63

The Nomad Soul

преди 1 година

Борисов един въпрос! Що за наглост????Ти осъзнаваш ли колко си го втасал????Ти не ли разбра ли кво си в интелектуалната сфера?Мууутра терорист!И тия снимки в Егоист с четката, статива и патрона на изкуствата както и почетното ти членство в СБХ са причината за моето нечленство!Отплавай!https://youtu.be/tgIqecROs5M

62

Анонимен

преди 1 година

Къде беше БСП?!

61

Анонимен

преди 1 година

То да беше само тая попара, ами навсякъде попари забъркаха и каши. Ще има дълго да сърбаме.....Че им се виждат и малко, та голям зор да си довършат работата с попарите и кашите.

60

Анонимен

преди 1 година

Поредният платен социолог, някак си станал специалист по енергетика. Интересно какво точно има предвид? Че се намери газ, когато братята руснаци ни врътнаха кранчето? Че Чирен се запълни на близо 80%, когато всички коментираха, как нямало и до 20 да стигне? Да извикат и доц. Стойчо "Средният Пръст" Стойчев, педполагам, че още попари ще натворят.

59

Слави благодаря

преди 1 година

Пп ни докара до катастрофа заедно с - дб , бсп , благодарен сьм , че - слави видя как потопиха дьржавата и се отегли за сьжаление - кьсноЩетите бяха нанесени

58

profetey

преди 1 година

Ако приемем че никой няма да наруши обещанията си, то според мен единствения шанс да има "Редовно" правителство е ако при 3-тия мандат се предложи служебното/президентското да стане редовно да 3 или 6 месеца, така че да се отложат бъдещи избори. По този начин ще има по-дълъг период в който парламента може да работи. Без свое правилнство, но това е единсвения компромис който виждам.

57

Анонимен

преди 1 година

Защо триете анти гербераски инантируските постове?

56

аз

преди 1 година

Кирил Петков е пример за новото поколение. Нахален, самонадеян, неграмотен и неподготвен. Цялото ПП е пълно с непрокопсаници, които нищо не могат да направят като хората. Толкова много отменени като неправни актове никога не е имало. Нямат нито едно устойчиво решение. Ако това е алтернативата, значи алтернатива - няма. Даже Костадинов изглежда адекватен на фона на това бездарие. Чудете се още, защо са наредени така паветата пред НС, същите професионалисти като Кирил Петков са ги редили.

55

Анонимен

преди 1 година

А попарата, която ГЕРБ надробиха, като построиха с 3 млрд пари на българските данъкоплатци Турския поток на Путин, благодарение на който той нападна Украйна? Нещо за тази попара няма ли да напишете?

54

Тома

преди 1 година

На този сигурно теменушка му е казала за енергетиката.Муууухахаха

53

Анонимен

преди 1 година

ПП/ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ/ ДОЛНИ АНГЛОСАКСКИ БЛИЗАЧКОВЦИ - МОЖЕ ЛИ ДА ИМА ТОЛКОВА МОЗЪЧНО ИНВАЛИДЕН НАРОД ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ - НИТО ЕДИН МОЙ ПОЗНАТ НЕ ГИ ПОДКРЕПЯ - НА ДЕН КОНТАКТУВАМ С 50 ЧОВЕКА ПОНЕ НИКОЙ НЕ Е ЗА ТЯХ. БАТЕ БОЙКО Е ПРАВ - МАШИНИТЕ СА ПИПАНИ - ИЗБОРИТЕ ГИ НАПИСА БАБА ЯГА УРСУЛА КАТО БЕШЕ ТУК.

52

Анонимен

преди 1 година

Сьомгата му я сервираше Семерджиев, онзи, който уби двете деца на Черни връх.

51

Анонимен

преди 1 година

Абе, държава, в която човек като Кирил Петков стана премиер не ми я хвали.

50

Анонимен

преди 1 година

Знам, че е различен, пипа Лена за газовата й връзка.

49

Анонимен

преди 1 година

Аз съм Наско му я сервираше, докато се лигавеше надрусан в кабинета на министъра на културата. Има и клип.

48

Анонимен

преди 1 година

А защо теглите, защо не вземете от онези 10 млрд, които се били крадяли при ГЕРБ на година?

47

Жълтопаветник

преди 1 година

Не Севда, виж бюлетина на министерсво на финансите от онази ера на безхаберието и ежедневните кражби.Да не говорим за обядите със сьомга директно от Япония, която Петков си поръчваше със самолет да му я карат в Министрески съвет.Служебния кабинет разкри, че за представителни Кирил Петков е харчил по 380 000 лв на месец. Отделно воаяжите със самолет до Солун, нощувките в Хаят и т.н. Всичко това от нашия джоб.С кое право? Вие *** за недосегаеми фараони ли се бяхте помислили?

46

Анонимен

преди 1 година

Тепърва има да теглим много след управлението на Петков и неговата крадлива банда. Всеки месец в момента ние плащаме по 100 млн лв комисионни на посредници за газ като МЕТ, които през Швейцария превеждат сумите отново на Газпром. Това води до оскъпяване на газта за България с около 30%. Отделно Петков се опита, но славя Богу не успя да ни пробута и танкери с американски шистов газ, което вече щеше да оскъпи газта с поне 80%.Добре, че дойде служебното правителство и му удариха един як шамар!

45

Иван Костов

преди 1 година

Егати пропагандата. Докато на такива им давате трибуна, няма да се отделим от руските губернии.

44

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че при ГЕРБ се живееше по-добре и никой не споменаваше за никакви кризи. Кирил Петков наптави всичко възможно България да купува руски газ чрез посредници, при което сега газта ни е с 40% по-скъпа. Не може да се отопляват училищата, детските градини и детските ясли. Заводите спират един по един, уволняват се служители.