситуация

преди 1 година

НАТО се опитва да покаже твърдо на някой, че България е срещу него. Така ще ни сбият и избият и ще ни дават само пари които печатат на тон. Така Католиците Избиват Православните....и ако това не е многолицева война, и финансова такава... Интересно е че подбудителите си релаксваш на друг континент. Нямат ядове. Само парички пращат и гледат от далеч как се избиват хора. Много искат земята на Русия. И а доста ресурс. А така чужди се бият - уникална тактика.

8

SS

преди 1 година

Разноските ще са от гърба на данъкоплатеца ! Така ,че плащайте си редовно данъците !

7

Анонимен

преди 1 година

Ако остане некой кат дрехи - дарете и на българските бедни пенсионери! И те са като на война! Особено по селата.

6

снайпера

преди 1 година

Чудесно дарение, подкрепям

5

Анонимен

преди 1 година

"Демек не стават за нищо ама важното да се отчетем с нещо,да замажем очите на ЕС и НАТО така сьщо и бг гражданите ,симпатизиращи на украинците.Ганьовеца е дребнав,стипца,лукав,хитрец,майстор е с чужди пити помен да прави."_________Като симпатизираш на украинците и недоволстваш от даденото, тогава отивай на фронта в чуждестранния легион или си дарявай заплатата всеки месец. За България "оръжейните дарения" ще се равняват на милиарди левове всеки месец.

4

Сюлейман паша

преди 1 година

,,...напьлно годни за употреба..."Демек не стават за нищо ама важното да се отчетем с нещо,да замажем очите на ЕС и НАТО така сьщо и бг гражданите ,симпатизиращи на украинците.Ганьовеца е дребнав,стипца,лукав,хитрец,майстор е с чужди пити помен да прави.Тая дьржава с тия льжци и крадци никога няма да прокопса,никога няма да достигне политическото,икономическото и военно ниво на страна като Турция!

3

Анонимен

преди 1 година

А Зелени Чорапи - и без това имаме в повече !

2

Анонимен

преди 1 година

Браво.

1

АЛОООО ФИГУРАНТЕ

преди 1 година

А за ХОРАТА в карловско след потопа какво????????????????????????