53

Анонимен

преди 1 година

Руската мечка е леко раздразнена, и това е доста забавно за сеирджиите. В един момент ще се раздразни съвсем и ще стане играчка-плачка

52

Pen

преди 1 година

Няма страшно! Още 5 ракети са им останали ,войната приключва. Това е информацията която имам от неназовани източници от разузнаване "Една жена каза". :)

51

Анонимен

преди 1 година

Нагло-саксонците да не лежат на тая кълка,все ще се намери нещо по силозите на Русия което да остъкли островните наглеци а и не само тях!

50

Анонимен

преди 1 година

Освен че им свършват, ракетите им са и калпави - според Ню Йорк Таймс, сравнявайки броя на изстреляните ракети - над 100 и броя на жертвите - 19, е показател за качеството им. В подобни ситуации според вестника американските боеприпаси са далеч по ефективни! Цинизъм!? Фашизъм!? Или откровена агресия!?

49

Анонимен

преди 1 година

""Но нека бъдем наистина ясни, ако те обмислят това, би било катастрофа по начина, по който много хора са говорили." -- да това бе много ясно от страна на този британски ***, който е в изгодна позиция да изкара малко обезценени фунтове със свободни съчинения.

48

Анонимен

преди 1 година

Който живее с убежсението, че руснаците нямат техничвски възможности, при добро желание, т.е. при желание за обективнот, е добре да научи, че точно те са изстреляли първият изкуствен спътник на Земята, те са направили дългогодишна орбитална космическа станция и т.н. Всичко, което поискат, могат да го направят. Ако са ползвали досега от западни марки, трябва да признаете, че са само марки, а производството е в Азия. Мисленето предпазва от алцхаймер.

47

Тонев

преди 1 година

Със сигурност ги е привършила😂И укротен са вече близо до Червеният площад !

46

Анонимен

преди 1 година

До 53дебелогъзи Бг генерали евроатлантици в Украйна да командват военни))))))))В България няма генерали евроатлантици, всички са крепостни русофили.

45

Анонимен

преди 1 година

Ще стрелят и утре, а после ще измислят някоя друга подлост. Ако имаше смисъл от тези стрелби щяха да го направят преди 6 месеца. На бойното поле се коват победите, а не с убийството на цивилни по градовете.

44

Анонимен

преди 1 година

Няма как страна като Русия(СССР)да се готви за война срещу целият свят вече над 70 години и да и свършат оръжията още по малко амунициите за тях!

43

Анонимен

преди 1 година

"Келявите" ракети за убили 20 цивилни, зашото целта НЕ !!!!! е да се убиват цивилни, а наркоманите да бъдат предупредени, да им чукнннат по носа. Що за наивност, що за мозъчна мъглявина!

42

Анонимен

преди 1 година

Когато цялата ти икономика използва чужди технологии и си пряко зависим от тези технологии, е въпрос на време тази икономика да грипира.

41

SS

преди 1 година

Чудя се защо не пратим няколко дебелогъзи Бг генерали евроатлантици в Украйна да командват военни подразделения на УВС или като военни съветници ! И да дадът фира в БГ генерали с лопата да ринеш ! Покажете лоялност и солидарност бе тикви зелени ! Не да лежите на гърба на данъкоплатеца ! (мое мнение)

40

Анонимен

преди 1 година

Руската армия няма бронежилетки, каски, облекло, обувки и какво ли още не!От нея десетилетия яко се е крало!

39

Анонимен

преди 1 година

Абе нали според това прословуто саксонско разузнаване Путин беше болен от рак и аха да ритне камбаната,после набързо му спретнаха едни десетина опита за преврат,същото разузнаване ни продъни ушите как Русия аха е фалирала,сега пък ново пет,пушкалата на руснаците били свършили!

38

Анонимен

преди 1 година

Русия и военна машина! Ха, ха, ха!Военна талига е по-точно.

37

Анонимен

преди 1 година

Явно британското разузнаване не се е запознала с оповестените публично многомилиардни сделки за износ на руско оръжие, сключени в началото на лятото в голяма среща на ръководителите на армии от около 40 държави, проведена в Русия. Чак пък толкоз да не се намери един украинец подръка да им превежда официалните вечерни новини!

36

Анонимен

преди 1 година

Руската непобедимост и мощ са мит!

35

SS

преди 1 година

СЕГА Е ВРЕМЕ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ НАШИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ И НА ТЪЛПИ ДА СЕ ВТУРНАТ ДА ПОМАГАТ НА УКРАЙНА ! С АВТОМАТИ,БРОНЕЖИЛЕТКИ,КАСКИ И ПАКЕТ ПАМПЕРС В РАНИЦАТА ! ЩОМ РУСИЯ НЯМА БОЕПРИПАСИ ОТ КАКВО СЕ ПЛАШАТ ? НЕ ДА ЛАЯТ ПО МЕДИЙТЕ И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ВЕЛИКИ !

34

Анонимен

преди 1 година

Откъде електроника за нови и точни ракети бе *** ***? Единственото, което правят военните им заводи са снарядите и патроните за пушкалата... С нищо не променят ситуацията на фронта тези келяви ракети земя-въздух с които са убили 20 цивилни.