101

Шамшали

преди 1 година

До Анонимен Значииии... заради укропците ингелизи и поляци гръмнаха газопроводите и сега страда и ще страда Германия,а химическата и индустрия ще фалира. Мъск по ген и дядовци е немец и няма нищо чудно да иска войната да спре и Германия да не фалира. На всичкото отгоре укропците му се ръмбят и го псуват. Шамшали.

100

Анонимен

преди 1 година

То по добре да карам на нета отколкото на това

99

Анонимен

преди 1 година

Тия черните приемници са умни яко вързал един гаси друг Булсатком подръжка

98

Анонимен

преди 1 година

Сигорно затова на обед новините са в обедна почивка сателита е прегрял

97

Анонимен

преди 1 година

Булсатком ако прекъсне няма да му е запърви пътчичо Спас дано ги вкара в час ако не ще ги вкараме ние сигорно щее от украина

96

Анонимен

преди 1 година

До 73ти, вярно е, че НАТО/САЩ дават оръжие, логистика, техника, продоволствие и..., но Украйна дава ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ, които са на съвестта на кръволоците подстрекаващи войната, не дипломацията.

95

...

преди 1 година

епа това си е старлинкова работа! Но предполагам, че мъск ще подкрепа украйна и за напраед! не за друго ами той си е американец! а американците не долубват п.ткин! това е по въпроса за старлинк!

94

Анонимен

преди 1 година

Бас държа, че всички се събират на демоничен ритуал като в широко затворени очи на Кубрик. Кой ще пусне Мъск и другите такива да си развяват кончето, да не се заблуждаваме.

93

Damm

преди 1 година

Боката сега ще плати на зелените от малашевци с 500 кебапчета и бира астика наливна, да саботират таксиджията който искаше да утрепе путин, но един дрогиран с американска дрога, с евроаткантически ценноси го утрепа. Затова карайте си китайските коли, носете дрехите си от германия, яжте английско авокадо, купувайте газ от франция, внасяйте ядрено гориво от индия и да не яи дреме!

92

Георги

преди 1 година

Дрън, дрън. Спрени са безплатните акаунти за Украйна. Имаме двама колеги, които работят remote при нас и си ползват Starlink всеки ден безпроблемно.

91

Анонимен

преди 1 година

'Що имам усещането, че всички сме длъжни на Украйна? Тези със зеления си глашатай се зееха за Господ. Те единствени и целият свят им е длъжен, за делата си не са отговорни и всички, и всеки им дължи, а стига де! Ми да си направят сами спътници, оръжие и каквото им трябва и тогава да се репчат. Жалко и грехота за невинните, хвърлени във войната хора! На съвестта на САЩ и клакьорите им са, Зеленски е най- отговорния за смъртта в Украйна.

90

Анонимен

преди 1 година

тези голтаци ги облякоха, въоръжиха, дадоха им милиарди, огромна индустрия стои зад тях, Мъск им позволи безплатно да ползват спътници му и те взеха да му се речпат по типично украйнски начин, нагло. Храни куче да те лае. Предложението на Мъск си е доста разумно и ако го приемат, ще спрат да умират хора. Ще има и справедливост, хората сами ще решат към ков държава принадлежат

89

Анонимен

преди 1 година

Странни светлинни лъчи към небето в русия и сателитчетата на мъск оъказват.Пересвет в действие!

88

Анонимен

преди 1 година

До АА 92 ------А защо мислиш , че само атомен реактор може да произведе необходимото количество енергия . Интересно . Как ли Слънцето произвежда толкова много енергия . Мноооооооого атомни реактора има в него сигурно , ама мнооооооооого . ПС- Сигурно ще кажеш , че и телепортацията не съществува

87

Анонимен

преди 1 година

"Пересвет"!

86

Анонимен

преди 1 година

ей тия ***, руснаците отдавна имат разработки за заглушаване на сигнали

85

Анонимен

преди 1 година

До 89. Smeshen si ти, че не можеш да пишеш.

84

АА

преди 1 година

До Анонимен 85 Пишати бавно, понеже разбрах че схващаш трудно! Не ми пука за технологиите, говоря ти за физика, дечко! За да може лазер да пробие дупка на сто метра в броня на танк, трябва да е по голям от локомотив и да го захранва атомен реактор! А с увеличаване на разтоянието всичко се увеличава в геометрична прогресия!

83

Анонимен

преди 1 година

До 87. Прав си. Забравих за електромагнитния импулс. Ударна вълна, обаче, няма да има.

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88Атомен взрив в космоса е възможен.