86

Бай Иван

преди 1 година

Важното е да имаме демокрация и евроценности ;) !!!

85

От Вселената

преди 1 година

Как може София да бъде магнит за живот, след като е най-замърсеният с пушилка град в България? Бях в София и там спах. На сутринта като станах ноздрите ми бяха се така запушили с праха на пушилката от въздуха, че използувах специален метод за премахване на пластинките насъбран прах при вдишване по време на спане. Човешкият организъм е устроил носа си да събира праховите частици за да не му влезнат в белия дроб, а нокътчето на кутрето служи за изваждане на пластинките!

84

Анонимен

преди 1 година

Варна е ОК за хора с пари, шматкаш се насам-натам, пълно с евтина храна и ресторанти, но за целогодишен живот и бачкане там не си е работа. Изобщо никъде в бегето не става за нормален живот, тая коч4ина е толкова далече от цивилизования свят колкото е земята от луната.

83

баба Пена

преди 1 година

Всички си мислят че си баровец ако си Софиянец,ама баровците са по морето - малко баровци на у Бургасчето и Големите баровци са у Варната

82

До 85

преди 1 година

Да представи си! автобусните линии във Варна не лъжат. 409 -40 км.! 88-30км. 148 и 14 -20 км.409 към 40 спирки има ,добре Лия тъй вааа ххааха

81

баба Пена

преди 1 година

Забравих да кажа че лятото както и Софиянци така и Пловдивчани отиват да си пекът тръткките и баажаците на морето - Бургас, Слънчака, Варна, Златните. После се прибират да си искарат гадно зимата у Софето и у Маййната.

80

баба Пена

преди 1 година

Пловдив е по голям защоти всичко селца около града се водят към града. Варна си сама. Аксаково си е отделно. Отделно 6м в годината си е пълно лято и градът е направо по х2. Пълно е с Германци дето не се водят никъде. Има доста унивеситети дето са пълни на макс. Така че лятото Варна става над 500к а пловдив от 320к става на 260к

79

Анонимен

преди 1 година

Варна 154 .Пловдив 101 квадратни километра.

78

баба Пена

преди 1 година

До 87 Защото пък в София има много софиянци - само мексиканци има и 5% местни

77

Анонимен

преди 1 година

До НаблюдателПогледни гугъл-мап и ще видиш че Варна е двойно по голяма от Пловдив.

76

Анонимен

преди 1 година

Във Варна е трудно да намериш варненец.

75

ХИЧО

преди 1 година

Броят само тези с адресна регистрация.Преброяването не е точно.Бившият кмет беше казал ,че Варна е петстотин- хиляден град.Едва ли го говори без да е наясно.Рускоговорящите не са временно тук,а са от много години.Украинците дойдоха скоро.Половината Добрич се е преместил във Варна,Силистра,от цяла Северна България....Без адресни регистрации,кой ги е преброил?

74

До Хичо

преди 1 година

Аз съм от Пазарджик. Населението е намаляло с една трета спрямо 1989г, а колите се увеличиха 10 пъти. Трудно се намират места за паркиране. Така че броят автомобили няма нищо общо с броят население. Сега карат и жени,и младежи по на 18 години.Плюс ц..игани.

73

Mersi

преди 1 година

До ХИЧО,Проблема е доста комплексен.Застроява се , за да се използва максимално наличната инфраструктура, Училища, Детски градини , комунални и т.н. Но няма улици във Варна, които да поемат трафика. Населението просто се концентрира в центъра, до като малките градове и села около Варна пустеят. И какво става - една "гъчканица" . Вечер към Варна, сутрин на изходите на Варна. А руско говорящите , те са временни.

72

БългРия на 3 ракии

преди 1 година

Естествен подбор. След 100 години единствените българи ще са македонците.

71

Гиб Мелсън

преди 1 година

И да цъкате минуси и да не цъкате това е истината. Аз съм виждал европейски градове. Не съм от Бургас, но от всички градове които съм видял в България само Бургас долу горе прилича на европейски град. Всички останали градове в България изглеждат като гета. Това е истината. Не гледам в кой град колко работа има а как изглежда града, каква е инфраструктурата и какви удобства има за местните. Ако гледаме къде има много работа то и в Делхи и Бомбай има много работа за работници.

70

Анонимен

преди 1 година

Един до мен в трамвая говореше по мобилния си и непрекъснато викаше - "Ний йъ дъдохмйье на дийецкъ, на дийецкъ йъ дъдохмйье кът дойдохме в тъс София". Някъде на третия път разбрах че иска да каже, че може би са дали дъщеря си на детска градина.

69

Гиб Мелсън

преди 1 година

Общо взето само Бургас прилича що годе на европейски град. Останалите и София и Варна и Пловдив и другите са като гета.

68

Анонимен

преди 1 година

Във Варна има десет хиляди украинки ,жени деца главно има и мъже.някой брои ли ги тях ? В мола няма къде да се паркира от луксозни лимузини с одески и киевски номера

67

Хаха

преди 1 година

София е повече от 3мил население бе тарамбуци, това че регистрацията не е тук не значи нищо !Някой хора определено не се водят жители на София / България но си живечт тук