182

Lina

преди 1 година

Новото "модерно "за ръшшшаTa - харесваш си 2, 3 парчета земя и влизаш в съседа, дори и да си му ограбил "къщата ", пребиваш до смърт всички обитатели, защото ТАКА, ТАКА са те обучили в кагебей. Защото ти е скучно пък. Защо Не?

181

Смешници

преди 1 година

след 64 неуспешни опита да ликвидират Кастро, тръгнали да плашат Путин

180

НЕ Е ПУТИН ВАЖЕН

преди 1 година

Стига с този Путин! Путин не е Русия. Русия е конгломерат от няколко мощни и противопоставящи се в някои отношения сили: финансовият/доларов капитал; военно-промишленият капитал; промишленият рублев капитал; промишленият доларов капитал; Газпром. 30 години Путин маневрира между тези сили и ги балансира. И в момента дори е така - Набиулина бе преназначена за управиъел на Централната Банка на Русия, която е представител на финансовият доларов капитал, и която "позволи" 300 милиарда да се блокират

179

офффффтопик

преди 1 година

Може и да могат, но нямат интерес да го направят. на тираните са им нужни плашила, за да контролират хората.

178

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, при ядрена атака ще бъдем 'елиминирани' всички, включително аз. Слава богу, обаче, като една малка последна утеха ще бъде елиминирана и простата мисирка измислила този материал.

177

te me na

преди 1 година

Не мога да повярвам колко долу е паднала българската, а и като цяло европейската журналистика...не мога да си представя, гледайки тези статии, кое дете би искало да стане журналист и да пише подобни глупости, спуснати от някой по цял ден...вече минаваме на поръчкови убииства, цитирайки убиици: "Не съм съгласен, че не можем да го убием и мисля, че той знае това. Можете да попитате Касем Солеймани в Иран какво се случва, когато решим, че някой е заплаха за САЩ" и това се приема като нормално...

176

Степа Бандеровски

преди 1 година

И Русия може по тази краварска логика да убие когото си поиска, но не го прави. Да убиеш носител на памперси е смешно, след като вече с единият крак си е отишъл.

175

Дали

преди 1 година

Може и да не може...А ответния огън може ли да взриви Йелоустоун ? И да удави Лос Анджелис и Ню Йорк със сто метрови вълни ? След това ще се образува нов океан между Канада и Мексико...

174

Калеко Алеко

преди 1 година

Може разбира се, с технологичната си мощ САЩ могат да елиминират с едно мръдване на пръста си всеки самозабравил се диктатор, военнопрестъпник и сатрап ... путин го пишете бегал, независимо дали ще бъде елиминарн от вътрешни хора или външни фактори, неговите дни са преброени, а ако се изкуши да посяга към ядреното си куфарче, процедурата ще бъде още по-ускорена ... !!!

173

До 228

преди 1 година

Казваш, путин говори за благото на всички...а байдън замо в името на сащ?Ей..как ги забелязвате тези тънкости.Лоши американци.

172

Анонимен

преди 1 година

Винаги давам този пример- САЩ със щракване на пръста убиха топ ирански генерали. Голташка Русия има антични технологии (нагледно се видя как ракети от 80те се подиграват с безаналоговите им защити), а САЩ- невидими дронове с огромен обсег. Да сравняваме технологично ЕС и САЩ с Русия е все едно да сравняваме Тесла и Москвич. Технологиите печелят войната- това се видя. Именно, защото Русия ги няма, губи и се перчи със съветски ядрени глави и 2-3 Сармат-а.

171

Анонимен

преди 1 година

Джо Байдън дори няма да усети когат е паднала ракетата. Да не стане обратното преди да е замислил нещо той да се спомине..

170

Анонимен

преди 1 година

Тея КРАВАРИИ си мислят , че са богове ! Само вижте на всичките им изказвания какво казват. Аз казвам , аз налагам, никога ,не се договарят със някого . А на Байданчу да му кажем , че той може да е мишената не друг !

169

ИВАН

преди 1 година

ПУТИН СПОКОЙНО МОЖЕШЕ ДА ОТИДЕ В НЯКОЕ РАНЧО С ПАРИ, И ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ВОЙНИ! ДА! НО НЕ ГО НАПРАВИ! ЗАЩОТО Е ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК И Е ВЕЛИК!

168

До Укро феновете

преди 1 година

Прочетете нещо за системата "Периметър".

167

Анонимен

преди 1 година

От тая русия само войни и нищо друго, няма смисъл да съществува

166

Тази

преди 1 година

сбирщина наречена сащ, отива от ден да ден към дъното. Тежка рецесия и криза, страхотно расово и етническо противопоставяне, което колкото и да се опитват да го крият, набира скорост. Най-голям процент бедни и бездомници спрямо бройката на населението, плюс неовладяна и ескалираща битова и организирана престъпност. И още и т.н. А бе, Бог да ги прости!

165

Да

преди 1 година

тоя аhмак би трябвало да знае, че да убиеш Солеймани е едно. Да се опиташ да елиминираш президентът на РФ е вече съвсем друго!

164

:)

преди 1 година

И защо да го убиват? Той засега се справя перфектно с погребването на Империята на Злото! Ако има човек, който е направил най-много за края на Говняшка, това е Путакин!Като му гледаш глупостите, можеш да си помислиш, че е агент на САЩ, а не рашански президентин.

163

Morski

преди 1 година

До Анонимен хахахахаха- слаб си ! " робофиле на САЩ"! хахаха- ако си следил мои постове ще разбереш,че това няма как да е вярно! Но пък се забелязва ,че мотото"Който не е с мен е против мен" излкючително ярко използвано от комуноидите и робофилите е още валидни за същите!