35

Кремъл

преди 1 година

подхвърли нещо, сега ще се обясняваме 3 месеца , големи мишоци сме тва червените "демократи" . не ви ли става неудобно от москва въснат у бг се накаквате , жалка история Никой не мой да ни пипне доде сме в нато, тва си го набийте в празните картуни (руските агенти за тва искат да ви изкарат от там, но тва друга тема)

34

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно точен aнaлиз на генерала... България не мърда от дъното именно заради руските марионетки на ключови места в управлението на държавата ни... Фигурантът пък пpoсто няма смисъл да се коментира...

33

Анонимен

преди 1 година

На ген.Аню някой трябва да обясни, че с проевропейски и пронатовски сили на власт, няма национална армия. Представката "про" в българския език означава В ПОЛЗА НА ... Пример като за армията с представката про: Ще пускаме чужди самолети само ако ни позволят и ще забраняваме винаги, когато ни наредят. Важи за всички политици, които се перчат с "про" нещо си.

32

Аню да заминава

преди 1 година

да се бие срещу руснаците, щом Окрайна е неговата родина!Тук е България и ние нямаме никаква причина да се месим в чужда война,при положение, че сме на няколко минути от удар с ракета до Варна!Нека всички продажни евроатланДици дружно да яхнат розовите понита под дъгата и да заминат на първа линия да защитят зеления шмъркалник! Същото да направят и тези,които искат да се бият за Русия! България над всичко!

31

Анонимен

преди 1 година

България за жалост не се очисти от червената iзмет и продължава да страда. Не сме чак като Русия на Путин, където явно са тотално с промити мозъци от времето на комунизма, но сме втората след Русия страна по брой на мозъци прегазени от червена комунистическа пропаганда. Как да има нормален живот и нормални доходи, като хората въздишат по комунистическите пенсии от по 50 лв. и по комунистическите заплати от по 150 лв.?...

30

Анонимен

преди 1 година

а от това че цензурирате Г,Л.У.П.А.К тоя по умен няма да стане

29

Анонимен

преди 1 година

Всички (включително и САЩ) очакваха с Украйна да се случи същото, което се случи с Грузия, т.е. за 4 дена Русия да победи във войната. Но украинците се оказаха много твърди. Оказаха се едни герои срещу нашествениците.

28

Анонимен

преди 1 година

Самите рашисти разпростаниха записите на които всеки с повече от една мозъчна клетка може да види , че не камиона е причина за взривяването на моста.... аман от експерти !

27

Анонимен

преди 1 година

*** е тоя измислен генерал

26

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е дрогари дето пишете под всяка тема за всичко да знаете и чужди езици. Че с това, че повтаряте като папагали едно и също навсякъде под всяка тема нищо няма да стане. България загива, заради такива тъпацi като вас.

25

Анонимен

преди 1 година

Или е нападение с дрон (дронове), или пък някаква лодка е поставила там взрива, или е имало някакво ракетно нападение... Но просто един тир да направи това е невъзможно. Отделно горят влакови композиции през здравата част на моста горе на жп частта. Е как точно са се запалили?

24

Бай Асен

преди 1 година

Това военния експерт, дето ще се загуби в парк ако пуснеш Аню Ангелов ли го е казал, нашите висши военни може единствено да ги питате как се реди софра, свинското с какво вино върви и тем подобни, ама за военно дело са кръгла нула!

23

ПроСоТо

преди 1 година

ех тоя женерал Аню !..Типичен брутален и безсрамен МАНИПУЛАТОР..Обвиняваните от него били "ПРОТИВ МОДЕРНИЗАЦИЯТА на армията..ЧРЕЗ ЗАКУПУВАНЕТО НО Ф-16"....Усещате ли?..Факта,че са против закупуването на хартиените хвърчила тоя го нарочва за "Противопоставяне на модернизацията"..А "противниците" САМО НАСТОЯВАТ да се осъзнае,че ф-16 НЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ за модернизация на ВВС.Ако откажеш да купиш един вид хляб не означава,че ще останеш гладен..На пазара хлябове-колкото щеш..Но трябва да с

22

Анонимен

преди 1 година

За диванните експерти 2, Украйна вече е в НАТО, защото НАТО осигурява подкрепа по всякакви направления. И като база данни, и като въоръжение. Украйна има достъп до най-съвременно НАТО-вско въоръжение. НАТО се намеси, едва след като видя, че за тяхно голямо учудване Украйна се справи с Русия и я отблъсна. Според ЦРУ Киев трябваше да падне за 4 дена максимум.

21

Капитан Петко

преди 1 година

Разбира се че не е било камион. Некачествена руска ракета е паднала върху моста. Най-вероятно гпс-а и се е развалил и е объркала координатите. Путин за това уволни генерала тогава но мрази украинците и ги набеди както Хитлер набеди Г. Димитров на времето. Истината ще излезе на яве след години...

20

Анонимен

преди 1 година

За диванните експерти, няма как един взрив и то отгоре на моста, да нанесе такива поражения. Затова се смята, че взривът е бил отдолу. И най-вероятно не е бил един взрив. Като са взривявани точно определени точки, за да се постигне точно определен ефект. Това е според чужди специалисти.

19

OMG_Lucker

преди 1 година

Искам да обърна внимание конкретна част от умозаключенията на тоя тип: "ако Украйна стане бързо член на НАТО, то тогава естествено алиансът ще я защитава като страна-членка, обаче това няма как да стане преди да приключи войната с Русия. Това е повече от ясно". Ми не, не е ясно. Що да е ясно? Защо да е така? Още нещо, дори и това да е действително 100% така: тогава защо да не се пристъпи към евентуално одобряване на Украйна след приключване на войната? Кое налага сега да се разглежда въпроса?

18

тя

преди 1 година

Не разбра ли бе ,че ние няма да застанем нито срещу Украйна , нито срещу Русия ! Стига с тая помощ ,каквато и да е тя ! Нашите хора ще живеят във фургони , ще си броят парите за хляба , а той иска и иска !

17

Анонимен

преди 1 година

Генерал Аню пак се е изказал неподготвен. Как пък все такива некадърници стават началници бе!

16

Анонимен

преди 1 година

У нас мостовете може да рухнат и без взрив, нашият генерал обаче анализира как един взрив може/не може да направи поражения на повече от едно място.